Alla inlägg under november 2007

Av Kisse - 24 november 2007 13:56

Pappas farmor Märta och Per-Erik lämnade en slant till Filip.

Av Kisse - 24 november 2007 13:55

Fint lapptäcke fick Filip av moster Maria, Per, Gustav och Axel

Av Kisse - 24 november 2007 13:53

Presenten från gudmor är ett fint fotoalbum, Boken om mig och present kort på H&M.

Av Kisse - 24 november 2007 13:49

Filip kommer till sommaren bli en liten tuff raggare det har gudfar sett till att ordna :) Se så duktig han var vid dopfunten!


Ett tack även till Gudfars syster barn Moa, Max och Måns som uppvaktade Filip med en slant på dopdagen :)

Av Kisse - 24 november 2007 13:47

Tack mormor för all hjälp och den goda maten!

Av Kisse - 24 november 2007 13:40

Här kommer en hel del bilder fån Filips dop. Lejde Johanna (Poyan) som fotgraf med deras värsting kamera så väntar med spänning på dom korten senare i veckan :)


Dopet blev lyckat med otroligt vacker sång av Barbro Larsson *tack så jätte mycket att du ville ställa upp* inte bara jag som grät till den fina sången, Älskade barn, Text av: J M Nilsson / Musik: A Kvick låten finns att höra här.


efter kyrkan samlades vi i församlinhsgården och åt middag med släkt och vänner. Lite strul ska det ju alltid vara så när vi kom till loaklen hade potatisen fortfarande inte kokat upp, tog lite tid innan maten blev klar så vi passade på att öppna presenterna före maten :) Mycket fina presenter, stort tack till alla som var med denna dag!!!

Av Kisse - 23 november 2007 21:24

Idag när vi skulle ner till lokalen och duka bestämde vi att Macken skulle få passa mamma och pappas valpen Sickan igen eftersom det gick så bra sist, däremot var han inte lika bra barnvakt denna gång då hon gjorde sitt första riktiga bus, mamma fick lite ångest då hunden (min så kallade lilla syster) gick lös på tapeten, dom som läser min blogg flitigt vet ju en hel del om vårat renovering objekt så kändes ju lite tragiskt men sådant man får räkna med när man lämnar en valp "själv". Macken har troligen legat och skämts över hennes beteende för själv skulle han aldrig komma på tanken och tycker att andra hundar som gör bus är pinsamma :)det värsta Macken har gjort är släpat runt på våra kläder (utan att förstöra dom) i början när han kom till oss och vi lämnade honom så hämatde han något att kramas med. Sen har han en gång försökt ta pizzakanter från vardagsrumsbordet, han är väldigt svag för pizza kanter :)men då kom jag på honom och han komerm nog aldrig tänka tanken igen för oj vad han skämdes fast han inte ens fick tag i någon.


Som tur är så är det bara en våd som är trasig så får se när vi får tid att laga väggen. Har ju massa tapet kvar som tur är annars har jag blivit jätte ledsen.


Lokalen är fest fixad nu, dukningen är klar och det blev så fint så, lite små fix kvar att göra imorgon. Nu ska jag ta och stryka lite kläder och packa det sista för imrogon blir det säkert stressigt ändå. Skulle ha varit på macken och köpt tidningen var nämligen med i den idag. Dessutom bara måste jag ha en dricka jag är ju så beroende av dricka men försöker att bara dricka på helgen (vilket inte funkar) men jag försöker. Nu har vi köpt en massa till festen men har lämnat allt i lokalen och eftersom det är larm där vill jag inte hålla på att ränna där så blir till att köpa en ny för nu är det helg :)


Filip är så trött idag, jag åxå, så vi har sovit middag nu på kvällen..inte så smart men vad ska man göra när man inte orkar vara vaken, lika bra att sova båda två i alla fall hoppas han sover inatt i alla falls så vi slipper vara helt knäckta imorgon. Ska bli så kul att träffa folk som vi inte träffat på länge, Poa som kommer hem, Jenny och Ida som jag inte träffat på evigheter då alltid något kommer i mellan när vi planerat in något :)Själv klart blir det kul att träffa resten av folket vi bjudit åxå men dom långväga slår ju lite högre sånna här gånger :)

Av Kisse - 23 november 2007 07:49

Behöver jag skriva hur natten varit?????


Filip sover varannan natt så är det bara. Inatt har han varit vaken. han sover fem, tio minuter sedan vaknar han och tokskriker eller liggr och tittar på oss med stora ögon, blundar vi så skriker han. Nu börjar han bli trött men sover bara i famnen eller börjar, trött har han varit hela natten men han kan inte slappna av :(


Vi åkte t.om bil en sväng vid två inatt och inte ens då sov han riktigt utan gnydde lätt då åxå och vaknade när vi kom hem :( Petter har varit uppe så gott som hela natten så han sover nu jag tog med Filip ner för nån timme sedn och pckade klart det vi ska ha med till lokalen senare när vi ska dit och duka.


Nu har jag gett honom magdropparna, dom ska han bara ha fem droppar per dag inte som minifom 10 droppar före varje amning, får se hur det funkar.


Kontigt nog känner jag mig skapligt pigg nu, har inte sovit många timmar inatt och inte mer än en timme i taget skulle jag tro, blir väll trött på eftermiddagen istället då vi har så mycket att göra...ska krypa ner en sväng i sängen nu och hoppas ätt Filip tänker sova lite nu då... nån gång måste han ju somna, synd bara att han säkert kommer sova hela dagen....men blir ju mycket åka bil idag så han skulle ju ha sovit i alla fall.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards