Direktlänk till inlägg 19 februari 2008

Tråkigt att bara vara med mamma hela dagarna...

Av Kisse - 19 februari 2008 20:36

Tror Filip är lite less på mig nu... blev så nöjd och glad när mormor och morfar kom på besök före det var han bara gnällig och tjurig.  Gick en promenad och hälsade på Camilla och barnen, Filip vaknade strax innan vi gick så höll sig vaken hela vägen ner och så länge vi var där, däremot somnade han igen i vagnen på väg hem så passa på att åka och hämta selen när han ändå sov vidare i bilen.


Jag är så nöjd med selen, provade den en stund men Filip var inte på humör då, trött och grinig så han satt bara en liten stund men jag tyckte det kändes lätt att bära i den i alla fall. Vi gjorde jätte god kyckling nån påse från santa maria med creamy curry chicken tror jag dne hette, jätte god var den. Sedan vilade vi middag på soffan.


Mormor passade på att mata Filip innan hon åkte hem och det var inga som helst problem så nu sover han gott i sin säng. Nu ska jag gå ner och packa inför morgon dagen, fixa med tvätten och Petter skulle snart ringa. Sen gäller det att komma i säng i tid åxå imorgon måste vi ju ställa klocka så vi kommer upp tidigt för att komma i tid till våran spa dag :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se