Alla inlägg under maj 2008

Av Kisse - 14 maj 2008 20:14

Syns det att Filip gillar att plaska???? Fortfarande inga badankor.... 


Fick lätt panik förut att jag glömt LOST och att det var torsdag :( Men se så glad jag blev när jag insåg att det bara är onsdag och LOST ikväll :)


Nu är det bestämt att Filip är hemma med pappa imorgon jag jag åker själv på birsta och sedan och hälsar på min bror och mina älskade syskonbarn.


Jag och Filip tog lång väl behövlig vila på sängen, två timmar sov vi, förstår inte varför jag är så trött men har väll varit lite mycke den senaste tiden och vädret som spelar en spratt. Dessutom ska jag ju jobba på fredag och jag känner mig lite små nervös av det åxå så tar väll ut sin rätt det åxå. Ska bli jätte kul att jobba men känns som det var evigheter sedan sist eftersom jag var sjukskriven så pass länge innan Filip kom åxå.


Efter middagen som bestod av pyttipanna och stekt ägg så gick vi ut och kapade lite ved, Filip satt i vagnen med sina hörselkåpor och titta på. Men vid halv sju ledsnade han och vi gick in och badade istället och nu sover han gott i sin säng :)


Ska gå ner och leta om jag hittar något gott till LOST.. slut på det mesta här hemma... inga hallon.... vet att det finns lite björnbär... ska kolla stora frysen om jag hittar något där... vinki vink. Anledningen till att jag lyxar på onsdagar är att vi sällan har något lyxigt på helgerna och då ta jag lite mitt i veckan gott istället. Dessutom är det enda gången jag ser på tv... då jag verkligen kollar på tv.

Av Kisse - 14 maj 2008 13:30

Känns som denna denna dag bara kan bli bättre än gårdagen... ingen bra dag igår men tänker inte gå in på vad.


På förmiddagen har vi varit ute och kapat lite ved och jag har plockat glas som jag gör varje vår...vart kommer allt glas från??? Misstänker att min slarviga karl är lite ansvarig för det men ändå är dte alltid jag som står böjd och plockar och plockar... jag gick in och gjorde lunch när Filip vaknade och Petter och Nisse kom in när det var klart och sedan gick dom ut igen. Själv blev jag så seg... Filip leker på golvet... tror det måste bli en liten vila på sängen innan jag orkar göra ett nytt ryck.


Måste vara vädret som gör mig så trött, inatt har Filip sovit bra, lite för bra, vaknade nämligen av en skrämmande tystnad så jag väckte Petter så han fick gå och kolla till Filip, själv vågade jag inte, kände en lätt panik att nu har det gått på tok... men han sov så gott så :) Vaknde vid halv sex och fick välling och sov sedan till åtta. Underbart när han har en sådan bra natt :)


kläderna vi beställde från lindex har nu kommit til butiken, alldeles lagomt eftersom jag åker till birsta imorgon :) Är otroligt velig hur jag ska göra med Filip... Petter kan ju ha honom hemma, jag tycker t.om dom skulle behöva lite egen tid men samtidigt så skulle jag vilja ha med honom så han får träffa morbror och kusinerna eftersom jag ska dit och hälsas på... men jag tror det lutar åt att åka själv ändå, har en hel del affärer jag ska in på så går lite fortare och lättare om jag slipper bära på Filip åxå. Allra helst skulle jag vilja att Petter följer med men där går gränsen för honom... birsta och massor av butiker då får jag allt åka själv :(


  • lindex och hämta paketet, kolla efter strumpor åt sonen
  • vero moda, kolla byxor igen, åt mig!
  • ikea, köpa förvaringlådor till bebiskläderna och GRYTLAPPAR! (viktigt får inte glömma, är nämligen helt utan och jag hatar det)
  • ica maxi, stor handla
  • plantagen och köpa blommor till bron och mina krukor

  • Hälsa på Mikael och barnen


Näpp här kan man inte sitta hela dagen i alla fall.

Av Kisse - 13 maj 2008 21:28

...inte på humör att blogga idag... var ute på förmiddagen och grejade i pannrummet, satte upp en vägg. Sedan har jag nog mest stått vid spisen känns det som... blev super god lasange till middag och på kvällssidan har vi skjussat Nisse till birsta för att köpa ett vapenskåp, passade på att köpa matjord så ska gå ut nu och fylla på lite i rabatterna.


Filip sov bra natten som var och ikväll så han somnade jätte snällt och sover nu lungt så jag kan nog smita ut en stund och greja hör ju om han vaknar.


Petter har börjat beta av sina extremt långa "att göra" lista... det känns åtminstonde bra... just nu håller han på att kapa ved...

Av Kisse - 12 maj 2008 23:13

Någon som vet om denna glass säljs någonstans i sundsvalls området?


Lovice är en helt vegetabilisk glass.
Den innehåller inga mjölkprodukter och är således laktosfri. Dessutom är den kolestorolfri. Huvudingrediensen är vattenextrakt från sojabönor. Tillsammans med övriga förstklassiga råvaror har vi med en unik tillverkningsmetod framställt en premium dessert god som gräddglass men lite nyttigare. Njut med gott samvete. Finns i ett brett sortiment som passar de flesta smaker.

Jag skulle verkligen vilja pröva dessa två, laktritsrippel och Nougat & choklad *mmm*


Av Kisse - 12 maj 2008 22:34

Jag har en tråkig karln jag... snart (om drygt en månad) fyller Petter år och igentligen borde han inte få något eftersom vi sa att "semestertrippen" till Finland var bådas födelsedagspresent men tänkte jag skulle bjuda Petter på bio och gå och se Varg och så säger tråkmånsen när jag frågar om han vill se den... ja men hemma i soffan med en påse ostkrokar... ja ja bara att vänta tills den kommer på dvd då..någon som vet på ett ungefär när den kommer?


Dom som sett den är den värd att köpa eller ska vi bara hyra den då?

Av Kisse - 12 maj 2008 22:09

Jag har blivit utmanad av Tessan om TRE saker...


Tre namn du går under:

  • Kisse (kissegirl)
  • Kristina
  • ...  olika av Petter

Tre saker som skrämmer dig:

  • Rädslan att något ska hända min son
  • Kärleken till mitt barn och känslan att vara mamma (lika skrämmande som underbar)
  • har faktiskt utvecklat en sorts björnfrossa...

Tre saker du har på dig:

  •  jeans (lindex)
  •  linne (cubus)
  • grön randig skjorta med tre kvarts arm(H&M)

Tre saker du tycker om:

  •  Filip, Petter och resten av familjen och vännerna
  • djuren våra
  • hallon

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

  • shoppa (torsdag)

  • jobba (fredag, ska bli kul :)
  • hälsa på broder i nya lägenheten (torsdag)

Tre av dina favoritlåtar just nu:

  • Jason Mraz - I´m yours

  • Magnus Uggla - 24 timmar

  • Brolle- Det är hon

 Tre saker du verkligen vill ha:

  • Pengar till renovering
  • En ny vagn (mindre, lättare vagn)
  • ett par baggy jeans med mudd nertill :)


Tre jag utmanar är: Mamma, Syster & Kusin Anna

Av Kisse - 12 maj 2008 20:06

Gick jätte bra på babysimmet idag åxå, sista gången var det för denna termin men vi ska på återbad nästa vecka så för oss är det en gång kvar att bada. Ska gå nästa termin åxå har vi bestämt oss för.


Inte blivit någon gjort alls idag, dammsugit och torkat golven... nere som valigt men annars ingenting!


Håller på att lägga Filip nu men går lite segt idag åxå natten som var vart inte alls som vi ville, helt hopplöst var det att få honom att sovam han vaknade nämligen av blåsten vid tolv. Slutade med att han hamnade i våran säng men vred och vände hela natten lång, blåste otroligt myck, inatt kände huset svaja till några gånger, fönster på utbyggnaden som slog, en ventilen i Filips rum som ven... inte så konstigt att han sov oroligt.

Av Kisse - 11 maj 2008 20:39

Började dagen med att vakna till sonen kvittrande i sitt eget sovrum...började fundera vilken tid jag varit upp inatt och gett honom mat... DÅ gick det upp för mig att jag INTE varit upp och gett honom mat, älsklingen sova alltså HELA natten :) Glad och pigg kille hade jag hela morgonen så efter grötfrukost och en lugn morgon så tog vi vagnen och promenreade till faster Camilla, Filip somnade på vägen så jag fick dricka kaffe i lugn och ro :) När han sedan vaknade kom Erik och hälsade på med barnen så Filip och Maja satt på en filt på altanen och "lekte" med varandra, var mest intresserade av samma leksaker, resulterade i några små klösmärken men det är sånt dom (och vi) får räkna med :)


Gick hem och städade ur lekstugan innan jag började med lunchen och sedan blev vi sega... kommer inte ihåg vad vi gjorde sen men vid halv två var jag så seg att vi gick upp och la oss en stund på sängen och vilade lite. plockade och donade med maten sedan för Petter skulle hinna hem till middags tid och vi bestämde oss för att grilla. Nisse och Kicki gjorde oss sällskap, Kicki fyller för den delen dessutom år idag, GRATTIS! Lite roligt att bröderna har skaffat sig tjejer med samma namn... tur att Kicki kallas Kicki och inte jag kallas Kicki...skulle bli förvirrande då :)


Skönt att ha Petter hemma och Filip blev glad att se pappa. Sonen sover sedan en stund tillbaka, vore ju underbart om han sov en hel natt till :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards