Direktlänk till inlägg 12 december 2007

Efterkontroll

Av Kisse - 12 december 2007 19:09

Petter fick skjussa mig till Carro idag när vi skulle iväg eftersom Petter behövde min bil och Carro hade sin hemma så vi kunde åka den istället. Åt lunch där innan vi for, Petter åxå :)


Gick bra på efterkontrollen blev däremot ingen p-stav för min del nu utan ska testa Cerazette istället som är en sorts p-piller fast mer som ett mini-piller. Tabletten ska ha fördelen som både p-pillret har och minipillret..det är inget östrogen i dom men man behöver inte ta dom på klockslaget som minipiller. Ska vara låg hormon halt i dom så hoppas det komer funka. P-piller funkar inte bra för mig, jag mår dåligt av dom dessutom får man inte äta vanliga p-piller när man ammar, inte heller är jag duktig på att komma ihåg saker som att ta ett piller samma tid varje dag...skulle aldrig funka. Behövde inte göra gyn koll om man inte ville eller tyckte sig behöva och jag stod över det :) Känner mig ju som före så inga problem, visst jag måste nog knipa lite mer... men jag hade ju en väldigt snäll förlossning :)


Däremot kan jag nog lära mig att ta en tablett varje dag vid frukost, hoppas jag..annars blir det en stav. Testar det här i tre månader i alla fall och bestämemr sedan hur jag ska göra fick på så sätt lite mer betänke tid. Vill ju inte gärna sätta in en stav i armen för 1000:- och sedan ta ut den på en gång.


Handlade lite på dollar... massa skit skulle nog Petter kalla det... :) ett fint ljusfat och tre ljus till det, tror det kommer en bild på den senare... några ramar sedan kommer jag inte på vad det mer var...fågelfrön... handlade mat på ica sedan fick vi, jag och Carro, stanna efter vägen och mata våra små bebisar :) Svängde sedan in till Carro och lämnade av hennes shopping och bytte blöjor på våra små och drack en kopp kaffe. Sedan hämtade vi upp Irma som varit hos Moa och lekt efter förskolan och sedan skjussades jag och Filip hem.


Jag fikade lite eftersom jag inte hade lust att göra middag till mig själv, Petter är på väg hem nu så ska snart börja med maten, blir hamburgare med bröd :)


Igår var det ju kallt (idag ännu kallare) så frös båda fram dörrarna på min bil... till slut fick vi igen dom båda men när vi kom till svärmor så gick det inte att öppna min dörr, Petter låste dörren på knappen... förstökte sedan låsa upp bilen på knappen vilket inte funkade (grundproblemet på min bil, strul med lås och nyklar) testade stoppa in nykeln i den enda dörr där nykeln passar (då dom andra nykelhålen erjat igen då endast knappen på nykeln använts av tidigare ägare...knappen funkar däremot bara varannan gång)men då hade det fryst i hålet... Petter går in och hämtar en tändare och eldar på nykeln så nykeln passar i låset... min dörr gick fortfarande inte att öppna.. klättrar smidigt (ha ha) över till andra sidan och kommer ut ur bilen!!! Idag när vi skulle iväg så fick Petter upp dörren... i julklapp skulle jag vilja ha lite service på min bil, Petter!!! En till nykel är ju inte heller fel då min bil har kodlås och endast en nykel är kodad så dom andra två som jag har (någonstans???) funkar inte ens i min bil...ska dessutom tillägga att den nykeln jag har som funkar är krokig som en banan...


Näpp steka hamburgare och sysselsätta sonen så han håller sig vaken ett tag till :) Vill verkligen sova inatt, kännre mig trött och sliten... funderar ändå på att åka till sundsvall imorgon, själv! Är lite ensam människa jag, tycker om att vara själv, inte alltid, inte så ofta heller men ibland behöver jag det, känns som jag behöver en sån dag imorgon när jag gör något själv... fast med Filip då :) Sedan skulle jag vilja åka på badhuset någon dag, inte nödvändigtvis själv men i så fall med någon som står ut med att jag tar tid på mig när det gäller att basta och klä på mig :)men utan Filip. Simma räcker med några längder bara men duscha i varmt varmt vatten och äta apelsin i bastun *mm* och smörja sig, blåsa håret torrt... undrar om jag har till räckligt med ro i kroppen att göra det när inte Filip är med mig??? Skulle vara skönt i alla fall :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se