Alla inlägg under april 2008

Av Kisse - 10 april 2008 22:31

Oj oj vad många läsare jag har idag hela 228 st, vilka är ni alla?


Kul att så många vil läsa om vårat händelsefattiga liv :)

Av Kisse - 10 april 2008 21:09

Varit till mamma och pappa och ätit middag, stuvade makaroner *gott* sedan drog vi vidare på affärn jag vill ju handla som vanligt innan Petter åker och jobbar. Fylla på förrådet med blöjor etc.


Petter drog iväg och jaga bäver med Nisse och jag gav sonen kvällsvällingen och stoppade honom sedan i badet och sedan somnade han snällt.


Fullt inbokad snart, veckan som kommer... imorgon börjar vi med att få lunch främmande och promenadsällskap av A-K. Helgen blir lugn.

  • Måndag ner till huddik och träffa bebisarna från föräldrautbildningen. Även hämta hand och fotavtrycken. Gå på lindex och se om libero paketet finns att hämta.
  • Tisdag, sista gången på babyyogan
  • Onsdag ska vi på bvc och mäta och väga
  • Sedan har vi inte hunnit längre i planeringen...

Nä ka gå ner och plocka fram lite fika antagligen ramlar det in två frusna killar snart och själv fryser jag som en tok, trött och blev nog kall när jag badade Filip eftersom han blötte ner mig rejält. Blir te och mitt hembakade gobröd till kvällsfika :)

Av Kisse - 10 april 2008 13:31

Lindex har börjat med 5 myror kläder, underbara tycker jag, så lägger upp ett kollage  :)


Finns även en tuff ärmlös body, perfekt att ha i sommar.


Måste gå igenom Filips byrå lådor nu, har nämligen en hel del 62/68 kläder där i som han nu vuxit ur och en del 68 kläder åxå, snart är min lilla kille den 74:a... oj oj vad tiden går fort.

Av Kisse - 10 april 2008 09:25

*usch* vad segt det var att kliva upp imorse vid sju när sonen vaknade. Sov inte hela natten inatt utan vaknade vid fem och var hungrig, Petter hade även varit upp en gång och stoppat in nappen inatt men det missade jag helt.


Det positiva med att kliva upp tidigt är ju att dagen blir faktiskt väldigt lång. Vi har ätit frukost, klätt på Filip (själv går jag ännu i morgonrocken), håller som bäst på att vänta att brödet jag bakat till morgonen ska jäsa klart så det kommer in i ugnen.


Ska se till att få upp Petter nu åxå är ju en hyffsat sovmorgon att få sova till halv tio, tycker jag. Filip börjar bli trött och behöver sin lilla power nap som han tar på förmiddagen.


Av Kisse - 9 april 2008 23:16

Haft både svärmor och Stefan här på middag idag. Sedan åkte vi och tittade i svärmoras nya hus hon köpt här i byn, blir nog fint när hon fått fixa till det som hon vill och flytta in. Behändigt att ha svärmor på nära håll i alla fall :)


Annars har det inte blivit något gjort idag... städat, tvättat... slöat på soffan i flera timmar. Känt mig sliten trots den långa sovmorgonen jag fick imorse. Ont i fogarna idag vet inte om det kanske blev för mycket igår med både yoga och simning och inte blev det bättre av dammsugning och torka golven i hela huset heller men men fint blev det och alltid skönt med ett rent hem.


På fredag åker Petter och jobbar då blir man gräsänka igen, hoppas Petter hinner fixa klart lite mer i köket innan han åker eftersom det just nu innebär en massa extra jobb så fort man ska göra nånting dessutom skulle jag vilja få ordning på kaoset i "korridoren" så hoppas vi får nånting gjort imorgon i alla fall. Idag har Petter mest bara skottat snö och hjälpt andra så hoppas han får mer gjort imrogon åxå.

Av Kisse - 9 april 2008 12:27

Filip har sovit hela natten!!!!! Inte en gång har vi stoppat in tutten, oj oj oj säger vi bara.... så skönt så. Åtta till åtta kan man nog säga att han sovit, inte helt hundra på tiden men en kvar hit eller dit spelar ingen roll för Filip har sovit hela natten!!!

Av Kisse - 8 april 2008 22:09

Idag har inte mycket blivit gjort... jag har fyllt på förrådet med barnmat. Gjorde två olika sorter och små små portioner med olika purér.


Potatis, fisk, morötter och broccoli

Potatis, kyckling, majs och ärtor


Sedan blev det majs puré, ärtpuré och broccolipuré i iskubsformar att ta upp när det behövs. Nästa gång blir det med pasta och couscous istället för potatis.


Simning på kvällningen.


Hämtade posten, våran nya bodysuit hade kommit, super cool från H.j.o.r.t.h dock väldigt stor så dröjer innan Filip kan ha den. Stl 9/12 mån.


Kom även ett paket till mig från lära leva leka... jag har nämligen beställt ett välkomstpaket, fick en bok "Små barn i förskolan, Den viktiga vardagen och läroplanen" och ett spel som heter Motsatsord, bonusen man fick med var en skiva med Dans sagor, verkar jätte kul och jag längtar lite efter att få jobba när jag lyssnade på den.


Vunnit lite mer auktioner på tradera bla. en body från PoP med fisk motiv och en body från ej sikke lej med luftballonger. Båda i stl 74.


Har varit lat och suttit och kollat på House, måste ju försöka följa någon annat nu när det inte är LOST på ett tag.

Av Kisse - 8 april 2008 11:34

Strömmen kom tillbaka inatt vid ett tiden nån gång, jag vaknade vid kvart över ett tror jag det var och då stod teven på i sovrummet och sänglampan lyste, gick ner och släkte alla lampor på nedervåningen och slog på cirkulationspumpen så värmane kom igång igen :) Tänk vilken lyx vi har som har el. Jag gillar att vara strömlös om jag själv får välja vart och när :) Här hemma som det är nu är det ingen hitt att bli utan både värme och vatten men det blir ju bättre i alla fall sedan när vi får igång den nya panna, blir inte utkylt på en gång då.


Blev grillade hamburagre igår, Petter stod ute i snöblåsten och grillade med ficklampa vid halv tio tiden :)


Nu håller Petter på att fixa lunch, Filip sover på altanen och själv är jag bara seg sedan yogan. Nästa vecka blir sista passet med babyyoga sedan är kursen slut, däremot fick vi erbjudande att komma och prova på utan bebisar och det tänker jag göra sedan babyyogan är slut.


Inga planer för dagen men ikväll blir det simning vid sju, Petter får ta läggningen av Filip.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards