Direktlänk till inlägg 19 januari 2008

Bilen

Av Kisse - 19 januari 2008 17:26

Nu är min bil fin! Blommorna på överdraget är ROSA!!!


Ordnade även i skuffen, vill ha bilkudden med utifall man ska hämta några syskonbarn från förskola/skola nån gång men den används ju väldigt sällan så känns lite onödigt att Macken får så lite plats pga. den men nu tar den minimal plats :) Dessutom fick Macken ärva min fäll jag haft fram men som alla snören gått av på.


Fick även fast basen hyffsat bra, Petter ska gå ut och efter dra åt mig, han är ju så mycket starkare.


Petter spikar lister (svär och är mycket arg) och Filip har tagit en vila i vagnen (ute med mig) så snart måste jag väcka honom så han inte sover för länge. Jag ska gå ner och börja med middagen, ingen anning vad det blir men fort ska det gå och lätt ska det vara. Har en flaska vin hemma som jag är lite sugen på... får se om det blir vin och soffakväll ikväll .

 
 
Ankís

Ankís

19 januari 2008 19:25

Vad fin den blev. Längtar tills jag får åka med i din fina ROSA! bil.

http://ankispankis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ullis

19 januari 2008 19:34

Nice nu blev jag och Dennis avundsjuka på din fina bilklädsel =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se