Alla inlägg under mars 2008

Av Kisse - 5 mars 2008 15:30

Nu har även vi bokat stuga i kajevall i påskhelgen, ska bli så roligt. Tog mig friheten och bytte stuga med syster eftersom vi kommer ha med minst en hund dit.  hade tänkt åka till mamma och pappa och sova en natt hos dom men kom på att ska vi ändå packa oss in i bilen med all packning som en bebis skaffar oss så kan viu lika gärna vara borta i två nätter och då tog vi en egen stuga. Tyvärr har dom bara en stuga som man får ha hund i så då fick vi byta stuga med syster då dom bokat den (dom hade ju hund förr och har därför alltid hyrt just den stugan), pratat med Per nu och det var okej för dom :) Anledningen till att vi kommer ha med minst en hund är att vi nu bestämt oss fär att göra ett nytt försök med en ny hund, Macken sjunger på sista refrengen och vi vill verkligen ha honom som "pappa" till valpen då Macken har bra hand om små valpar :)


Så nu letar vi valp, renrasig är första kravet och helst ska någon av föräldra vara testad på björn, jag vill ha gråhund, Petter vill ha jämthund men blir ju självklart Petter som väljer. Han har ju huvudansvaret över valpen, det är han som ska jobba med den så då är det ju han som väljer sort. Nog om det inget vi tänker bråtska med att ta beslut om i alla fall. Vi håller ögon och öron öppna för förslag.


Anledningen till att vi börjar känna pressen är att Macken hade ett nytt anfall i natt igen. Mindre en en vecka sedan sist :( Inte kul det här, dessutom har vi hittat en ny knöl i nacken som inte ser så fin ut. Så nu har han tre synliga knölar som inte vill läka ihop :(


cajsa har varit hit idag och vi tog en lång promenad, närmare en timme gick vi och imorgon ska vi nog försöka oss på en ännu längre elelr om jag ska följa med henne på puchen istället. Promenad ska det bli i alla fall. 


Filip hade fått paket från goboken och ligger på golvet med nyaste leksaken och har så roligt så. Jag ska börja med maten och Petter gick upp för att vila en stund.


Av Kisse - 4 mars 2008 21:03

En riktig fläng dag har det blivit idag vilket resulterade i att jag fick hämta en otroligt ledsen/arg/trött bebis hos mormor. Blev nänlligen väldigt snabb bestämt att jag skulle haka på syster till badhuset och simma och eftersom Petter har väldigt väldigt ont så blev det mormor som fick ställa upp som barnvakt *tack, tack*


Hämtade Petter vid ett på sjukhuset, han har ont men sover mest bara. Gör säkert ännu ondare imorgon... dom skulle ringa från sjukhuset imorgon och höra hur det var med honom så kanske ger dom mer information då om vad dom gjort men tydligen hade dom sytt fast testikeln i alla fall men dom måste avvvakta och se om det blir bättre av det.


Cajsa kom hit när vi kom hem så stoppade Filip i vagnen och tog med oss hunden på en hyffsat lång promenad i alla fall, hade blivit längre om det inte vore för att Linn som hakade på ville att vi skulle vända. Cajsa skulle nog komma imorgon åxå och promenera med oss. Hälsade på hos Camilla innan vi gick hem.


Men sist men inte minst till det roliga... Filip (och jag) har äntligen fått en plats på babysim, jag som gett upp hoppet och släppt det blev idag uppringd och frågan om vi fortfarande ville och ni kan ju gissa mitt svar :) Så på måndag börjar jag och Filip på babysim i matfors (bara info första gången), längtar så mycket. Ska bli så underbart roligt!!! Var för två vuxna och ett barn så hoppas Petter följer med någon gång åxå annars följer säkert mormor med nån gång i alla fall :) Roligt, roligt, roligt!!!!!


Filip är helt slut och sover i vagnen, ska gå och göra kväll på mig själv sedan ramlar vi i säng utan pyjamas och kvällstvättning ikväll... nån gång får man ju fuska :) Värma vatten och hälla i termosarna till nattmaten, Filip äter fortfarande två gånger per natt. Skulle vilja få bort ett mål men han äter ju lite dåligt på dagarna så får väll hoppas att det vänder snart av sig själv. Testade en till 5 månaders burk idag, potatis, majs och nötkött, det gillade han. Filip är inte lik sin far på det viset för Petter avskydde potatis som liten har jag fått höra :)


Näpp sova sova säng säng säng


Av Kisse - 4 mars 2008 08:20

Jag förstår inte vart tiden tar vägen när Petter är hemma, jag tycker jag borde hinna göra mer när han är hemma och inte tvärtom....


Men idag blev det en tidig morgon i alla fall, kvart över sex klev jag och Filip upp då var Petter nästan klar för att bli skjussad till sjukhuset. Petter ska in och troligen sy fast ena testikeln, dom ska öppna och kolla om det är det som är felet i alla fall. Frammåt lunch trodde dom han var i skick att bli hämtad igen så bara att vänta.


Otroligt härligt vintervädr idag fem grader kallt och strålande sol så hoppas det inte kör ihop sig totalt med tider så vi hinner ut på en promenad idag.


Igår försvann nästan hela dagen pga provtagning inför Petters operation. Vi var in på bvc och visade upp filips ögon och passade på att väga och mäta men had inte hänt så mycket sedan sist, men sköterskan tyckte inte det var något att haka upp sig på. Han hade gått upp lite dåligt men berättade att vi gått över på ersättning nästan på hel tid nu och hon tyckte inte det var någon fara alls, ska dit den 13 och träffa läkaren. Då ska han få nästa spruta åxå. 7 kg väger han i alla fall nu och en centimeter längre, hela 65 cm lång nu grabben.


Inatt har det varit väldigt oroligt och vi har inte fått sova vidare bra alls någon av oss. Filip har legat hos oss större delen av natten och inte velat sova :(

Av Kisse - 2 mars 2008 21:56

Här kommer lite bilder från dagen. Freja var lite skeptisk i början men på slutet var hon rätt så vild :)


Filip njöt som vanligt, han verkligen älskar att bada och duscha!

Av Kisse - 2 mars 2008 09:39

Både jag och Petter känner oss fortfarande slitna efter bröllopsfesten i fredags så idag åker vi till badhuset och har det mysigt.  Kändes som vi var värsta pensionärerna igår då vi gick och la oss kring nio... strax efter Filip somnat :)


Filip vaknade åtta imorse och än har inte Petter och Filip klivit upp, nu ligger dom i sängen och ser på madagaskar men dags att kliva upp nu för Filip börjar bli hungrig och sedan är det dags för honom att sova lite så han orkar med att bara hela förmiddagen :)

Av Kisse - 1 mars 2008 11:13

Mår skit idag... ramlade i säng typ vid tre och vid sex klev jag upp och kräktes i mörkret då jag inte hittade lysknappen på toa...kvällen blev hård men roligt värre hade vi!


Jätte lyckad dag för Johanna och Mathias, dom var så fina och allt flöt på bra. Jag, Ankis och Elin höll ett improvicerat tal :)


Just nu sitter vi och väntar på att pizzan ska öppna vi är hungriga som vargar och har vi tur är vi körbar till eftrmiddag... jag kör inte bil idag!


Längtar hem och saknar Filip så får hoppas att vi lyckas sova lite efter lite mat och vi sedan kan åka hem.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards