Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

kommentera mera...

Av Kisse - 11 augusti 2008 22:57

99 besökare idag men inte en endaste kommentar... vad har hänt mer er mina läsare? (Okej liten lögn eftersom mamma faktiskt lämnat en liten kommentar)


Att logga in och se en kommentar är ju det allra roligaste med att blogga.


Jag bloggar för min egen skull men det är ju ändå roligt att se att så många faktiskt besöker min sida så kom igen nu, rösta och lämna gärna en kommentar :)


Sedan får ni ju gärna ställa frågor om ni vill, kan inte lova att jag kommer svara på vad som helst jag har ju ett privat liv åxå.

 
 
Caroline m. Manne

Caroline m. Manne

13 augusti 2008 23:45

Jag håller med, kommentarer är det roligaste som finns :)
Jag brukar ju kika in till er lite då och då och se hur den lille (som inte är så liten längre :)) växer.
Ska ni gifta er? När?

http://livetmedmanne.wordpress.com

 
Ingen bild

Caroline

14 augusti 2008 09:12

Hm, inte så kul kanske att läsa min blogg när allt är skyddat...? Du får gärna lösenordet om du vill. Flyttade ju från bloggagratis till wordpress, känns bra att kunna (försöka, vill nån åt dom så går det säkert ändå) bilderna.

Härligt med bröllop! Förstår att det är fullt upp med planering :) Vi har varit gifta i 2 år nu i september, och jag tyckte faktiskt att det kändes stor skillnad mot att "bara" vara förlovad.
Lycka till med planeringen! Jag fortsätter att kika in :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se