Direktlänk till inlägg 19 februari 2008

Tomma hängande påsar...

Av Kisse - 19 februari 2008 12:47

Trött och seg idag eftersom jag inte kom i säng i tid igår och självklart så vaknade Filip precis när jag skulle lägga mig. Hans mage knorrade och lät igår så var nog magknip som spökade hela natten, ammade honom vid tolv och sedan fick han ersättning vid två och sov till fyra i min säng innan jag flyttade över honom till hans säng och vid sex hämtade jag tillbaka honom till min säng och han tuttade fram till åtta ungefär...halv tio klev vi upp och åt frukost fanns då ingenting i brösten, bara två tomma påsar som hängde :( Filip fick banangröt och plommonpuré ingen höjdare idag heller, drack mest bara vatten, det gillar han :)


Stefan kom upp på kaffe strax efter elva och Filip blev trött efter en stund så jag la ut honom i vagnen. Jag sklipper lämna tillbaka filmen idag för Stefan tog med sig den, skönt! Däremot blir det en sväng till posten för att hämta ergo selen!!! Jippi!!!


Ska ta och promenixa ner på byn idag, vet inte om det blir någon lång sväng eftersom jag är så trött och seg, går nog ner och ser om Camilla är hemma, länge sedan jag träffade dom nu. Ska ta fram kycklingfilé före för idag blir det kyckling till middag :) Petter gillar inte det så passar på när han är borta, blir mycket kyckling och mycket fisk för mig då.


Sedan ska jag packa inför morgondagen, vet inte riktigt vad man behöver med bara, svårt att veta om man kan ha vagnen med eller om jag bara ska ta bilstolen och ta med kissskydd att lägga i den... är ju bra att kunna lägga ifrån sig Filip en stund, jag är ju själv med honom så blir jobbigt att bära på honom hela tiden. Dessutom kommer ju han bli trött och vila sova en stund åxå... får väll packa in vagnen i bilen så är den med i alla fall. Har ju hjulskydd till den så kan inte vara några problem att få ta med den in tycker jag. Ska bli kul att få göra något helt nytt i alla fall!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se