Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Veliga jag...

Av Kisse - 24 juni 2008 20:46

När vi tävlade var målet att köpa denna dress men nu finns den inte i Filips stl så har jag kollat och kollat vad vi ska använda presentkortet och kommit fram till följande... det blir Axel & Ida regnskyddet till vagnen, lite tråkigt men det är något vi behöver. Då blir det även lite pengar över som vi sparar till hösten för då ska nämligen kidsbutik börja ta in märket småfolk så kan vara bra att ha lite kvar då :)


Kläder är ju dessutom något vi har lite för mycket av... eller ganska lagomt mycke kanske vi har men jag kan ju tycka ibland att det är tråkigt att inte behöva något... men som jag tidigare sagt så kan jag istället kosta på något riktigt onödigt för dom pengarna vi sparar in på att använda begagnat och det duger gott, är mycket fina kläder efter systers pojkarna och vi tar så tacksamt emot :)


Har gått tungt med försäljning av crescent vagnen, jag t.om sänkte priset på den men gick ändå tungt att få den såld så till slut efter mycket velande har jag och Petter bestämt oss för att behålla den. Anledningen är den att när Filip sedan börjar på dagis så behöver vi ju en dagis vagn och våran "stadsvagn" är ju ingen sova vagn så när vi då behöver en till så tror varken jag eller Petter att vi hittar en i den prisklassen vi köpte crescenten för som är bra nog för oss. Jag älskar ju verligen crescenten åxå, otroligt snygg och bra (lite stor bara) och vi använder den verkligen mycket faktiskt mer än kronan vagnen... sen håller jag med jessica..."man kan inte få för många vagnar..när nästa kommer kommer ju den att ligga i kronan vagnen och Filip sitter i crescent vagnen och sedan kommer det säkert vara någon av vagnarna som det blir krångligt att ha ståbräda till..."


Konstigt nog har vi fått flera förfrågningar om vagnen nu när vi bestämt oss vilket ställde till det lite igen.. men nä vi har bestämt oss, alla TRE vagnarna bli kvar :)


Och våran plan (mest min) är ju att ha rätt så tätt mellan barnen, där har jag helt ändrat uppfattning då jag tidigare sagt att jag vill ha minst 3 år mellan barnen men nu när jag vet bättre, hur jobbigt det var att vara gravid och hur jobbigt dom första månaderna varit så har jag ändrat uppfattning om en hel del saker. För hoppningsvis blir nästa graviditet lite lättare (jag hade inte räknat med så många krämpor trodde jag skulle må som en dröm och bara vara lycklig gravid...) och nästa barn inte har kolik i flera månader så vore det hemskt mysigt med en till bebis men först ska Filip få blir lite större han är ju fortfarnade bara en bebis :)


Sen är inte planen att ha en sambo som är borta större delen av tiden och resten av tiden renovera huset, vara utan kök, värme etc... när nästa barn ska komma, defenitift ska inte Petter hålla på att lägga golv fram tills dess att vi åker till BB och sedan skynda hem igen och fortsätta. Nästa gång vill jag inte bli själv kvar på BB med bebisen ändra får Petter stanna kvar annars så åker jag hem direkt för BB tyckte jag inte om.

 
 
Robins Gardeob

Robins Gardeob

25 juni 2008 00:20

Grattis igen... Hoppas du hittar något fint till Filip! :)

Om du ändrar dig så är det bara att höra av dig så köper jag den av dig! :)

MVH Evelina Robins Garderob

http://robinsgarderob.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se