Direktlänk till inlägg 12 december 2007

Bjuden på lunch

Av Kisse - 12 december 2007 10:32

Igår kväll åkte vi till svärmor och hälsade på blev kvar lite för länge så Filip somnade när vi nästan var hemma och trodde väl att han sovit länge för sedan var han pigg i två timmar till... kom inte i säng förän klockan var tolv, Filip somnade fort men vaknade när han blev överflyttad till sin säng så Petter fick vyssa lite men sedan fick han komma till mig och sova i min säng. Sov bra hela natten förrutom tuttandet då... samma visa inatt, mat med två timmars mellan rum. Skönt att man ammar i alla fall skulle vara jobbigt att springa ner och värma mat hela tiden. Själv har jag ont i ryggen som en tok, vet inte vad jag gjort men antar att det är städningen som kanske blivit lite för mycket.


Idag ska jag in på efterkontroll måste även bestämma nytt preventiv medel men är ganska så säker på att jag ska välja att sätta ine ny p-stav har ju funkat bra för mig under många många år, har läst på nätet och där fick man ha p-stav fast man ammar men ska höra vad BM säger.


Filip sover nu så jag ska duscha och göra mig klar för att åka til Carro, hon ska bjuda på lunch innan vi åker vidare till Huddik. Måste flytta över lite pengar till mitt konto åxå blir ju en liten sväng in på dollar och sedan ska vi handla mat.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se