Alla inlägg under april 2008

Av Kisse - 17 april 2008 22:50

Så underbara kläder från kiss och bajs... Filip fick kiss och bajs strumpor av gudmor i julklapp och nu har jag köpt (på tradera så klart) ett par matchande kiss och bajs underbyxor, dom kom idag, så underbara :)


Filip har ju kommit på hur man öppnar blöjan så ett par underbyxor är inte helt fel om man är utan byxor (för varmt att ha under byxorna) och inte ska vara naken stjärt :)


Länge leve kiss och bajs.... för det är ju faktiskt roligt.... i vilken ålder man än är :)

Av Kisse - 17 april 2008 21:15

För första gången har jag gjort en tårta med helt klart godkänt betyg av Pierre, Sussie och Isabell. Dom är faktiskt dom enda som kommit på besök idag men imorgon ramlar den in fler :) Jag gillade den skapt för det är ju massor av hallon på i och på så klart :)


Idag blev jag nu nämligen hela 26 år gammal.. usch.. nu är man närmare 30 än 20..*blä*... ja ja jag har ju kommit "rätt lång i mitt liv" kan man säga så??? Har ju hus, bil, barn, utbildning, djur... lån...vad mer kan man önska sig??? En till ring på fingret får jag ju åxå, om allt går enligt planerna, inom hyffsat snar framtid, så kan ju snart lägga till "man" eller "gift" på listan :)


Spenaderat dagen tillsammans med mamma och Filip, varit på babyproffsen och köpt en åkpåse till Filip, jag tycker det blev kanon bra. Var på lindex med dressen mamma tänkt köpa till Filip var så klart hels lut :( Istället blev det en body på åhléns, jag köpte ett par jeans åt honom och utnyttjade rabattkupongen. På H&M blev det ett par solglasögon och en bandana till Filip, så nu blir han tuff lill grabben våran :)


Stor handlade sedan på ica maxi, skönt att fylla på förrådet :)


Surrat i telefon en herrans massa idag, fått massor av sms och besvarat en hel del åxå så nu har jag dessutom slut på pengar på mobilen... men tack så jätte mycket för alla gratulationer.


Även pratat mycket länge med både bästaste Poa och bästaste Ankis :) Ankis "förgyllde" ju även min dag med att ringa på förmiddagen och sjunga .. tradition att lyssna på det skrälandet :) Blir lika glad varje år!!!


"Sjunger hellre än bra" är en bra beskrivning och det måttot lever vi för :)
Av Kisse - 16 april 2008 21:03

Filip har ju börjat med en ny sak på kvällen, rulla över på magen och hålla upp huvudet så mycket att han ser över kanten...ser för roligt ut... fast det är inte så roligt för nattningen blev långdragen ikväll och med massor av grin innan han äntligen somnade men var nog tuppluren på eftermiddagen som ställde till en hel del.


Nu sover han i alla fall :)

Av Kisse - 16 april 2008 21:01

Har knäppt massor av härliga bilder idag på sonen (och en med mig) så måste ju bara visa hur underbart härlig Filip är nu.

Av Kisse - 16 april 2008 20:55

Filip jag, Macken och Sylvester spenderade hela efter middagen ute. Jag bytte till kronan sittvagnen idag å Filip har suttit i den medans jag tränat och tränat på att fälla ihop och fälla upp jogger vagnen, lastat in den i bilen x antal gånger för att få till det. Mycket krångligare än med kronan vagnen MEN joggern får plats på längden så hunden får plats. Ska kolla en gång till med kronan vagnen om den går in eller inte men sist jag kollade såg det inte så ut... spenderade sedan en lång stund på altanen, njöt av vårvärmen, drack kaffe ut i kvällssolen, underbart. macken låg ute på gruset som vanligt och Sylvester var med oss, bara Sasette som saknades...och pappa då.


Pratat i telefon en hel massa åxå, svärmor ringde och sedan skulle jag ringa gudmor men...aj aj...jag hade glömt nr... hemskt... jag ringer för sällan, tur att jag kan mobil nr :) Hon ringde upp lite senare och vi surrade på som vanligt, Filip hade precis somnat och fick visst sova lite för länge för sedan blev han svårt att få att somna....

Av Kisse - 16 april 2008 15:47

Började dagen med att åka på bvc (efter frukost så klart), Filip hade gått upp bra sedan sist och väger nu 7590 gram och är 68.5 sm lång :) Huvudomfånget är 43,5 cm. Har jätte problem att hitta en lämlig stl. på mössa nu då alla typ varit i stl. 42/44 eller 46/48, den enda blir för precis att ha nu och andra alldeles för stor... ja ja hittar väll en så småningom..just nu har vi några olika som passar just nu.


Är jätte velig om jag ska sälja våran ergo sele eller om jag ska vänta ytterligare och se om Filip "växer" i den, tycker han sitter så långt ner och benen så brett och han blir gnällig näst intill direkt... kan ju hända att han sitter bättre i den sen när han växer till sig lite och då sitter bekvämare i den å andra sidan känns det som jag skulel kunna sälja den nu och köpa en sån där man har på ryggen senare i sommar om vi saknar något att bära i. Som det är nu så bär vi honom inte mycket alls, han älskar ju att åka vagn... och nu har vi ju två vagnar så... äh vet inte...vad tycker ni? Avvakta eller sälja...


A-K och Tim kom på besök efter vi varit på bvc, vi åt lunch och gick sedan på promenix, ingen lång jag har ont i fogarna igen och dessutom gick Macken som ett ja jag vet inte vad men den duktiga hunden igår som visade Sickan så fint hur man ska gå, kunde inte gå i koppel idag... drog HELA tiden, vilket jag hatar och absolut inte tollererar efter en massa bråk så blir man ju lättretlig och inte vidare trevligt sällskap heller *sorry A-K*.


Drack kaffe när vi kom hem och sedan for A-K och Tim hem och vi har dammsugit och torkat golven nere, igen! Gör inte annat nu men blir ju grisigt av både katter, hund och vagn och filip är ju på golvet så gott som hela tiden så då gäller det att hålla undan.


Filip för den delen har den underbara urban elk bodysuiten på sig idag, passar precis så då måste jag ju säga att den är liten i stl då den är en stl. 74. Sköterskan på bvc skrattade lite åt den, älgar överallt :) Hon trodde nog att Petter var den skyldiga till denna dress :) Längtar efter pappa Petter som alltid men varit värre denna gång han åkte, jag har inte kunnat sova, varit mörkrädd och allmänt halv less vilket särkert har en hel del att göra med att vi fortfarande itne var helt vänenr när han åkte och problem är svåra att lösa när den ena är borta tycker jag. Petter mobil har dessutom lagt av och man kan inte ringa precis som man ville fetrsom man måste ringa genom Nisse för att få tag i Petter men men huvudsaken är ju att vi kan få tag i honom om det skulel bli kris.


Petter får lön imorgon så jag ska hjälpa honom att spendera lite pengar... nä skämt å sido men jag har vissa saker som måste införskaffas och vill helst göra det före barnbidrag jag är ju lite folkskygg så åker imorgon bitti när vi vaknat.

Av Kisse - 15 april 2008 19:23

Tisdag är ju våran babyyoga dag och idag skulle det ha blivit sista gången men då bara jag och Filip dök upp så bestämde vi att träffas nästa vecka istället och hoppas på att fler kommer. Vi stannade i alla fall på te och surrade i hel timme innan vi for vidare till mormor. Där blev det lunch och sedan promenad.


Ringde stefan på vägen hem och bestämde att vi skulle lyxa och äta pizza idag, Stefan bjöd eftersom jag är fattig. Hämtade posten, våran ur snygga urban elk dress hade kommit :)sedan kom Stefan med pizzorna, när stefan gått hem så tog jag och Filip en dusch och sedan ville han sova så han är redan nattad, hoppas han sover hela natten nu.


Jag ska se på house ikväll och faktiskt bara lata mig, har ingen ork alls, vore det inte för att jag vill se house skulle jag gå och lägga mig. Ska maila tjejen som sålde ej sikke lej bodyn för den har vi inte fått än... :(


Imorgon är det vägning på bvc och sedan får vi främmande av A-K och Tim som kommer och gör oss sällskap äver lunch och sedan ska vi ta en promenad. Måste klura ut någon lunch... får se vad som finns i frysen.

Av Kisse - 14 april 2008 22:31

Hjärnsläpp glömde att berätta om dagens VÄRSTA!!!!


Vi har fått en liten elräkning...sluträkningen för iår ligger på..... 10 782 kronor! Vi visste att det skulle bli dyrt i år efter som vi kör på el nu provisoriskt tills nya pannan är igång men det här är ju äckligt...


Jag var fattig redan innan hur tror ni att det är nu???? Helt enkelt är det slut på att vara på tradera... väntar på dom sista auktionerna jag har budat på men kommer nog lägga mig rätt så fort... sen stänger jag helt enkelt ner den eftersom den sidan helt klart är beroende framkallande... i och för sig sparar man ju in lite på att handla beg. men desto mer köps i onödan åxå :(


*buhu*

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards