Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Nää inte igen....

Av Kisse - 25 maj 2008 08:33

Mycket jag glömde berätta igår.. när jag kom hem från huddik stannade jag till upp på grusplanen och kollade på hunden eftersom han inte sprang fram till staket på hundgården oh skällde... tutade och då ser jag att hans springer fram men tyckte det såg konstigt ut... gick ut och ropade på honom...ja nog såg det konstigt ut ch ju närmare jag kommer ju mer ökar min puls och jag tänker att "nu får det fan vara nog", jag orkar inte en skada till.... Macken är halt som tusan stödjer inte ens på benet men han hoppas in i hundstugan och jag undersöker honom... börjar högst upp på benet och arbetar mig neråt, livrädd för när han ska skrika... lägger ner honom och ser ju direkt att det är själva tassen det är något fel på men var ser jag inte bara att den ser konstig ut, Macken ylar när jag rör tassen... arbetar mig fram försiktigt för att hitta en stor STEN mellan tårna på baktassen *pustar  ut*


Tar bort stenen och Macken går som ingenting har hänt men gjorde nog ruskigt ont att ha den mellan tårna, sedan fick han följa med in och få spagetti som han så klart glömde tugga och dom sedan kom upp precis likadana som han svalde dom...*blä* 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se