Alla inlägg under juni 2008

Av Kisse - 5 juni 2008 23:57

Trött som jag vet inte vad men har miljoner saker jag faktiskt måste ta tag i.. bland annat har jag nu dragit ner soptunnan till vägen, hämtat in den stackars hunden och laddat tvättmaskinen, diskmaskinen och packat upp packningen sedan dagen imorgon ska ju väskorna packas om då Filip ska sova hos mormor och morfar när mamma och pappa ska på fest.


I alla fall tänkte jag bara visa vad Filip fick av sin gudmor... en efterlängtad bad ANKA, självklart ROSA då vi är duktiga pedagoger och rosa är ju en väldans fin färg, Filip bara ÄLSKAR den... speciellt då den piper när man slår den hårt hård i golvet... eller när Jim piper åt han :)


Längtar efter Petter men ska försöka somna, är ju så trött så trött, ont överallt har jag... bärt Filip i bärsjalen (ringsjal) och man är ju lite ovan... visserligen haft den några dagar men idag blev det långt och Filip var som en hal ål... blev helt fel med sovningen idag så det har varit lite pipigt men så blir det ju lätt om man inte sover som man ska. Kvällningen har varit mysig i alla fall, en glad Filip som blivit road av gudmor och Poa... pinkat ner golvet tre gånger för gudmor... innan vi åkte hem vid nio.

Av Kisse - 5 juni 2008 23:01

Det här fina armbandet fick gudmor Ankis i examenspresent, jag tycker det är jätte fint. Skulle vilja ha ett jag åxå.. så man får hoppas att man någon gång kanske blir gudmor och får ett :)


Finns för mammor åxå och mor- och farmödrar kolla här!

Av Kisse - 5 juni 2008 00:15

Skulle lägga ut lite bilder på vad vi jag, Filip och mamma gjort idag) men jag orkar faktiskt inte.... så trött och slut. Filip har ju sovit dåligt i två nätter och det tar på krafterna, ikväll somnade han däremot snällt och efter dubbla avsnitt av LOST har jag börjat packa inför morgondagen, hel dag i H-sand blir en hel del packning.


Förhoppningsvis orkar jag med en uppdatering på fredag... men ganska fullbokat nu ända tills måndag så vi får se hur mycket aktivtet det blir här.


Petter kommer hem imorgon natt och gissa om vi längtar, antar att jag inte kommer att ha somnat när han kommer hem då vi blir kvar i H-sand tills det blir läggning av Filip och sedan när man komemr hem har vi ju en hel del packning som jag bör få in och hunden åxå... *hua* Bäst jag går och lägger mig... ska packa lite till, tänker nämligen ta med badkläderna om det skulel bli allt för varmt imorgon att vi helt enkelt måste dra iväg coh ta ett dop... jag säger det än en gång, Jag gillar inte värme... inte sån här värme. Får gärna vara kring 20 grader då är jag nöjd och då vill jag helst vara i skuggan... man ska inte gnälla på värmen säger de flesta men vaddå alla gillar inte sol och värme, jag gillar HÖST det är min absoluta favorit årstid.

Av Kisse - 4 juni 2008 22:22

Film klipp


Enligt mig i alla fall :)

Av Kisse - 3 juni 2008 23:55

Tyckte väll jag åxå att det gick lite för lätt att lägga sonen han somnade i min famn efter vällingen vid halv åtta men vakande strax efter åtta när mamma (mormor) ringde (brukar inte vakna av telefonen annars) och vägrade sedan somna om så han har nyss somnat :( Jag är helt slut... ramlar i säng nu... har verkligen testat allt... försökte lägga honom i våran säng...la honom i vagnen och gick ut men ingenting funkade och på kuppen fick jag ont i ryggen av att konka en massa på honom... sånna här gånger tycker jag det är sååå jobbigt att vara själv.


Ja ja imorgon är det glömt och bara jag får sova lite så blir det nog bra... börjar få ont i halsen... känns inte bra... får inte bli sjuk nu när det blir fest på fredag... och H-sand redan på torsdag... har inte tid, låtsas som ingenting och tar en halstablett till....

Av Kisse - 3 juni 2008 18:39

Skattepengarna har kommit *jippi* så glad!


Visserligen är dom snart slut eftersom jag ska köpa tyg till bröllopsklänningen och sedan ska bilen in på lagning och sedan ska jag göra en sak till men dte får ni veta senare.


Imorgon blir det i alla fall Birsta och inhandla en present till Petter som fyller år på lördag. Turen idag kändes smått onödig då magasinet jag skulle hämta inte var där utan istället fick presentkortet omskrivet så Petter kan åka in själv när han kommer hem och dom har öppet. Men helt i onödan var det ju inte men kändes så, skulle ju ha förlorat 1500:- om jag inte åkt in så. Tog med oss mormor och morbror Niklas fast han släppte vi av i stan så han kunde gå till skolan. Blev en sväng in på apoteket och sedan ica innan vi åkte till mormor och åt lunch. På vägen hem svängde vi in till farmor (Filips) träffade Camilla och Moa en snabb sväng innan vi åkte hem och gjorde middag.


Efter middagen fick Filip ligga naken på golvet och rätt som det var hörde jag en konstigt ljud och vad tror ni han gjorde...låg och plaskade i sitt eget kiss... bara att sätta ner honom i badkaret och duscha av honom så han är redo med pyjamas och allt nu, lite välling i magen och lite john Blund så kanske han somnar tidigare ikväll....

Av Kisse - 3 juni 2008 08:02

skatteverkets hemsida kan man nu gå ut och kolla när man får skatten, och jag får min när som helst :)


Natten blev bra... när jag väl kom i säng... skulle stänga av datorn vid halv tolv och trot på fan att jag lyckaeds dra på mig (läs datorn) något skit... allt började blinka och jag fick stänga av sedan börjades det spridas över msn (den skickade själv) så får du en glad gubbe och det står LOL och sedan en länk, öppna den inte det är virus! Eller ja mitt virusskydd hittar inget men blev tvungen att starta om innan min dator funkade igen, Stefan gjorde samma missatg inatt...


Kom i säng sent som attan så trött idag men Filip valde att sova till halv åtta... ingen välling inatt, den har han nu på morgonen ätit i mammas säng och myst. Filip är röd kring ögonen så nu ska vi ner och tvätta rent och massera för att få upp tårkanalerna, ser så hemskt, ser ut som han har två blåtiror.


Sedan sticker vi in till Sundsvall en snabbis.


Av Kisse - 2 juni 2008 22:19

Känns som det blir en jobbig natt... hämtat och gett sonen vatten, snorsugen..tutten en miljon gånger och sängens vyssanlull tassar blir nog utsliten och jag är sliten...


Ska hämta in hunden och sedan ramla i säng får väll se om jag blir själv eller om sonen kommer göra mig sällskap, orkar inte springa upp en miljon gånger inatt.


Ingen dans på rosor att ha liten men ändå så otroligt älskad :)Imorgon bitti när han skrattar och ler så är även den hemskaste natt glömd... hoppas vi får sova gott så vi kommer upp i bra tid imorgon, planen är nämligen att ta oss in till sundsvall så fort som möjligt medans det inte är allt för varmt och handla lite saker till pappa Petter som har ett present kort som går ut om några dagar.


Längtar efter skattepengarna nu..måste laga ac:n på bilen *hua* Men är ju frukansvärt att åka omkring i den nu så är värt det även om det blir dyrt. Jag har tidigare fått tillbaka skatten före midsommar men iår har jag gjort reseavdrag så vet inte riktigt när pengarna kommer, någon som vet? Måste jag vänat till hösten? Jag vill inte åka omkring hela sommaren med trasig AC :(

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards