Alla inlägg under december 2007

Av Kisse - 7 december 2007 12:25

Fyra imorse somnade Filip... pappa tog första passet och sedan tog mamma (jag) över. Gick ner och la honom i vagnen en par timmar mitt i natten så Petter skulle få sova lite ostört ett tag i alla fall. Jag bäddade ner mig på fällen i köket och vyssade vagnen men Filip vaknade så fort vagnen stannade så blev inte mycket sova för min del :( Fyra gav vi upp och gick upp och la oss i sängen och då somnade Filip antagligen av ren utmattning. Eftersom Petter är arbetslös så har vi ingn brotska att komma upp på morgonen men vi flög upp ur sängen vid elva då Macken började krampa.


Idag testade vi ge honom en krampstillande, vet inte om det var ett kort krampanfall eller om medicinen verkade på en gång för det gick väldigt fort över. Har ju i alla fall tränat på att ge honom och det var inte det lättaste, hamnade bra mycket på sidan om.


Nu ska jag klä på mig så ska vi till sundsvall och besikta Camillas bil, ska passa på att göra lite ärenden åxå, inhandla lite julklappar och fylla på kylskåpet. Sedan blir det att städa klart när vi kommer hem.

Av Kisse - 7 december 2007 12:24

Städdag igen och inget annat har hunnits med, små fix har blivit gjort på övervåningen, dammat och undan röjt, lite om möblering åxå :)Hade däremot ingen dammsugspåse så kunde inte göra klart :(




Av Kisse - 6 december 2007 01:32

Den här är ju helt klart bäst i alla fall :)

Av Kisse - 6 december 2007 01:12

Sitter med sonen på armen efter mycket om och men så sover han... i min famn. Suttit och fördrivit närmre en timme på ingenting.. hittade en rolig film jag sett tidiagre :)


Skrattar lika gott varje gång :)


Näpp ska testa lägga ner Filip i sängen... hoppas på at få sova men matdags om bara nån timme så... känner mig inte så trött nu heller..kanske skulle ta och börja med städningen istället??? Nä bara dumt att vända på dygnet helt och hållet, vet ju hur svårt jag har att vända tillbaka dygnet sedan. Petter är likadan... han har inte kommit upp ännu. Han och Stefan har varit i utbyggnaden och sprutat fogskum så det ska bli varmare i köket :) Han har även fått in lite mer lister i köket och en lysknapp :) Själv fick jag upp julgardinerna där åxå :)

Av Kisse - 5 december 2007 21:30

Filip vaknade ju igår när jag skrev inlägget och somnade inte om förrän vid tre. Jag hade sån tur att Petter tyckte att det var hans tur att vara uppe så jag fick sova och lyckades sova fast Filip var ledsen. Har ju ammat honom X antal gånger inatt men annars sovit hyffsat men var ändå dyng trött imorse så vi sov läänge idag... tror klockan nästan var tolv innan vi klev upp :)


Åt "frukost" eller heter det lunch den tiden på dygnet? Stefan kom på "morgon kaffe" och sedan for vi till svärmor och hälsade på.


Sedan kom svärmor och Jörgen hit och hälsade på. Stefan kom åxå och nu håller han och Petter på med små fix nere i köket. Jag tänkte sätta upp julgardinerna i köket men Filip är lite gnällig och ingen annan än mamma duger... har strykit dom men måste lägga upp dom åxå innan jag kan sätta upp dom. Hoppas hinna innan det är dags att gå i säng, är ju inte vidare trött ännu... kan ju bero på hur länge vi sov :)


Imorgon ska det julstädas på övervåningen och på fredag ska julbocken kläs. Nu ska det bli jul här hemma!

Av Kisse - 4 december 2007 22:46

Trodde jag skulle hinna blogag litre nu inna jag lägegr mig men sonen vaknade precis så tar nog inte lång stund förän han är jätte ledsen, än spå länge protesterar han bara lite.


Varit med jobbet och ätit jultallrik idag... var kul att träffa alla även om tiden inte räckte till att surra precis, mest sjungande blev det. Alla flockades kring min underbara son i alla fall och vi fick present av arbetskamraterna mina... ska få göra hand och fotavtryck hos en hantverkare i Iggesund men ska vänta tills han är tre månader.


På dagen gjorde jag irodning tack korten från dopet och julkorten som kom med posten idag :) Max var här några timmar på eftermiddagen men vi gjorde inget särskilt åt mellis och pratade. 

Av Kisse - 3 december 2007 09:29

Tiden bara rinenr iväg när Petter är hemma, dagarna går fort annars åxå men helt sanslöst fort när Petter är hemma.


Idag har vi varit på bvc hela 5480 gr. vägde sonen :)tror det var 58 lång... men måste kolla boken sedan. Har snart växt ur 56 kläderna så mycket möjligt.


Hälsade på mamma igår nästan hela dagen blev vi kvar där. Åt lunch och tog det lungt. Skönt att åka bort och göra det ibland då kan man ju inte göra något här hemam blir dte ju att man springer omkring och plockar och grejar hela tiden. Helgen tog i alla fall ut sin rätt och var var helt slut både jag och Petter hela måndagen. Tycker verkligen synd om dom som jobbar hela veckan och inte är ledig förrän till helgen som kommer.


Var på hobbyaffären en sväng åxå. Införskaffade lite saker jag saknade till dopkorten och kommande julkorten. Köpte även julklapp till julklappsbytet på jobbet.



Av Kisse - 2 december 2007 21:06

Sov så länge Filip sov och Petter kom inte iväg till lokalen förrän vid elva. Själv tog jag och Filip det lungt, duschade och klädde på mig och Filip i lugn och ro innan vi ringde hem Petter att hämta oss idag var det våran tur att äta på första sittningen klockan två, hjälpte till lite före och sedan efteråt, andra sittningen började klockan sex. Jag åkte och hämtade "tomten" och ställde mig sedan i disken men klockan åtta gav jag upp då packade jag in Filip i bilen och åkte hem, tyckte jag jobbat på tillräckligt med tanke på att jag sagt ifrån mig att jobba på detta julbord åxå men vad gör am inte för föreningen :) Dessutom har det varit tråkigt att vara hemma själv hela helgen då Filip är så snäll och nöjd bebis på dagarana, dessutom har han nu sovit tre nätter i rad!!!!


Ligger däremot efter jätte mycket här hemma, har så mycket tvätt igen då Filip varit kräkig senste dagarna och kräkts ner en massa kläder, handdukar och kissat ner en del åxå då han legat naken och myst :)


Konstigt nog känsn det som man hunnit med en hel del i helgen ändå. städningen jag gjorde i torsdags syns däremot inte då vi mest bara packat om väskan och stuckit igen och disk har det blivit från morgon och kvällsfika så imorgon har vi lite att ta reda på. Petter är arbetslös till veckan så då ska det jobbas på här hemma.


Imorgon ska vi till bvc oxh väga och mäta. På tisdag ska jag iväg med jobbet och äta jultallrik Filip får följa med. 


Spåret på gården tror vi är en varg... eller en stor hund men måste vara en otroligt stor hund i så fall för spåren är enorma, 3-4 gånger större än Mackens spår och jätte långt mellan avtrycken... känns lite kusligt tycker jag. Petter ska följa spåren imorgon och se vart dom leder vidare har sett att dom går över hela våran gård och sedan ut över täckten.


Nu kommer svärfar med vagnen den fick jag inte in i bilen så måste ta emot den.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards