Alla inlägg under februari 2008

Av Kisse - 11 februari 2008 22:03

Filip var trött och grinig redan vid sju så la honom vid halv åtta och hans somnade nästan direkt däremot sov han bara 40 minuter (annars brukar han sova ca: 20 minuter vid halv sju men inte idag) låg i sängen och pratade bra länge innan han ledsnade och jag tog upp honom igen, så nu tror jag han äntligen sover för natten. Ska strax gå och kolla för sedan ska jag ta och måla det sista lagret på garderoben, får se hur det blir. Aina och Leif var hit på en kopp kaffe förrut och då gav hon förslag på att måla den dörren i tavelkrit färg (det har jag hemma) det tyckte jag lät häftig men ganska så opraktiskt om Filip när han blir äldre tror att man kan måla på alla garderobsdörrar... så blir nog inte så... tror jag. Får se resultatet imorgon...


näpp min son sover inte...


Tror Petter är på väg in i alla fall så han kan ta över läggningen av sonen. Han och Nisse har varit ute och fixat i pannrummet och ska upp tidigt imorgon och ut och jaga på morgonkvisten. Måste hänga tvätt och ladda ny maskin och helst skulle jag ha dammsugit nedervåningen åxå...knäpp katten Sylvester har idag roat sig med att dra bort löspäls på sig själv...*grr*

Eka

Av Kisse - 11 februari 2008 20:15

Nu är allt klart med Ekas försäkring, vi fick ut hennes livförsäkring så troligen blir det en ny hund när vi känner att vi har tid och ork. Har tagit tid att smälta det som hände men tror i alla fall att det blir en ny hund, kanske redan frammåt våren?


Är ju bra att passa på att ha valp när vi är hemma på dagarna, hunden måste ju dessutom vänja sig vid att vi har en bebis, lite jobbigt kan det ju bli att ha en valp när Filip kommer börja röra sig mer på golvet. Ja vi får se, känns i alla fall skönt att det är är avklarat, hon kommer ju alltid finnas med oss men nu kan vi släppa det som varit och gå vidare.


Bild1 : Eka sover i sängen med husse på älgjakt

Bild 2: Macken och Eka

Bild 3: Trött Eka i sin älsklings säng

Bild 4: Eka skar sig rätt så illa på bogen i hundgården (vet inte på vad)

Bild 5: Eka och matte (jag) vilar på golvet när hon blev för stor för att ligga i soffan.

Bild 6: Eka kan äntligen vara i hundgården efter benbrottet, här har hon endast bandage på benet för att stödja lite.

Bild 7: Eka med hel gipsat ben

Av Kisse - 11 februari 2008 16:09

Har i alla fall varit lite duktig idag när Filip sov middag, slipade och målade nämligen möblerna vi hämtade häromdagen, garderoben ska få sig en stykning till på ena dörren sedan, just nu står den på tork.


Under tiden blir det middag (Petter ordnar det) och jag har en massa tvätt att ta reda på :(

Av Kisse - 11 februari 2008 16:07

Vi vann ergo sleen på tradera, slutade på 610 :- så blev i alla fall billigare än att köpa helt ny. Fin färg och dessutom ingick förlängningsbandet så Petter åxå kan bära den :)



Av Kisse - 11 februari 2008 16:03

De flesta som följer vet nog vid det här laget att jag så gott som ALDRIG ser på tv, däremot följer jag serien McLeod´s daughters på dvd i min egen takt :)


Och idag när jag var ut och tittade på cdon så såg jag att säsong 4 gick att boka :) Det gjorde jag så klart så nu längtar jag som en tok tills den kommer kring den 17 mars, tror jag det var :)

Av Kisse - 10 februari 2008 21:06

Idag blev det en fusk dag... ingen vattengympa men har ju redan avklarat ett besök på badhuset så får räcka för idag. Åkte hem och åt endast nudlar till middag innan vi drog vidare till lokalen för café och spel kväll. Petter och hans två bröder ställde upp med ett lag och spelade kvitt eller dubbelt tror jag det hette... tyvärr hade dom otur med frågorna och kom inte med i finalen, däremot kom dom inte sist! Filip var lite små gnällig men han har sovit så lite idag så inget konstigt med det. han somnade på alutet och sov sedan hela vägen upp till Leif och Aina och hem igen. Var upp dit så Petter fick hjälpa dom bära in lite möbler Aina köpt på auktion, vi tittade på en bokhylla och en garderob till Filips rum som vi tog med hem.


Gjorde sedan kväll på Filip direkt när vi kom hem så han ligger i sängen nu men har inte somnat än. Petter och Stefan har åkt och hyrt film och hämtat pizza :)  Imorgon är det min tur att ha sovmorgon, Petter är hemma en vecka till så jag ska passa på, han jobbar visserligen i slutet av veckan men då endast på dagarna.


Näpp ska gå och vyssa sängen (vyssanlull tassar) så Filip förhoppningsvis sover när grabbarna komemr med maten och filmen.

Av Kisse - 10 februari 2008 15:44

Första besöket på badhuset för Filip, gick jätte bra så blir fler sånna, ska försöka komma i väg i alla fall en gång i månaden. Riktigt roligt var det, vi var ju en hel hög, Carro och barnen, Camilla och barnen, Cajsa, Stefan och Niklas följde med och sen var det ju jag, Petter och Filip åxå.

Av Kisse - 9 februari 2008 22:39

Filip är ju det bästa jag har men idag var det ju Frejas dag... eller ja hennes kalas var idag , självaste fördelsedagen var ju igår. Här på bild med farmor (Frejas farmor, Filips mormor, min mamma).

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards