Direktlänk till inlägg 18 januari 2008

Vilka fynd jag gjort

Av Kisse - 18 januari 2008 21:19

Idag har jag fyndat, hela dagen har jag fyndat, så roligt så!


Åkte till birsta var in på berners en snabbis med bilen, krockkudden är urmonterad ur våran bil :) Nu kan jag sätta Filip fram utan att behöva känna mig osäker! Det blir morgon dagens syssla, fixa min bil. Dammsuga den och klä på den nya fina klädseln jag fick i julklapp av Petter :)


Första fyndet jag gjorde i dag var en baddräkt på stadium, 49:- duger gott åt mig. Köpte även en ny mössa för ynka 24 :-


Träffade sedan mamma, Ulrika och goungen freja :)


Nästa fynd blev på Fannys. Klänning till bröllopet vi ska på i slutet av februari :) Så nöjd med den. Gick på ikea och åt lunch och sedan tillbaka tilla Fannys och hittade lite mer, två bolero och ett baslinne. Sammanlagt 218:- för allt på Fannys och skulle ursprungligen kostat över 900 spänn, det kallar jag fynd!!! Jag är dessutom jätte kär i klänningen och längtar tills jag får använda den :)Får försöka ta tag i dom där extra kilona bara så sitter den ännu bättre :) Blev däremot ingen bra början på det då vi åt pizza till middag och jag har köpt hem både chips, dipp och dricka...


Mitt sista fynd gjorde jag på kappahl en handväska, passar utmärkt till klänningen för 25 :- Mamma fyndade ett par fina bruna manchester hängslebyxor till Filip i stl 68, dom kommer han bli snygg i.


Eftersom jag gjort så otroligt mycket bra fynd, lyxade jag till det med att gå och prova ut en fin amningsbh åxå, en fin svart spets med byglar. Ska bli så skönt att känna sig lite fin under åxå :) Den fick jag punga ut närmare 400 spänn för men det är det värt.


Var en sväng på barnens hus åxå men ingen av oss handlade något där, drömde väll om vad vi skulle köpt om vi haft mer pengar :) Sedan skildes vi åt, jag for på ica maxi och handlade mat men mötte sedan upp mamma och Ullis på willys, jag hade nämligen fått med en av mammas kassar :)


Sedan när jag åkte hem fick jag akut syster abstinens och åkte dit. Gustav skulle bort på kalas med Axel hann jag gosa en hel del med, han är moster go knöl han :)


Köpte pizza på vägen hem. Orkade inte hela, känns bra :) Blir träning på söndag hoppas jag!


Längtar till det kommer in mer pengar för då blir det nog en sväng till på stan, måste ju hitta skor till klänningen. Tror det blir några i ballerina stuk att ha inne på bröllopsfesten. Börjar gruva mig redan för att lämna bort Filip, snart ska vi börja träna...


Nu ska jag natta sonen!

 
 
jempa

jempa

19 januari 2008 10:48

Klänningen ser jättefin ut! Kul att fynda! =)

http://jempa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se