Alla inlägg under januari 2008

Av Kisse - 19 januari 2008 17:26

Nu är min bil fin! Blommorna på överdraget är ROSA!!!


Ordnade även i skuffen, vill ha bilkudden med utifall man ska hämta några syskonbarn från förskola/skola nån gång men den används ju väldigt sällan så känns lite onödigt att Macken får så lite plats pga. den men nu tar den minimal plats :) Dessutom fick Macken ärva min fäll jag haft fram men som alla snören gått av på.


Fick även fast basen hyffsat bra, Petter ska gå ut och efter dra åt mig, han är ju så mycket starkare.


Petter spikar lister (svär och är mycket arg) och Filip har tagit en vila i vagnen (ute med mig) så snart måste jag väcka honom så han inte sover för länge. Jag ska gå ner och börja med middagen, ingen anning vad det blir men fort ska det gå och lätt ska det vara. Har en flaska vin hemma som jag är lite sugen på... får se om det blir vin och soffakväll ikväll .

Av Kisse - 19 januari 2008 15:20

Sonen somnade igår kväll i sin säng trax efter tio :) Vaknade några gånger men somnade om när jag stoppade in tutten :)Sov till två, dags för tuttning nr.1 och sedan tuttning nr. 2 på morgon sidan, vet inte vad klockan var... halv åtta vaknade han igen då trodde jag det bara var att kliva upp men icke, sonen tog sig en till liten lur så halv tio klev vi upp :) Skönt!!!


Hoppas verkligen att vi börjar på till det här med nattning och sova på nätterna. Kanske känner han på sig att det är bäst för oss alla om vi får till det tills pappa ska åka bort och jobba i två veckor och mamma ska klara allt själv?! Känns lite små jobbigt må jag säga. Barnet, hunden och huset... Petter är ju så duktig att hjälpa till så blir nog jobbigt att vara själv. Men vi har inte så mycket annat till val eller jo det har vi men vi har ju valt att ha det så här. Petter kommer ju sedan vara hemma två veckor innan nästa jobbperiod. Blir lika jobbigt för oss alla och kanske allra allra jobbigast för Petter som faktiskt ska vara ifrån sin son i 14 hela dagar.


Petter har fått tid för operation igen... på måndag.. Ringde och ändrade den igen och när han kommer hem nästa sväng ska han in på operation och då hoppas jag i alla fall att det verkligen blir av. Vill ju inte riskera att det inte blir några syskon till Filip.


Filip sov bara två timmar ute i vagnen idag men jag hann precis måla klart fönstrena i hans rum och tvätta av mig färgen innan han vaknade. Petter har åkt och hämtat sågen för idag ska det sätats lister :) Så fort han kommer med bilen ska jag ut och dammsuga den och klä om den, behöver säkert Petter hjälp att få basen på plats fram. Petter ska passa på att mysa med sonen under tiden!


Fixat att farmor är barnvakt på söndag då jag ska på vattengympa, ska bli skönt att komma iväg lite precis då när Petter åker.


Nu kom Petter

Av Kisse - 18 januari 2008 21:19

Idag har jag fyndat, hela dagen har jag fyndat, så roligt så!


Åkte till birsta var in på berners en snabbis med bilen, krockkudden är urmonterad ur våran bil :) Nu kan jag sätta Filip fram utan att behöva känna mig osäker! Det blir morgon dagens syssla, fixa min bil. Dammsuga den och klä på den nya fina klädseln jag fick i julklapp av Petter :)


Första fyndet jag gjorde i dag var en baddräkt på stadium, 49:- duger gott åt mig. Köpte även en ny mössa för ynka 24 :-


Träffade sedan mamma, Ulrika och goungen freja :)


Nästa fynd blev på Fannys. Klänning till bröllopet vi ska på i slutet av februari :) Så nöjd med den. Gick på ikea och åt lunch och sedan tillbaka tilla Fannys och hittade lite mer, två bolero och ett baslinne. Sammanlagt 218:- för allt på Fannys och skulle ursprungligen kostat över 900 spänn, det kallar jag fynd!!! Jag är dessutom jätte kär i klänningen och längtar tills jag får använda den :)Får försöka ta tag i dom där extra kilona bara så sitter den ännu bättre :) Blev däremot ingen bra början på det då vi åt pizza till middag och jag har köpt hem både chips, dipp och dricka...


Mitt sista fynd gjorde jag på kappahl en handväska, passar utmärkt till klänningen för 25 :- Mamma fyndade ett par fina bruna manchester hängslebyxor till Filip i stl 68, dom kommer han bli snygg i.


Eftersom jag gjort så otroligt mycket bra fynd, lyxade jag till det med att gå och prova ut en fin amningsbh åxå, en fin svart spets med byglar. Ska bli så skönt att känna sig lite fin under åxå :) Den fick jag punga ut närmare 400 spänn för men det är det värt.


Var en sväng på barnens hus åxå men ingen av oss handlade något där, drömde väll om vad vi skulle köpt om vi haft mer pengar :) Sedan skildes vi åt, jag for på ica maxi och handlade mat men mötte sedan upp mamma och Ullis på willys, jag hade nämligen fått med en av mammas kassar :)


Sedan när jag åkte hem fick jag akut syster abstinens och åkte dit. Gustav skulle bort på kalas med Axel hann jag gosa en hel del med, han är moster go knöl han :)


Köpte pizza på vägen hem. Orkade inte hela, känns bra :) Blir träning på söndag hoppas jag!


Längtar till det kommer in mer pengar för då blir det nog en sväng till på stan, måste ju hitta skor till klänningen. Tror det blir några i ballerina stuk att ha inne på bröllopsfesten. Börjar gruva mig redan för att lämna bort Filip, snart ska vi börja träna...


Nu ska jag natta sonen!

Av Kisse - 18 januari 2008 03:51

Varför ställer kroppen in sig på att inte sova??? Inatt när sonen äntligen sover bra, dessutom i sin egen säng så kan jag inte sova. Tog lång tid innan jag somnade och kvart över två vaknade sonen och ville ha påfyllning sedan har jag inte lyckats somna om riktigt, bara legat och vänt på mig. Kom till slut på att vi som vanligt glömt at dra ut soptunnan vi som bara har tömning varannan vecka och pytte liten tunna... klev upp och tog bilen ner till vägen, är ju lite mörk rädd men sedan när jag kom upp till huset igen hade det värsta släppt och jag passade på att sanda lite mer på gården.


Hängde sedan lite tvätt och ska nu försöka gå i säng igen, hoppas på att somna annars är jag ju helt knäckt när sonen vaknar om en så där två timmar för mer påfyllning...


Blir så glad i alla fall då sonen sover bra och stort plus till honom att han sover i sin säng...gudmor..undrar om han hörde vårat samtal igår och bestämde sig för att han inte är rädd för att sova på kvällen.

Av Kisse - 17 januari 2008 18:00

Här kommer en bild på Petter när han är i ungefär samma ålder. Enda kortet vi har på Petter sen han var liten, måste bege oss på jakt efter nått där han är ännu yngre så jag får se likheten som säger är Filip har med sin far :)

Av Kisse - 17 januari 2008 17:53

Idag scannade jag in en bild på mig när jag är 6 år... tror jag vet vart Filip har fått sina stora ögon från :)

Av Kisse - 17 januari 2008 17:49

Filip har en ny rolig leksak, en boll från goboken med smarta prassliga handtag på sidorna som gör att han kan hålla i den själv, kul kul tycker han :)

Av Kisse - 17 januari 2008 17:22

Sonen har sovit dåligt inatt åxå vilket gjort att både mamma och pappa är trött idag igen.. jag har dessutom en jobbig huvudvärk som inte vill släppa.


Kom upp sent, åt lunch och sov ner sonen innan jag åkte på banken för att sätta in alla våra en kronor på kontot så vi skulle kunna handla...det är fattigt här nu... använde mig av maskinen som räknar själv och sätter in det på kontot tyvärr så sker det inte direkt utan kan tydligen ta en herrans massa timmar... ännu har inga pengar kommit in så fick handla det som jätte akut slut bara och sedan åka hem :(


Otroligt sugen på chips men får allt vänta till imorgon. Vill ju inte "förstöra" när jag varit så duktig och tränat heller med att äta en massa onödigt mitt i veckan. Näpp får allt vänta tills barnbidraget och helgen kommer.


Petter gjorde en god kycklingsoppa till middag, han är duktig på att laga mat min karln. Skulle bli gryta men var så gott att vi åt den som soppa istället :)


Fönstrena i Filips rum har ännu inte blivit målade och inte blir dom det idag heller, Petter måste ut och greja med bilen som han ska besikta imorgon. Och jag vill inte måla med Filip i närheten så hoppas på att få tid i helgen istället. Petter har lovat att fösöka få dit listerna om jag hinner måla klart.


Kvällens göra är att dammsuga och torka golv på över våningen.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards