Alla inlägg under maj 2008

Av Kisse - 22 maj 2008 19:56

Tänk att det är ett år sedan jag fick hem vagnen... och jag är fortfarande super nöjd med den... den har uppfyllt mina önskemål och är helt klart värd sina pengar även om jag behövde kompletera med en till vagn.


Kronan vagnen använder vi minst en gång om dagen i alla fall eftersom Filip sover middag i den ute på altanen. Idag sov han däremot inne men satt i vagnen när vi var ut med hundne på förmiddagen. Så jag kan verkligen stå för det jag sa innan bebisen kom, VI KOMMER ANVÄNDA VÅRAN VAGN!

Av Kisse - 22 maj 2008 19:47

Filip är lika dålig i magen idag åxå, trots majsvälling och blåbärspuré så nu går vi på ren vätskeersättning för så här kan vi inte fortsätta, mormor var snäll och köpte med när dom kom och hämtade husvagnen som dom ska låna över helgen. nu har han somnat så hoppas han sover gott inatt, natten som var sov han hela natten, vaknade vid halv sju och ville ha lite lite välling men det rann ju rakt igenom så då blev vi tvungen att gå ner och byta, tom ett tag innan vi somnade om men sedan sov vi till nio.


Nu väntar jag på att Petter ska komma, borde vara hemma vilken minut som helst då ska jag ta och ta mig en cykelsväng, har ett paket att hämta men tror jag sparar dte tilsl imrgon... eller jag vet inte kan hända att jag blir för sugen att hämta det efter cyklingen... jag har beställt kläder till mig från H&M, spännande värre för jag kommer inte ihåg vad jag beställt. Förstår inte hur länge den där ammnings minnesförlusten ska sitta i...kan ju i alla fall skylla min disträ på det...


Nä nu ska jag leta vidare på nätet om jag hittar fler butiker om säljer tårtställning är nämligen på jakt efter en sådan till vårat bröllop. Petters lilla syster Cajsa går ju bageri så vi hoppas ju att hon vill göra tårtorna åt oss till vårat bröllop :) Någon som vet vart det finns eller någon som vill bli av med sin????


Är även på jakt efter en till sak men eftersom Filip har en nyfiken gudmor som är stadig besökare här kan jag inte skriva vad det handlar om... bara göra gudmor mer nyfiken :)

Av Kisse - 21 maj 2008 22:24

Fick jätte god middag hos A-K och Peter  *tack, tack*.


Blir ingen H-sand imgon som vi planerat. Filip är dålig i magen, allt rinner rakt igenom honom. Han har varit lite små dålig i några dagar nu men trott att det är tänder som spökar men det blir bara värre och värre och nu är stjärten illröd, stackars lill gubben. Annars är det inte fel alls på honom han äter som vanligt men får bara välling nu när han är dålig. Go och glad är han ju alltid. Var fundersam på att åka til A-K och Peter idag men som A-K sa "jag bytte blöja på honom igår så i så fall är vi redan smittade".


Synd att vi inte tar oss till H-sand för att höra hur examensarbetet går för gudmor men så är det ju och nu hoppas vi sonen blir frisk och bra i lilla magen så vi kan träffa dom i helgen istället. Funderar på en sväng till birsta, Filip behöver en gunga och vi måste köpa en present till Liam som fyller ett, på söndag ska vi nämligen på kalas!


Imorgon blir vi hemma och kurerar magen, en sväng på affärn för att köpa annan stjärtsalva och blåbärspuré och mera majsvälling blir det men annasr bara hemma och ta det lungt.



Av Kisse - 21 maj 2008 11:37

Måste berätta en sak... verkar vara min "gratis" vecka denna vecka... först vann jag tossorna till Filip :)


Och nu har vi även blivit utvalda av RFSU som testpiloter av glidmedel :) Ha ha blir nog skojigt det :) Och alla som fött barn kanske vet hur det kan vara i början så vi är nog ett bra test par :)


Gillar att ta "turen" på min sida. Idag är jag dessutom bortbjuden på middag och det ska bli grillat, även det kallar jag tur! Har precis gjort ordning dagens middag åt Petter och Nisse och själv tog jag det som lunch, pasta och köttfärssås, enkelt men gott :)


Glömde dessutom att berätta att går dagen var verkligen en dag då vi fick mycket besök. När huset blivit tomt och Petter gått och lagt Filip tog jag cykeln och cyklade till Stefan och fick hjälp att pumpa däcken, och precis när jag kom hem så kom svärmor på kort besök och lämnade Nisse.

Av Kisse - 20 maj 2008 09:37

Fick främmande på kvällningen åxå, blev massor av kusin bus. Freja är nämligen väldigt fachinerad av den där lilla bebisen... och ännu mer blev hon av hoppgungan :) När Filip hoppade så puttade hon på och sedan fick hon själv hoppa blev det mest dans i gungan :)



Av Kisse - 20 maj 2008 09:20

Har jag och Filip. och A-K och Tim varit på. Mysigt värre även om vädret kunnat vara bättre, fast som vanligt finns det inga dåliga väder bara dåliga kläder och det var vi som tabbat oss med att klä på oss för lite och för dåligt. Gick hemifrån oss och till badplatsen en rejäl promenad som tar typ  en kvar i rsk tackt, kom fram och pojkarna fick leka lite. Filip fick åka rutchkanan eftersom dom tagit bort dubbelgungan :( Jag som tänkt att Filip skulle få gunga men nu fanns det bara däckgungor kvar :(


Glömt att skriva om sist vi var till syster: Då gungade Filip som en tok, han gungade med benen så han fick fart själv :) Jätte roligt tyckte han det var så nu bara måste pappa Petter fixa en gunga till sonen! Sedan gick Maria, Gustav, Axel, jag och Filip på en lågn lång promenad, Gustav cyklade visserligen så han var jätte duktig för vi tog den super långa svängen. Sedan förstörde vi allt med att äta pixxa till middag men jag brukar säga att man kan äta pizza utan att ha dåligt samvete om man rört sig rejält men nu blir dte ändring på sånt, jag ska gå ner i vikt så jag msåte skärpa mig!


Åter till dagen: Tycker min son ser liten ut i rutchkanan, jag ser inte honom som så liten, *hua* mammas bebis ännu, skönt!


Fikade på en brygga som låg på stranden efterdet inte inte fanns några bänkar där nere heller... insåg att vi skulel haft med en filt men Filip erbjöd så snällt sin fäll och sitt täcke från vagnen :) Precis när vi fikat klart, jag och A-K skulle ta en påtår av kaffet då kom regnet, fort ner med barnen i vagnarna och på med regnskydd så dom slapp bli blöta. filip somnade på vägen hem igen, jobbigt att vara på picknick!


När vi kom hem sken solen igen och jag och A-K fortsatte fika på bron, Tim lekte i lekstugan och körde traktor, lekte jätte länge i lekstugan med att laga mat :) Filip gick i gåstolen på altanen tills det blev dags att stoppa i pojkarna en sen lunch. Sedan for A-k och Tim hem efter en liten lekstund inne åxå.



Av Kisse - 20 maj 2008 09:14

Så här såg Filip ut idag, härligt retro eller bara fult?


Jag tycker han var underbart söt :) Som vanligt!!!

Av Kisse - 20 maj 2008 09:01

Vi fick riddartofflorna, tyvärr är det ett tag innan Filip kan ha dom. Men till hösten blir dom nog lagom :) Dom kom idag så super snabb leverans det tackar vi för!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards