Alla inlägg under januari 2008

Av Kisse - 2 januari 2008 10:32

Nytt år och jag har inte haft tid att blogga förrän idag. Nyårsfesten var lyckad, maten blev kanon god om jag får säga det själv :) Trevlig stämning och fiskdammen var en rolig överaskning till barnen som uppskattades. jag lyxade till och drack två glas champange vid tolv slaget och sedan gjordes nattvickningen iordning, super lyckad räklåda, mamma som kom en sväng på dagen fick göra iordning såsen eftersom hon är bäst på det! Fick Filip att somna vid två efter en flaska bröstmjölk. Sov till halv tolv nästa dag, då väckte jag Filip och Petter så vi skulle komma iväg till syster någon gång som fyller år på självste nyårsdagen.


Hämtade upp mamma och pappa och åkte sedan till syster och fick en jätte god smörgåstårta :)


När vi sedan kom hem på eftermidagen var det bara att ta tag i all städning. Bära ut stolar och bord. Blev en halv fusk, då borden och stolarna bara bars ut på altanen så har lite job kvar idag med att bära ut dom i stallet. Däremot skurades köket och hallen två gånger och det känns rent och snyggt igen. hade ju lyxas duka för 14 vuxna och 7 barn inne i köket utan att dte var alltför trångt. Tyvärr blev det inga lyckade bilder alls från festen så jag skippar att lägga ut några.


Igår kväll satt jag och fixade lite med mina fotoalbum som jag länge velat göra men ingen tid funnits. Han inte klart då filip vaknade och var tjurig att få att somna om, tror klockan var över ett innan han somnade så har väll vänt lite på dygnen igen :( Men blir nog ordning på det snart igen, Petter jobbar troligen imorgon och fredag så då brukar vi komma i säng tidigare, fast sedan är det ju helg igen.


Hade ju hoppats på att få klart Filips rum åxå men tar tid at få ut alla saker därifrån så jag vetinte men jag måste riga och höra med lillebror om han har tid att hjälpa mig någon dag. Måste även handla hem lite mer material.


Lägger upp en bild från systers helvtes backe... kan ju säga att den inte är rolig på vinten heller... utan att vara gravid så är den kämpig att ta sig upp för speciellt då det varit isigt och sedan snöat... jag vurpade en gång på vägen upp men klarade mig på vägen ner tack vare snöret som man får hänga sig fast i :)


Lägger även upp en bild på mosters goknöl Axel som har fått foppa tofflor, hur söta som helst!


Blev för den delen inga nyår löften i år men själv klart så står högst i kurs att få nån ordning på vikten så man är fin till bröllopet som blir i oktober 2008. För nu dröjer det några år innan nästa bebis kommer :) Ska börja på vattengympa minst en gång i veckan (kanske två) beroende på om jag hittar någon annan träningform som passar mig. Hade kunnat tänka mig att börja på friskis och svettis men tydligen hade dom ingen nu då man kan ta med sig bebisen och vill ju inte behöva fixa och trixa med barnvakt hela tiden...hade velat göra något där man kan ta med sig bebisen, ska kolla upp jogan. Har ju problem med ett knä så har lite svårt att hitta någon aktivitet som funkar för mig, att gå på gym det gör jag inte själv, då måste jag få någon som går med mig i alla fall tills jag kommit in i det hela.


Ska ringa och höra om vattengympan börjar på söndag, längtar verkligen efter den.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards