Alla inlägg under oktober 2007

Av Kisse - 22 oktober 2007 22:34

Idag har vi haft besök av A-K nästan hela dagen. Petter tog Filip på en promenad med vagnen ner till faster Camilla medans jag oc A-K slipade klart väggen och tog reda på dammet tills Petter och Filip kom tillbaka med tapetklister så vi kunde börja tapetsera, nu är nästan allt klart. Stefan har skruvat fast den sista skivan och jag ska spackla klart väggen innan jag går och lägger mig så det förhoppningsvis är torrt och det allra allra sista tapeten kan komam upp på väggen.


A-K hade med sig en present till Filip idag hon had varit på illbattingar och köpt skit häftiga kläder i stl 62 till Filip. Dom tackar vi så mycket för och lovar att flitigt använda :)


Lägger även upp en bild på Filip i hans häftiga pyjamas han ärvt efter kusinerna Gustav och Axel en riktig retro pyjams :) Inte världens finaste bild på Filip men ni ser ju hur pyjamasen ser ut i alla fall.


Nu ska jag ner och se om Filip nöjer sig med att vara med pappa eller gudfar medans jag spacklar klart väggen.

Av Kisse - 22 oktober 2007 13:33

Nu så har vi varit på bvc igen och väkt ovch mätt Filip. 4040 gram och 53 cm lång så mjölken min räcker i alla fall till :) Tycker att han ätit så tätt mellan målen nu ett tag men det är väll för att han växer :)Köpte minifom droppar i alla fall som vi ska testa mot magknipen och seom han blir lite gladare på kvällarna. Inatt har han sovit bra, vaknat och ätit tre gånger och hade lite magknip vid två tiden men somnade sedan om.


Lite stressigt på morgonen när vi ska iväg, Filip sover ju bra på förmiddagen och jag passar på att sova ikapp några timamr jag åxå så måste ställa klocka och kliva upp och lagomt till det att jag är klar och Filip påklädd så blir han hungrig precis när vi ska åka. Det är verkligen svårt att passa tider när man har en bebis, visserligen är dom ju förstående på bvc och tiden är en ungefär tid.


Hälsade på jobbet när vi var klar, nu har alla mina arbetskamrater sett honom, dom blev så glada för vårat besök :) däremot fick jag inte tag i chefen idag helelr så vi gör ett nytt försök nästa måndag igen då nästa vägning och mätning är.


Nu ska jag gå ner och röja undan lite i köket, ska ju få främamnde idag så är roligt om det ser hyffsat ut i alla fall.

Av Kisse - 21 oktober 2007 21:18

Måste lägga upp en bild på kläderna vi fick i present av Petters faster Ann-Britt i lördags, så fina kläder. Verkligen i mammas smak och Filip som är såå snygg i brunt :)


Lägger även upp en bild på den underbara sonen i overallen som vi lånat av kusin Freja :)

Av Kisse - 21 oktober 2007 20:25

Tror all ork rann av både mig och Petter efter gårdagens händelse, idag har vi varit som två zombisar fast Filip sovit bra inatt. Tanken var att väggen bakom kylskåpet skulle slipas idag så vi kan tapetsera den imorgon då A-k kommr hit men ännu har dte inte blivit gjort och jag vet inte om någon av oss orkar ta tagi dte idag hellre. Filip ska badas och själv skulle jag behöva en dusch, Macken skulle åxå behöva få sig en dusch eftersom han nu är inne. Nu är han matte och husses lilla sällskapshund, dagarna spenderar han i hundgården eftersm han ändå trivs bra där men får åter igen komma in och vara med oss större dlen vi är hemma.


Mattias och Gabby ska komma och hälsa på imorgon dom åxå, ska bli kul, var jätte länge sedan vi träffades. Nu ska jag ta och göra ett litet ryck och ta reda på lite disk innan kvällstvättningarna börjar. Ska starta tvättmaskinen åxå, tanken är dessutom att vi ska komma i säng i tid ikväll då jag och Filip (kanske Petter) ska på bvc och väga Filip. Petter skulle börja jobba imorgon egentligen men han har inte hört något mer från arbetsgivaren så troligen är det uppskjutet så imorgon är han hemma i alla fall.


La ett bud på tradera igår på två (nya) bodysar till Filip och vann. Två fina bodysar i stl 62/68 (är etttag dit) för sammanlagt 151:- (med frakten) och det billigaste jag hittat var 99:- styck för dom på andra ställen så det är jag nöjd med, jätte fina är dom :)


Näpp kvällsfika behöver min kropp åxå.

Av Kisse - 21 oktober 2007 13:01

Igår hade vi en otroligt jobbig dag, först så hade vi varit vaken så gott som hela natten då Filip var ledsen och grät till halv fyra på morgonen, vi försökte så gott vi kunde turas om att försöka trösta men slutade i alal fall med att vi båda var vaken så gott som hela natten. Vid halv fyra tiden somnade äntligen Filip och vi kunde somna åxå. Vid sex skulle Petter upp och jaga och kan ju säga att han var trött då. Själv kunde jag och Filip ligga kvar i sängen och sova vidare. Petter ringde nån timme senare och berättade att Eka försvunnit och kom hem för att hämta min bil för att kunan leta efter henne, Petter kunde inte hitta henne och blev tvungen att åka och hem och lägga sig en stund då han var otroligt trött efter natten och mamma och pappa tog över letandet efter Eka. Mamma och pappa lyckades hitte Eka men tyvärr i ett sådant otroligt dåligt skick att vi blev tvungen att avliva henne.


Så igår var en otroligt jobbig dag men nu är våran lilla älskling begravd här hemma i skogsbrynet och vi vet att hon inte längre har ont i alla fall. Ska ta och göra fint där någon dag och fixa en fin sten åt henne.

Av Kisse - 19 oktober 2007 21:54

Nisse kom hit och hjälpte Petter bära in kylskåpet däremot är hörnet där kylskåpet ska stå inte klart, ska slipas och tapetseras där först och det har inte hunnits med då Filip bara sovit korta stunder idag så jag har inte fått något gjort alls idag. Försökte diska det som stod på bänken medans Linn myste med Filip men hann inte ens klart med det innan han var ledsen. Patrik har varit här ikväll och hjälpt Petter lite ikväll igen. Tur att vi har några som kommer och hjälper till :)


Jag är jätte trött trots att jag och Filip tog oss en tupplur på sängen före middagen men sonen verkar inte vilja sova för natten ännu. Antar att det blir sängen snart i alla fall, Petter ska upp och jaga imorgon bitti. Jag har lovat Petter att han får ta min bil eftersom jag och Filip ska få främmande av Carro, barnen och deras (Petter och Carros) faster Ann-Britt imorgon, hon är sugen på att träffa Filip ju. Nu blir det kvällsfika i alla fall och sedan hopaps på att sonen är trött och inte bara vill snutta och snutta hela natten...



Av Kisse - 19 oktober 2007 15:21

Igår var vi bara hemma hela dagen ändå han jag inte med bloggandet. Städade på förmiddagen och fick främmande av Petters farmor Märta. Petter åkte och styckade på eftermiddagen och sedan på kvällen blev jag så sugen på godis att vi bestämde oss för att ta en sväg med bilen. Först mätte vi upp vägen som vi ska åka för att hämta posten, blev1,2 mil om vi tar bilen, går vi tar det bara några minuter. Sedan svängde vi in till svärmor och hälsade på en sväng innan vi åkte på macken och köpte lösgodis.


Filip har sovit oroligt inatt och vaknat och ätit med två timmars intervall, oftast kräktes han upp det han åt så slutade med att han sov i våran säng eftersom hans kudde var ner kräkts. Själv sover jag på en handduk som flyttas allt eftersom. 


Idag har vi varit och besiktat min bil, två tvåor fick jag. En på skyltbelysningen och en på ojämn bromsverkan bak. Passade även på att hämta kylskåpet så nu har vi det hemma frågan är bara hur vi ska få in det men hoppas på bärhjälp lite senare.


Står ganska still med bygget här hemma, pannan har blivit ut flyttad och båda katterna har tagit sig en titt in i hålet till skorstenen...resultat...två svart katter istället för två vita...

Av Kisse - 17 oktober 2007 15:32

Passat på och suttit vid datorn nu när sonen tog sig en lång tupplur, jobbigt att gå på promenad tydligen :) Hittat en massa gulliga och häftiga kläder :) Finns ju så otroligt mycket fint till små tjejer, svårare att hitta något till pojkar tycker jag som man verkligen blir kär i men har lyckats hitta lite ur Ida T:s kollektion och Urban Elk, där finns det kläder som faller i pappas smak åxå :) Skulle tro att det blir en dress från någon lite senare när han inte växer ur kläderna på en gång, kläderna han fick av gudmor i storlek 50 har han växt ur byxorna nu, han tänker nog skaffa sig långa ben som mamma inte så korta som pappa har... däremot passar ju byxorna i 50 utan fot alldeles utmärkt ännu men byxorna från gudmor ska stoppas nr i lådan till kommande syskon.


Nu ska jag passa på att börja med maten innan Filip vaknar för då är det dags för mat för den lilla herren, ska testa att göra färsbiffar i tomatsås som jag hittat på denna sida.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards