Alla inlägg under mars 2008

Av Kisse - 10 mars 2008 23:09

Jaha tydligen mindes jag fel...klockan är inte efter morfar utan efter mamma och pappa...ja ja jag gillar den i alla fall fast den inte funkar så den ska bli prydnad någon annanstans i vårat hus (när resten blir klart).


Tänkte skriva ner en lista inför mogondagen.

  • Baby yoga
  • Hobby affärn (den i byn, måste kompletera lite)
  • TVÄTTA (har ett helt berg eftersom jag inte tvättat på evighet känns det som)
  • Sätta upp hyllorna i pannrummet (behöver Petters hjälp)
  • JAG ska köra ner skotern från stället där Petter var och anglade :) är typ 1 ½ mil dit tror jag och jag har inte kört skoter på evighter...ska bli spännande :)

Förhoppningsvis hinner jag även med en del pysslande i albumet :)


Näpp sängen kallar..kommer vara trött imorgon bitti...Filip vaknar dessutom snart och vill ha mat. Kan ju ställa klocka efter honom på nätterna för då passar det allt att äta. Fast idag har han faktiskt ätit hyffsat under dagen. Ska prata med dom på bvc på torsdag när vi ska dit ( jag som trodde det var onsdag tur att jag kollade) om vi kan börja byta ut kvällsmålet mot välling istället för ersättning han har ju snart åldern inne.

Av Kisse - 10 mars 2008 20:58

Idag började vi dagen tidigt, klev upp strax efter nio (kanske inte så tidigt men för oss är det tidigt)gjorde oss klara för att åka på informationsträffen om babysimmet. Var avklarat på närmare en timme och sedan for vi till sundsvall och åt buffé på kina *mmm* gott... höll oss mätt tills sextiden ikväll så stekte vi på en varsin hamburgare, snacka om onyttig dag.


Var in en sväng på panduro hobby eftersom jag framkallat en massa bilder och vill göra detta album extra fint :) Satt en stund när vi kom hem med sedan fick jag ta hand om sonen, Petter ville ute i garaget och starta traktorn. Matade, badade och nattade sonen, somnade snällt vid halv nio och har redan hunnit gny en gång men så startade jag om skivan och han somnade om. Ska strax gå ner och fortsätta med albumet :)


Har packat ner det jag kan packa inför morgon dagen imorgon blir nämligen en ännu tidigare dag då vi börjar med baby yoga klockan nio. Vi måste åka redan halv nio för att komma i tid. Jag lyckades "ragga" upp två bebisar till och då blev det en baby ypga grupp :) Så ska bli kul att träffa Josefin och hennes son Elias för första gången *hihi gudmor jag hinner träffa honom först*


Var även på ikea idag och köpte en hylla att ha på köksväggen. Satte upp min morfars gamla farfarsklocka där på väggen men den vill inte gå som den ska (hakar efter en minut om dagen)så nu har vi ledsnat på att dra upp pensionärs varningen (som svärmor kallar den) och ska byta ut den mo en mindre klocka och en hylla istället. Har ännu inte hittat vilken klocka vi vill ha men hyllan kom vi överens om i alla fall.


Tog en sväng till mamma på kaffe innan vi for hem. Kaffe är ju alltid godare borta på något konstigt sätt. Näpp nu ska jag betala lite tradera fynd och sedan gå ner pch pyssla...*ååh*vad jag älskar att pyssla*. Tänkte köpa lite påskpyssel på panduro idag men så var den satsen jag tänkte på slut..får se om jag hinner in något mer innan påsk, var så där lagomt att vi kunna ta med och göra det i stugorna...jag och Gustav!

Av Kisse - 9 mars 2008 22:57

Idag fick jag otroligt nog upp Petter, Nikals och Cissi i skaplig tid :) Åt frukost och satte sedan igång och jobbade som tokar... jag och Niklas tapetserade hela lång väggen i korriforen, Cissi målade hela andra sidan. Petter sprang mest omkring och var ivägen... tog bort listen i hallen och slipade bort resterna av tapeten som Sickan (mamma och pappas hund) gått lös på när Macken varit valpvakt åt Sickan när vi andra dukade inför dopet. Så vi hann även med att byta ut den våden som hon lyckades dra bort :)


Skjussade sedan hem Nikals och Cissi och fick höra att dte ju inte var vattengympa idag, jag som var så inställd... stannade på middag istället hos mamma och pappa, planerade lite inför påsk helgen. Petter och Filip låg hemma och sov middag under tiden :)


Städade undan en massa slipdamm när jag kom hem, det har ju en förmåga att krypa runt överallt det jäkla dammet :( Sedan for vi och handla, hyrde film som vi sitter och tittar på...eller jag just nu sitter ju jag här eftersom jag precis fått Filip i säng (han somnade så klart när vi for hem från affären och då blir ju allt fel med hans sovning) Petter är nere och förbereder nattmålen, vi äåtnker nämligen förflytta filmen till sovrummet istället. Riktigt rolig är den, "På smällen" heter den och vi tycker båda två att vi känner igen en hel del sedan vi var på smällen :)

Av Kisse - 8 mars 2008 21:50

Idag har jag bara väntat och väntat och väntat, väntat på att Petter , Niklas och Cissi ska ringa och vilja ha skjuss hem från anglingen men icke. Är så less på Petter nu som inte ens har mage att höra av sig någon gång när han dessuom är där han inte har någon mottagning på telefonen :(


Han lovade att ta det lungt och inte vara borta hela dagen... att man aldrig lär sig... det värsta är ju att jag vet att han kommer ligga hela dagen imorgon åxå och då blir det en lika tråkig dag det åxå. Antar att dom fixat med mat på eget håll då, själv åt jag gröt eftersom jag till slut ledsnade på att vänta att dom skulle komma hem.


Har i alla fall slipat klart pannrummet så det är nu dags att tapetsera hela lång väggen och på andra sidan ska det målas den del som går att måla nu, halva kan jag inte göra något åt eftersom elpatron m.m sitter fast på väggen. Annars har inget blivit gjort på hela dagen. Filip har sovit lite och därför varit rätt så gnällig hela dagen, tror magen spökar på honom, måste komma ihåg att köpa hem messmör. Han har fortfarande inte somnat och jag är trött så ska jag slå igång en film och lägga mig i sängen, jag skiter i Petter han kan fan gå hem om han så vill... jag tänker då inte dra upp Filip och åka och hämta dom den här tiden!

Av Kisse - 8 mars 2008 00:01

Trött, trött, trött, började slipa väggarna lite lätt tills Filip vaknade och jag fick ge mig. Filip somnade vid nio och sov bra i närmare 45 minuter sedan vaknade han och jag stoppade in nappen, somnade om och sov sedan till elva då började han. Tjurade på och ville ha mer mat trots att han ätit för bara två timamr sedan men han har ätit dåligt idag så efter en stund tjurande gjorde jag iordning första nattmålet, hoppas han sover några timmar nu för jag är å trött, ska ramla i säng nu och hoppas vi kan sova lite längre imorgon.


Gäsp

Av Kisse - 7 mars 2008 17:29

Eftersom Niklas och Cissi kommit ner för att jobba och Petter aldrig får fingrarna ur och dessutom inte är riktigt pigg nu så blev det jag som fick sätta kidzen i jobb :)


Projekt få ordning i "gamla pannrummet" det som numer är "korridor" till badrum och tvättstuga. Gamla pannan är borta men rent utsagt kaos har det varit där länge, tappra försök har gjort men bara blivit bättre för stunden.


Nu är snart allt undan röjt, Niklas har satt upp gips skivorna som fattades, Cissi har spacklat och målat, tagit hand om Filip om varannat. Själv har jag spacklat, målat, röjt grejor till tusen, gjort kombinerad lunch med middag, varit med Filip... ja mycket har vi hunnit med.


Petter har fått igång skotern för den tänker han ha med på sjön imorgon när han ska iväg och angla. Niklas och Cissi skulle tydligen följa med ut på sjön dom åxå. Jag ska vara hemma med Filip, får se om vi åker dit en stund, beror på vädret.


Hoppas på att det blir bad på söndag, Carro ska kanske iväg med barnen sina och då hakar jag åxå på med Filip. Vi gillar ju att bada :)


Av Kisse - 6 mars 2008 21:40

Sonen somnade fort...skulle jag aldrig ha skrivit... för då vaknade han så klart men var bara att stopp in nappen och trycka igång skivan igen så somnade han om.


Idag har jag lyckats bränna upp en napp. Skulle koka den men glömde bort vad jag höll på med, första gången faktiskt. Brukar ställa äggklocka men hade så klart inte gjort det den här gpången :( Våran snygga camoflauge napp.. måste genast införskaffa en ny :) Tur att vi hade folk här annars hade det kunnat gå på tok, jag och Filip hade nämligen gått upp och tagit oss en vila på sängen, passade på att tutta lite eftersom han nu bara tuttar när det inte finns något som stör.

Av Kisse - 6 mars 2008 20:35

Sitter med sonen i famnen, nybadad, nyäten och snart redo för sängen. Funderar på när jag ska hinna med allt som jag borde ha gjort för länge sedan... tex. ringa barnmorskan och få receptet till p-staven som jag borde ha i min arm men visserligen blir det inga barn gjorda här eftersom Petter nyss opererat pungen :) Borde dessutom få tid till en sjukgymnast så fort som möjligt för min foglossning som inte vill ge med sig.


Jag och Cajsa skulle ta  lång lång promenad idag men det ville inte mina höfter. Blev i alla fall promenad men ingen träning eftersom Lillebror och Cissi kom på besök istället. Dom stannar tills imorgon skulle jag tro.


Petter, Niklas och Cissi for för att hyra film nu och till svärmor för att släppa ut prinsen (katten) eftersom svärmor stannar på sjukhuset inatt med Jörgen som nu är riktigt dålig. Jag ska stoppa sonen i sängen och hoppas han somnar lätt, två kvällar i raad nu som han somnat i bilen. Igår somnade han påväg hem från svärmor men då hade jag kvälls tvättat och tagit på honom pyjamasen där.


Cajsa kommer troligen imorgon igen för ytterligare en promenad vi passar på nu när det är sportlov, ska ju sportas då ;) Kul med sällskap och skönt att slippa gå med både vagn och hund.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards