Alla inlägg under april 2008

Av Kisse - 3 april 2008 16:48

Tradera here I come... ha ha nä skämt å sido men jag har fått pengar! Av försäkringskassan *chockad* var verkligen välbehövligt kan jag säga... minus på kontot och tomt i tanken, slut på smör och mjölk... ni kan ju gissa om jag åker på affären nu på en gång... japp!


Hoppa in i duchen först och fräscha till mig lite först har nämligen kämpat på här hemma med att röja rejält, städat skrubben, tömt 4 banan lådor på skit som ska slängas. Dammsugit hela huset och torkat golven på nedervåningen. Känns rent, skulle behöva damma och putsa fönster men dte får bli någon dag när dte är fin väder å man kan ha fönstrena öppna. grått och trist idag så blev ingen promenad alls...ska vara lat och ta bilen och hämta posten.


Har ju sprungit i trappen hur många gånger som helst och konkat grejor så jag tog och letade fram foglossningsbältet och har haft det på mig hela dagen, känns mycket bättre... måste ta tag i att ringa till barnmorskan och se om jag kan få komma till nån sjukgymnast.


Haft ett kort besök av svärmor och Nisse, han såg ut som vanligt :) Har ju inte sett han på över en månad. Synd att Filip sov, hade varit roligt att se hans min... men komemr fler dagar.


Filip sov jätte bra natten som var efter det att ag åxå gick i säng. Sov till sex imorse, åt 200 ml majsvälling och somnade sedan om till klockan var närmare åtta. Han äter verkligen bra nu, jag blir så glad. Idag till middag åt han en hel burk (liten burk men ändå) potatis och broccoli puré, egen gjord, den gillar han.


Tänkte ändå gå in på bvc på måndag när vi ska neröver och få tungan penslad, han har nämligen fått torsk nu på insidan av kinden och läppen åxå, inte å mycket men tänkte ändå att det skulle vara bra och pensla och bli av med det.


Petter är på väg hem och vi längtar, tyvärr hinner väll Filip somna innan han kommer hem.

Av Kisse - 3 april 2008 14:51

Jag har tagit reda på lite mer om babyspa eftersom fler än jag har haft samma frågor så lägger jag ut svaren här.


Man betalar per vuxen, 299:- för 4 timmar och då har man hela spa anläggningen med dess olika bad. Man får även instruktion i babymassage om man vill.  Baby räknas alla barn under tre år som så fritt fram för alla intresserade 1 åringar!!!!


Vad säger ni, någon som är med på babyspa i slutet av april??? Jag har nämligen önskat mig att få gå på babyspa en gång till i födelsedagspresent och skulle bli förvånad om jag inte får det jag önskat mig :)

Av Kisse - 2 april 2008 22:57

Nä vad sur jag blev...nu ska det bli uppehåll på LOST fram till början av maj.. då kommer ju jag glömma bort det... jag är ju sämst på att se på tv. ja ja är väll inte hela världen. Blev lite gott och blandat (inte godiset) till LOST, jag körde apelsiner och klementiner i juice pressen, *gott* och kokade en majskolv :)


Filip sover oroligt så jag borde verkligen gå och lägga mig så jag får sova lite men har fastnat här dessutom har jag tv 4 fakta på, den kanalen gillar jag så vet att jag kommer fastna där när jag ska trycka av tv:n. Imorgon blir det lungt, ska städa lite hemma så Petter får komma hem till ett fint hem. Måste även åka på affären en sväng imrogon, utan både smör och mjölk.


Jag färgade håret tidigare ikväll, blev inte riktigt bra men duger. Skulle ha lagt på utväxten först så det fått dra lite extra men jag var lat och gjorde allt på en gång. ja ja ser bättre ut i alla fall. Imorgon måste jag ta fram kläder och förbereda inför fredagen. Har fixat så Filip får vara hos mamma under tiden vi är på begravning i alla fall.


Näpp glo på tv en stund sedan ramla i säng.


Av Kisse - 2 april 2008 20:14

Idag har jag varit halv lat... orkade inte med någon promenad utan gick bara och hämtade posten, vilket är en bit att gå ändå. Hunden fick stanna hemma för han tror visst att han inte behöver kissa på morgonen längre utan "sparar" sig tills promenaderna och då kissar han miljoner gånger :( Så idag har vi tjurat på och varit ut en sådär tre fyra gånger utan att han har kissat men nu sista svängen förstod han nog att dte inte bli någon promenad idag och kissade massor. Är ju hemskt jobbigt att gå med en hund som dessutom tror att han ska få kissa var femte meter.


Har pysslat på här hemma istället, plockat och donat, tvättat Petters mega skitiga jacka och fick ren den :), sytt  upp, strykt och satt upp ny gardinerna.


Stefan kom på kaffe mitt på dagen och jag lurade honom till att spela en omgång pentago med mig, själv klart så vann jag!!!


Lost ikväll utan något gott... hmm måste ner och leta igenom frysen på något ätbarti alla fall för jag är hungrig, åt räk och hummer soppa med fisk i till middag som jag fick tväront i magen av...  mjölk ont trots att jag läst på den, måste dubbel kolla. Blev dålig i alla fall och tog med Filip upp och la oss på sängen och vilade middag, blir ju så matt efter att jag blivit dålig. Filip sov en liten stund och jag kollade på mcleod´s så klart :)Då ringde en av mammorna från föräldrautbildningen och berättade att det var några som tänkte träffas igen och det hakar jag så klart på hade sån tur att det är måndagen då vi inte har något babysim.


Filip är trött men tjurar på att somna förstår inte vad som hänt vi gör ju likadant varje kväll men jag tror inte Filip gillar rutiner för dom funkar bara ett tag sedan går det åt skogen igen :( Inatt vaknade han vid halv två och var hungrig, fick kvällsvälling och somnade om till halv sex då fick han majsvälling och sov till kvart över sju.


Ja ja just ja idag har jag fått höra att Filips hand och fotavtrycken är klar så på måndag kan vi hämta den :)

Av Kisse - 1 april 2008 22:03

Måste berätta att Filip har ju sovit som en dröm den senaste veckan men inte natten som var... han vaknade vid tre och ville inte somna om över en timme tjurade vi på innan jag gav honom välling och han somnade till slut om... hoppas denna natt blir bättre. Känenr ju verkligen att vi behöver få ordning på dte här med sovningen för allas skull.


Men eftersom jag senaste dagarna haft så svårt att somna så längtar jag verkligen efter en sovmorgon, det värsta är ju att det gör säkert Petter åxå... ja ja löser sig nog :)



Av Kisse - 1 april 2008 20:44

Har faktiskt varit duktig hela dagen... började med att kliva upp strax före åtta och gjorde oss klara för baby yogan, vi var två mammor med bebisar där :) fick göra en liten paus mitt i för filip blev hungrig men ananrs så känsn det somman börjar få kläm på rörelserna nu... i alla fall dom man tidigare gjort och jag tror (hoppas) jag blivit lite smidigare kändes inte lika jobigt denna gång uatn jag slog till på stort och tog med vagnen och hunden imorse.


Passade på att ta en promenix i Nolby, mötte massor av hundar och Macken betedde sig som en idiot... blev riktigt ovänner med honom när vi gick runt fiskdammen för där var det halt som attan, tur att jag hade pensioners broddarna med mig! Blev så arg och less på honom att det blev strypsnara av kopplet resten av vägen för att han skulle bete sig någorlunda... han går ju i sele och då är det svårt att "säga" till att ha inte ska dra. Halsband av alla soter kryper han bara ur så bara sele om funkar på den hunden och här hemma går han (oftast) fint ändå men inte nu när dte var nya dofter :( jag funderar allvarligt om han helt enkelt är döv åxå... det har jag funderat på förrut för han reagerar inte alls när man pratar med honom...


Blev riktigt riktigt lång promenad (för att vara vi)och på väg tillbaka till bilen stannade jag på nolbykiosken och åt en hamburgare oh dricka men hör och häpna inga strips :) dessutom bara en 90 grammare och 33 cl dricka.. köpte en tidning och satt ute och åt och läste tidningen i den underbara solen :)


Handlade lite snabbt, mjölk och blöjor innan vi skyndade hem och stoppade i sonen lite lunch och sedan ut i vagnen, länge satt han vaken och titta på när jag städade men sedan tog Filip sig en till tupplur och jag städade klart. Kom in och var trött, gick upp och grejade lite och vips så var klockan massor och svärmor kom på treligt besök. Hon lyckades fixa min symaskin, jätte tack för det, jag hade ju lyckats köra av nålen och fick inte lös den sedan. Dessutom har ju tråden hållt på att strula men nu gick den hur bra som helst så hoppas det håller i sig för imorgon ska jag sy gardinerna. Ikväll orkar jag inte har en otrolig huvudvärk som inte vill ge sig.... säkert vätskebrist eftersom jag varit ute och svettats en massa idag.


Filip somnade snällt vid halv åtta och jag har legat på sängen och slö titta på mcleods men nu blir det house och sedan sängen så trött....

Av Kisse - 1 april 2008 20:41

Herre gud vad jag varit duktig idag (och stefan lite åxå)Jag städade nämligen altanen idag och det räjält, allt bar jag undan... lyckades få ena porten att lossna på lon så fick ring Stefan och få hjälp att lyfta bort den helt och sedan hjälp att bära fram ute mönlerna, nu är det vår!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards