Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Inspiration

Av Kisse - 17 juli 2008 16:04

Orkade inte skriva igår kväll.... Leif och Aina kom en sväng och hälsade på och sedan bjöd jag upp Stefan på kyckling och pommes frites och när vi sedan drack kaffe kom A-K på besök. Filip var trött igår och somnade vid sju trots att han sovit middag två gånger under dagen. Däremot vaknade han igen vid åtta och ville inte sova mer men då stoppade jag ner hononm i vagnen och drog ut honom på altanen, regnet vräkte ner så ljudet var sövande :) Själv slipade jag hallmöbeln och målade första lagret med vitt, blivit lite inspirerad av min kusin Eva tror jag :)


Vid tio gick jag i säng och Filip har legat hos mig hela natten, däremot har det inte blivit så mycket sova då han varit orolig hela natten och på morgon sidan kom febern så var väll det som gjorde honom orolig. Han har inte mycket feber men tillräcklig för att bli glansig i ögonen.


Åkte till mamma på förmiddagen och hämtade henne och sedan vidare till birsta och gjorde av med pengar.... på mat. Var på apoteket och bolaget en sväng åxå, jag måste ju prova ut lite viner etc. till bröllopet :)Frågan är ju bara när det ska bli provat...är ju ingen höjdare att dricka själv så får se om det är någon som erbjuder sitt sällkskap :)


Är hos mamma och pappa och ska äta här, Filip sover middag och själv skulle jag behöva en tupplur jag åxå men vi får väll se om det blir det eller om vi åker hem och sover tidigt. Imorgon ska vi flänga igen om Filip inte blir sjuk vill säga.


Lägger upp en bild på Filip när han leker med gåvagnen, den är ju rolig att lasta grejor i åxå för än så länge går han ju inte med den :) Reser sig gör han mot allt och klättrar över precis allt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se