Alla inlägg under juli 2008

Av Kisse - 20 juli 2008 22:33

Slitsam dag... har haft huvudvärk hela dagen men ändå försökt få en del gjort... typ hälften av jag planerat hinna... målat klart möblerna i alla fall så imorgon kan jag städa bort alla målargrejor :9 Lite kaos i hallen och på bron eftersom det är är jag hållt till. Har väll inte direkt hjälpt att sonen varit gnällig och tjurig hela eftermiddagen heller...


Fick främmande på förmiddagen Nisse och Kicki med två kompisar kom förbi för att visa Nisses raggarbilen :) Cajsa och Fredrik kom precis samtidigt dom åxå. Filip blev glad då Nisse spenderade en hel del tid på golvet med att leka med honom :)Han är ju lite karln tokig min grabb, vill vara som dom stora killarna :)


Efter middagen tog sig Filip en tupplur men inte blev han gladare efter det heller så då bestämde jag mig för att ta en liten paus från min son och lämnade honom hos farmor och åkte till affären och köpte välling. Filip hade sån tur att kusinen Linus kom till farmor och gungade med honom, bra med stora kusiner :) Lite gladare son efter det. Patrik kollade på min bil som låter lite konstigt...*hmm* inte kul men inget som kan fixas nu när Petter är borta. Var in till Camilla en sväng eftersom vi var dit och körde upp bilen på smörjbryggan för att Patrik skulle se lite bättre inte för att han blev klokare på det men snällt att han kollade i alla fall.  Kusien Max kom hem efter en stund och roade Filip, Max nynnade och Filip dansade :)


Åkte hem och gjorde kväll med sonen. Jag har legat i soffan resten av kvällen och tycker lite synd om mig själv, huvudvärken vill inte ge med sig så blir sängen nu och hoppas på att vakna pigg imorgon.

Av Kisse - 19 juli 2008 22:21

Hoppas jag inte tråkar ut er läsare med en massa filmsnuttar... men den här bloggen funkar ju som en länk mellan mig och Petter åxå. Faktiskt ett jätte bra sätt för Petter att hänga med oss i vardagen även fast vi pratar med varandra minst 2 gånger per dag i telefon. Men på det här sättet får han även bilder och filmsnuttar av sin son :)


Älskar dig Petter och vi saknar dig, massor!

Av Kisse - 19 juli 2008 21:59

Ett av mina loppis fynd, 30 :- visst blev den fin?


Har även målat första lagret vitt på vaggan... förhoppningsvis räcker det med ett till men det återstår att se.


Ätit för mycket chips..*blä*... lite godis åxå...*hua*


Filip somnade hur snällt som helst ska läggningen äntligen fungera igen? Blev målning av vaggan före middagen och efter middagen gick vi ut och cyklade en sväng ner på byn, kort sväng Filip gillade det inte så fick gå en del men vi fortsätter träna. Åkte traktor när vi kom hem det gillar han ju och sedan blev det ett bad för killen och mys i soffan innan vällingen...upptäckte att jag hade nästan slut på kvällsvälling...*hjärnsläpp* så blev hälften hälften kvällsvälling och havre välling så hela 260 ml åt killen innan han somnade, han är verkligen duktig på att äta :)


Näpp lägga mig på soffan en stund till innan det blir sängen.

Av Kisse - 19 juli 2008 16:34

Filip sov hela natten men bestämde sig för att kliva upp redan halv sju... men det gör ingenting bara han sover på nätterna :)


Började tidigt med att försöka få tagi släp elelr stor bil att hämta sängen med men gick inte så bra så när jag gett upp och svängde in till Lena & Fredrik för att gnälla av mig lite så erbjöd hon sin bil, modell större, om jag hämtade hennes dotter på en och samma sväng och det var ju en bra uppgörelse, åkte hemn och lämnade bilen, gav Filip lunch och la honom i vagnen för att sova middag och traskade tillbaka, Filip stannade kvar och sov i vagnen hemma hos dom och jag hämtade Linn innan vi åkte och hämtade sängen, så nu är den min! *Tack än en gång för lån av bil *


Första lagret är målat, den ska ju så klart bli vit, och just när jag hade börjat så kom min moster Maggan och hennes son Patrik med tjej in på en blixt visit. Kul kul inte ofta jag träffar kusin Patrik så det är hemskt skoj. Hann nästan måla klart innan Filip vaknade men han var nöjd att sitta i vagnen och titta på mamma :)


Trött och seg nu så ikväll blir det en tv kväll, jag har laddat med godis och tror jag ska öppna en flaska aurora (alkis dricka jag vet) och blanda med sockerdricka det är gott det, Sommar drink kallar min mamma den och det är så gott eller så blir det troccadero..det är ju gott det åxå. Näpp nu blir det till att börja med middagen, ingen aning vad vi ska hitta på... fisk eller kyckling blir det nog i alla fall.


Kommit på att jag ska måla vaggan vit åxå... kanske ska göra det efter middagen... eller så kanske vi ska träna cykla lite...

Av Kisse - 19 juli 2008 16:26

Har i några dagar "arbetat" på en önskelista till Filip när han fyller 1 år.


Våran förhoppning är inte att få allt på listan utan mer tips till de som kommer att köpa present vad vi vill ha, jag är rätt så kräsen på leksaker och vill inte att Filip ska ha en miljon saker som han inte leker med utan att han ska ha leksaker som han finner intressant och stimulerande sen att dom är snygga stör ju så klart inte mig :) Eftersom vi ärver en massa leksaker åxå efter kusinerna så har vi ju redan en hel del.


Vad mamma och pappa (jag och Petter alltså) ska köpa har vi redan kommit fram till men det blir en hemlis :)

Av Kisse - 19 juli 2008 00:08

Oh boy med Miss Li är nog våran favvo låt nu, och Filip dansar och dansar och dansar...mest sittandes så här...gull unge :)

Av Kisse - 18 juli 2008 23:34

Ser ut som han bara står och vinglar men han dansar faktiskt! Han står annars helt stadigt på sina små ben men han är svag för dansband... som far sin...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards