Alla inlägg under juni 2008

Av Kisse - 27 juni 2008 10:49

Nu drar jag tillbaka efterlysningen, jag har nämligen beställt kläder till Filip att ha på bröllopet. Igår när jag kollade ellos (efter tips från Robins garderob) så fanns klädera bara upp till stl. 68 men idag fanns dom hela vägen till 92 så skickade så klart iväg en beställning i stl. 80 till Filip, får hoppas att han vuxit i det då när det är dags :)


Dessutom fick jag fina rabatter, den bruna koftan var redan nersänkt med 50:- så den fick jag inget mer på men däremot hela 60% rabatt på byxorna och skjortan :) Summa blev knappt 300 kronor så det känner jag mig nöjd med.

Av Kisse - 26 juni 2008 23:16

Idag kom regnskyddet Axel&Ida, och titta så bra det passar på alla TRE vagnarna :)

Av Kisse - 26 juni 2008 23:06

Mamma kom på morgonen och lämnade sickan ska vara hundvakt ett par dagar får se hur länge det blir men lördag kommer mamma och hämtar henne som senast, åker lillebror hem tidigare får han ta med henne men som det lät ville han stanna till lördag förmiddag.


Åkte som planerat till birsta och köpte byggmaterial, jag var på babyproffsen och köpte en grön skötväska för 97:-, lite mindre modell som jag tänkt ha som extra skötväska på stadsvagnen typ... lägger upp en bild på min barnvagnspark(lägg märke till jätte melonen som ligger i Hatchling vagnen). Stefan säger att man direkt tror att man kommit in på ett dagis när man kommer hit... alla tre vagnarna ska ju inte stå inne men just nu var det så eftersom vi tagit ur stadsvagnen ur bilen när det skulle handlas en massa byggsaker.


Petter gjorde middag när vi kom, chili con carne, Niklas favvio mat, han såg för den delen två vandrande korvar på Birsta som både jag och Petter missade, någon annan som sett dom eller yrar han???


Eftermiddagen spenderade vi ute till knotten höll på att äta upp oss (Filip satt i tryggt förvar innanför myggnätet) då gick vi in och drack kaffe tills det var läggning av sonen. Petter och Niklas har sedan varit ute och jobbat både i slakteriet och utbyggnaden (tror jag) Filip var tjurig att få att somna så jag har bara hunnit dammsuga nedervåningen och tänkte att jag skulel fuska med torkningen vi har ju knappt varit hemma idag men då ni... satte Sickan ner stjärten i golvet och åkte kana, lämnade ett lång snigelspår efter sig och ni kan ju gissa om jag torkade golven sedan? Torkade golven och torkade hunden i stjärten!

Av Kisse - 26 juni 2008 22:35

Ja dess kläder från ellos hade ju varit perfekt men nu finns dom ju så klart INTE i Filip stl. Men stilen är ju helt rätt, precis något sådant är jag ute efter men det får inte kosta skjortan heller.

Av Kisse - 26 juni 2008 21:42

Måste skicka ut en efterlysning nu i REA tider...


Jag och Petter gifter oss till hösten, närmare bestämt den 4 oktober. Problemet är kläder till Filip, vill ju att han ska matcha oss fint han åxå, HÖST är vårat tema och bröllopet kommer gå i varma höst färger mycket brunt (min favvo färg)men även orange, mörk grönt, rött etc.


Är det någon som har tips på kläder till Filip, antar att han kommer ha stl 74/80  eller 80 då.

Av Kisse - 25 juni 2008 23:34

Plocka ur och i diskmaskinen, vikt och hängt mer tvätt..dammsugit och torkat golven då förtjänar man att gå i säng va???


Imorgon blir det en sväng till Birsta, vi ska inhandla byggmaterial, ovanligt va? Virket har åter igen tagit slut och saker för att börja bygget av spalje på övervåningen så imorgon eftermiddag ska jag betsa virket för sedan ska Petter passa på att bygga den medans Niklas är kvar. Han är så duktig min lille bror på att jobba och slita, *tack snälla du* fast vidare liten är han ju inte längre, 17 år och 195 cm lång nu får man verkligen se upp till honom :)

Av Kisse - 25 juni 2008 21:47

Hämtade Niklas igår kväll så Petter ska få lite arbetshjälp. Dom jobbar på som sjutton, kom visserligen igång sen men hunnit en herrans massa redan och inte lära dom göra kväll förrän om länge. Själv orkar jag ingenting, fastnar vid datorn och spenderar pengar...*hmm*, borde ju verkligen flytta på mig!


Har ju lyckats bli förkylda hela familjen, både Petter och jag har ont i halsen och snorig är vi alla tre, blev väll för mycket frisk luft på semester :)


Fått lite vettigt gjort idag i alal fall ringa vårdcentralen men blev inte klokare av det måste ringa imorgon istället och magbesvären fick jag ta upp med läkare till hösten... bara akuta besvär på sommaren...*grrr* :(


Ringde även min f.d chef och berättade att jag hört rykten om jobb men det visade sig att dte inte var så, synd för det lät kanon men hon lovade att höra av sig så fort hon hade något åt mig, och ärligt så tror jag ju verkligen hon vill ha mig om hon har något jobb :) *självgod så det heter duga :)*  Har i alla fall hittat ett till jobb jag ska söka, förra var "bara" tre månader vilket hade passat oss perfekt men det här är på 5 månader men det ska nog gå det åxå. Jag vill verkligen att Petter ska få chansen att vara hemma helt själv med Filip inte ha mig hängade hemma åxå när han är hemma så ett jobb till hösten sitter verkligen inte fel, dessutom längtar jag ju ut lite nu och jobba. Fick inte jobba klart innan jag blev sjukskriven känns det som. Förra chefen skulle i alla fall skicka ett arbetsintyg sen ska det sökas jobb :)


Nu ska jag ta och gå ner och dammsuga och torka golven på nedervåningen, ett sista ryck sedan ska jag koppla in lill teven och se några nya avsnitt av McLeod´s säsong 5 kom förra veckan!!! och jag har glömt bort den?!

Av Kisse - 25 juni 2008 20:52

Slog till på stort idag... jag brukar aldrig hitta något bra på rea som jag vill ha men idag har jag lyckats (hittade ju lite igår åxå men lättare till Filip)


Idag har jag skickat iväg en beställning på Sobea ett par gröna mammayogabyxor :) Ville verkligen ha sånna när jag väntade Filip men tyckte dom var för dyr (595:-) så blev inga. Nu när det var 300 spänn i rea då slog jag till, nej jag är inte gravid men dom passar ju ypperligt ändå. Hoppas jag i alla fall om inte annat ska jag bli så smal att jag kommer i dom för jag tror jag kommer bo i dom jämt, eller så blir det tvätrom... ja ja jag tror i alla fall jag kommer älska dom så... då... kunde jag inte låta bli att beställa ett likadant set till Filip, både byxa och tröja med 40 % rabatt. Kläderna är dubbel stl. och det är muddar så dom ska kunna användas lääänge.


Filips sobea dress hittade jag på Minipeople och där köptes även den fina Gaia&Ko tröja för halva priset.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards