Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Grymt bakis

Av Kisse - 10 augusti 2008 13:39

Usch nu vet jag varför jag dricker så sällan (i alla fall så här mycket)... jag verkligen HATAR att vara bakfull! Ont i huvudet och skakis idag, inte bra drack vin igår igen, var på pubbafton (jag, A-K och Barbro) och fick sedan mer främmande mitt i natten vilket resulterade att vi blev uppe till fem, Filip vaknade vid sju...nio fick Petter ta över sonen så jag fick sova två timmar till... klev upp och badade hela familjen i vårat lilla badkar fördelen är att man behöver inte så mycket vatten :)


Ikväll blir det bio med A-K nu ska jag fortsätta vara lat och bakis tills sonen vaknar då måste man bli pigg igen.

 
 
Ingen bild

Anna

10 augusti 2008 13:45

Hej

Vill du få gratis presentkort från KICKS? Då tycker jag att du ska klicka på denna länken:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482

och bli medlem på gratismakeup.se. Det är väldigt lätt och kostar ingenting! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se