Alla inlägg under februari 2008

Av Kisse - 9 februari 2008 22:38

Freja är väldigt intresserad av sin lilla kusin... eller mest på hans saker kanske...

Av Kisse - 9 februari 2008 22:37

Tycker Maria blev väldigt fin på den här bilden med Filip. Maria hade på sig en fin tunika idag, jag gillar ju tunikor jag men inte syster men den var jätte fin och såg jätte fin ut på henne :)

Av Kisse - 9 februari 2008 11:43

Dags att göra sig klar för att åka på kalas. Fixa det sista med kortet... och göra oss iordning, Petter har ännu inte klivit upp och Filip har tagit sig en micro sovning och är nu sur :( han sover inge bra inne tur att det tar ett tag in till stan så han hinenr sova en stund till. Blir lite tokigt när det är kalas mitt i sovtiden men så blir dt ju ibland, imorgon blir det ju bad mitt i sovtiden åxå.


Lägger upp en bild på simbyxorna....dom gula ska vara minst i stl. och som ni ser så är dom större än nästa stl (dom blå) sen fick vi ett par simbyxor av Jessica åxå i stl. 70 skit häftiga *tack snälla* är åxå sånna som håller tätt om det skulle ske en olycka.


Petter kunde ha sina så nu finns det inte så mycket att skylla på utan imorgon blir det badhuset...om vi håller oss friska..ska hämta upp lillebror idag när vi åker hem från kalaset och han har ju haft magsjuka. Men är ju frisk nu så borde inte vara någon fara.


Dags att sätta fart...

Av Kisse - 8 februari 2008 21:42

Idag fick jag det blå paret simbyxor och dom var mindre??? Större stl fast mindre ändå? Resåren var bättre på de åxå så blir nog dom på söndag när vi ska på badhuset. Införskaffade badbyxor till Petter åxå, blev ett par snygga typ boxer simbyxor...hittade inga shorts :) var ju till birsta idag, köpte lamporna på ikea som saknades..en body till Filip från lindex och en mixer på biltema för att använda när jag gör barnmat. Ingen rolig shopping kände mig mest bara stressad så tog det jag skulle ha och sedan hem...ändå tog det flera flera timmar men blir ju det när man ska in med vagnen i bilen, ut med bilstolen på vissa ställen... tråkigast var lindex som typ inte hade några kläder alls i stl 68... hittade EN body som jag ville ha i rätt stl.


Gjorde hemmma gjord pizza när jag kom hem, blev gott. Petter hjälpte tills som tur var för jag var trött, hungrig och Filip var hungrig.


Näpp nu ska jag fortsätta med Frejas födelsedagskort :) dricker lite vin idag igen, Filip somnade vid kvart över nio och sover lungt idag, bajsade idag och blev mycket gladare sedan dess. hittade ju felet, varför magen krånglat... helt och hållet mitt fel, jag hade vimsat med siffrorna på ersättningen och det har varit för mycket pulver i förhållande till vatten men nu vet vi det och har rättat till det så förhoppningsvis blir det bättre med magen hans nu.

Av Kisse - 8 februari 2008 10:41

Börjar ju kännas som om vi fått till bra rutiner igen och Filip somnar för det mesta utan problem problemet är ju bara att vi har så svårt att komma i säng så fast Filip sovit bra inatt så är jag seg och trött idag. Ännu tröttare är nog Petter som klev upp strax efter sex och åkte och jobbade i birsta. Men han är strax på väg hem då är det min tur att ta bilen till Birsta och på vägen hem ska jag ta med Nisse hem som stannar och jobbar längre än Petter, Petter ska nämligen iväg och göra annat sedan så han kunde inte jobba längre.


Jag ska på ikea och köpa lamporna som saknas till övervåningen. Fotöljen får vänta tills senare. Garderoben vi bestämt oss för finns ännu inte i butiken så väntar med fotöljen tills den kommit in. Ska även in en sväng på lindex och se om vi ska köpa lite mer kläder till Filip, jag tycker vi har lite ändå... har present kort kvar på h&m åxå som han fick i doppresent så ska kolla i alla fall.


Testade simbyxan förrut på Filip, den var lite stor i alla fall, fast dom såg så små ut... lagom kring tjocklåren hans men lite stor i magen. Kanske sitter bättre när dom blir blöta?


Nu måste jag se till att få på mig kläder så vi kan sticka direkt när Petter kommer hem, Filip börjar nämligen bli trött och vill sova middag snart.

Av Kisse - 7 februari 2008 21:28

Filip var så gnällig på kvällningen så gjorde kväll på honom redan vid sju och kvart över sju somnade han för att sova... 40 minuter, sedan vaknade han igen. Nu ligger han åter igen i sängen för att sova, ny tankad med ersättning. Vill ändå inte riktigt somna utan gnäller till i mellan åt... vet inte om det är magen som spökar. Ska köpa hem messsmör imorgon och testa ge honom det, katrinplommonpuré ger ingen verkan.


Blev ju som vanligt jag som fick kliva upp och ge Filip mat natten som var, Petter vaknar inte ens längre när Filip vaknar. Ändå tycker han att det är han som ska få sovmorgon nu när han är hemma??? Jag anser ju att det är jag som sover minst i denna familj och borde förtjäna sovmorgon lite oftare men men...


Filips mini mini simbyxor kom idag hur gulliga som hest, har handtvättat dom idag och imorgon ska vi prova om dom passar men det tror jag nog så till helgen blir det badhuset.


Var på kalas till Moa idag som fyller 5 år. Gick dit när det var dax för Filip att vakna så idag har myst både med faster Camilla och med farfar en hel massa. Annars har Filip en förmåga att sova när vi träffar dom. Moa fick två örngott av oss, ett med prinsessmotiv och ett med ett slott på, även en rosa gullig klänning i stl. 50 som nog passar på någon docka.


Är så sugen på något gott, åt lite mörk choklad men det stillade inte begäret... vet inte riktigt vad jag vill ha men bara en smörgås till kvällsfika :(



Av Kisse - 6 februari 2008 22:07

Idag har jag grejat och donat med det mesta vilket resulterat att det inte ser ut som jag gjort nånting alls :) Plockat med lådorna uppe, snart så är vardagsrummet som det ska vara utan en massa annat. Plockat med Filips kläder, konstaterat att vi ändå har lite 68 kläder..eller så har någon påse kommit bort...hittar inte pop bodyn (Ulrika)ska kolla skrubben imorgon men har inte sett den så tror inte jag har någon mer påse någonstans... lagat en massa mat. gjorde storkok... en stor sats med tomatbas... blev inte så värst god men men...gjorde fisk på den idag. Imorgon ska jag testa göra soppa av den till lunch. Försökte göra egen puré till Filip men var mer jobb än jag trott mest pga att jag inte har någon puré press utan bara en liten vitlökspress... blev därför bara en burk med majs och potatis (Filips favvo) och en med bara potatis. Blev lite osäker på vilket sorts smör jag ska häva i... så tog bara bröstmjölk denna gång. Ska man köpa äkta smör? Vi har ju bara becel och bregott extra saltat och jag tror inget av de är riktigt bra att ha i. Får ta nya tag sedan när man kan göra större kok av pureér, känns inte som det är så stor idé ännu då han inte får så mycket.


Klädde om våran gamla fotölj med ett av Filips dra på lakan (passade perfekt) och får duga så länge inne i Filips rum. Senare när vi har bättre ekonomi så blir det en ny fotölj. Nu kommer alla pengar gå till att få klart pannrummet, dessutom försöker vi ju spara till vårat bröllop. Var iväg på kvällningen och köpte en branddörr till pannrummet, passa även på att handla lite onsdgaslyx till mig. Jag är dålig på att handla hem gosaker till helgen utan haft onsdagar som lyxar dag när jag ser på LOST, enda programmet jag faktiskt tittar på tv:n. Blev chips och dipp men var inte så gott som jag inbillat mig att det skulle vara. Till det tog jag ett glas vin :) (Köpte ju förra veckan en miniflaska) har fortfarande halva glaset kvar...


Lite sur över att det var ett såndant skit avsnitt av LOST idag men var kanske tur det eftersom jag missade halva för att Filip inte ville somna och Petter var och lämnade tillbaka släpvagnen.


Får se om Petter tar matningen av Filip inatt, jag tycker det skulle vara bra och väldigt skönt för mig, även om jag ändå vaknar och säkert inte somnar om förrän Filip har somnat om men nyttigt för Filip att pappa kan mata åxå.

Av Kisse - 6 februari 2008 13:15

Lägger upp lite bilder på min underbara son. Tur att han är så fin i brunt, jag som älskar brunt. Nu har han växt i stl. 68 så han kan redan ha snygg kläderna han fick av mormor. Skiljer inte så jätte mycket storleksmässigt mellan Filip och hans kusin Freja men nu börjar lill tjejen verkligen skjuta iväg och bli stor tycker hon blir större för varje gång man ser henne och då har det inte gått många dagar mellan jag träffade henne sist.


Måste ta och rensa ur 62 kläderna ur byrån så vi får plats med 68 kläderna, har väldigt dålig koll på vad vi har för kläder, Ulrika jag har hittat pop byxorna men ännu inte bodyn... ska leta vidare om den hamnat i någon annan låda.


Tänkte åka på ikea idag och handla det sista till Filips rum men om hade ännu inte fått in garderoen så tror jag väntar ett tag till...jag ska i alla fall få köpa fotöljen :) det blir den sandfärgade med ekfaner, fast Petter tyckte svart men den hade inte sundsvall inne just nu. Så får se hur vi gör... allt annat i vardagsrummet är ju ekfaner så ska man ta in den dit sedan passar det ju bäst men skulle bli snyggast i Filips rum med svart... fast golvet är i ekfaner så spelar ingen roll tycker jag.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards