Alla inlägg under augusti 2008

Av Kisse - 26 augusti 2008 22:32

Blev ingen hemma dag, var hemma på förmiddagen. Filip städade badrummet åt mamma (mig alltså), så gullig så :) Tänk vad mycket dom lär sig bara av att titta. Filip ser ju mig torka golven så gott som dagligen och vill gärna hjälpa till genom att plaska i hinken under tiden. Idag gav jag honom en pytte liten mopp jag fått med för lääänge sedan när jag köpte ny mopp och han svichade med den på golvet sedan tittade han sig runt och såg hinken i badkaret (en body ligger i blöt) och började doppa... sedan ner på golvet och svabba, ner i hinken osv. Har det på film åxå men sitter vid fel dator, får se om jag lägger upp den någon annan dag, beror på kvalitén.




Av Kisse - 25 augusti 2008 20:50

Varit hos mamma och pappa idag och hjälpt mamma plocka lite vinbär, både svartvinbär och rödvinbär. Filip roade sig med att plocka han åxå :) Däremot tyckte han inte dom var så super goda men eftersom dte var så spännande att plocka dom så var det ju självklart att dom åkte i munnen åxå, när han sedan kom på vad lätt det var att ta dom direkt ur hinken åkte en hel del in i munnen men allra mest kom det nog på backen :)


Babysim idag åxå, gick super bra. Filip var glad och skrattade hela tiden, en kall sup när vi tränade hålla i kanten men annars plaskade han på och var glad :)


Vaknade dyng förkyld imorse, känner mig inte alls pigg. Imorgon blir det hemma dag, möjligen om vi åker någonstans och leker en stund och köper lite batterier till leksaker som behöver nya.


Bestämt med mamma att Filip ska komma dit på onsdag och sova över till torsdag så jag hinner ikapp mig lite. Har miljoner saker att greja inför bröllop och även en del inför 1 år kalas. Dessutom är det nu höst och jag har fortfarande sommar här hemma, putsa fönster och byta gardiner står högt på vill göra listan. Gräsmattorna behöver klippas igen :( Dessutom ska jag SOVA! Jag behöver sömn, Filip har ju sovit med mig de flesta nätterna den senaste tiden och jag blir så trött eftersom jag sover sämre med honom i sängen.


Idag blev jag dessutom av med min favvo lykta, en stor fin vit en som jag fick av Camilla m. fam. i examenspresent *snyft* Filip krachade den i golvet idag eftersom jag glömt ställa upp den på hyllan igår kväll. Nu har jag tagit upp den andra vita lyktan jag fått av Camilla (i födelsedag present) men den här är mycket mindre så den är inte lika stor favvo. Men jag får väll skylla mig själv, sonen är ju precis överallt och river i allt så det gäller att ställa undan det man är rädd om. Tur i alla fall att han inte gjorde sig illa, hela övervånigen blev ju dessutom dammsugen vilket var behövligt.

Av Kisse - 24 augusti 2008 23:48

Massor av tävlingar MEN nu vill vi verkligen vinna något igen. Jag brukar ju faktiskt vinna lite då och då... böcker, stor skål på bröllopsmässan :)*gudmor sur, hon visste ju redan då att jag var gravid och det var hon som skulle ha bröllop inte jag eftersom vårat ställdes in*, presentkort är senaste årets vinster.


Nu håller vi tummarna igen, speciellt hårt för lollopard... VILL HA bodyn... och byxorna... önska bodyn som vinst och skulle vi vinna (vilket jag inte gör för att jag skrivit så här) så köper jag byxorna ;) Har ju dessutom vunnit hos Robins garderob en gång förr så hur stor är chansen att man lyckas igen?


Håller tummarna hårt!


Nu tänker jag dessutom hålla tummarna hårt för att sonen ska sova inatt... jag är trött, tog lång promenad till svärmor på eftermiddagen så Filip fick gunga men självklart somnade han på vägen hem så varit lite knöligt att få honom att somna ikväll, blev knas med sovningen idag vilket resulterat i en små sur pojk hela dagen. Vaknade för tidigt när han sov middag idag och sedan har han surat mest hela dan... blev inte ens särskilt glad över badet på kvällningen trots att även jag kröp ner och plaskade... ja ja alla har ju mindre bra dagar även 11 månader gamla busungar.


Det värsta av allt är att jag är hungrig, tok hungrig... magen kurrar,brölar... måste nog äta något :(

Av Kisse - 24 augusti 2008 21:52

Hittade så mycket snyggt på lollopards hemsida, föll extra mycket för dessa två plagg


Body Rådjur 189:-

Byxa gröna ansikten 199:-


VILL HA!!!!!

Av Kisse - 24 augusti 2008 21:05

Någon som vet vart sådan här duplo (på bilderna) finns att få tag i? Dom är runda men det står duplo på dessa åxå, har suttit och kollat runt lite men hittar bara dom där vanliga kantiga duplo bitarna.


Filip tycker dom är riktigt skojiga så vore roligt att få tag i lite mer av den sorten. Dom där hade vi turen att få ärva av Filips gudfars syskonbarn :)

Av Kisse - 24 augusti 2008 14:13

Söndag och riktig slö dag idag...A-K kom på förmiddagen så vi har suttit och surrat. Filip har hunnit med dom vanliga bestyren, tömt ut hundens vattenskål, ätit frukost, lunch och sovit, dock alldels för kort stund och är små gnällig. Blir nog en sovning lite senare, har tänkt ta en promenad med vagnen eftersom det inte är någon vattengympa förrän nästa söndag. Vet inte om jag är så sugen på att åka då, Petter kommer nog hem lagomt till den börjar MEN å andra sidan hinner Filip och Petter få lite egen tid i så fall om jag åker och jag kommer ju hem ren och fräsch sedan :) En hel vecka dit så får väll se hur det blir.


Tänker faktiskt inte göra nånting alls idag, imorgon har vi bokat in bärplockning med mamma men jag kom på att vi faktiskt har babysim åxå så får avvika lite från plockning och plaska lite i mellan.


Lägger in en bild på Filip i den super snygga bodyn från farfar och Aina i julklapp, tog fram den idag och såg att nu passar den perfekt :)

Av Kisse - 23 augusti 2008 21:49

Måste bara berätta att Filip har lekt med Macken hela dagen. Hallen tycker Filip är väldigt spännande, mest för att jag inte gärna har honom i hallen, dels för att plattorna är rätt kalla nu när värmen inte är på och sen för att det finns så mycket att ramla på, vagnar överallt :) hundmat och vattenskål...ja helt enkelt en massa bus finns det att göra där...Filip ÄLSKAR att vara i hallen och göra bus...


Idag kom han nog på att det är ju där Macken har sin bädd åxå... den mysiga BIA bädden som så gott som alla barn älskar att klättra och ligga i ( i alla fall dom som kommer och hälsar på oss) idag kom Filip på vad roligt det är att klättra där och mysigt att gosa med Macken, han lägger ner huvudet på honom och låter  *mmm*. Macken som är så otroligt snäll flyttar lite på sig och lägger sig på golvet så Filip kan fortsätta vara i bädden... men han vill ju allra helst gosa med hunden, kom på Filip med att sitta PÅ hunden :) Macken låg snällt kvar och suckade lite uppgivet... så har dom fortsatt hela förmiddagen efter att Macken städat golvet efter lunchen fick han däremot gå ut i hundgården ett par timmar, vila lite från den där lite små jobbiga lill hussen. Han är då för snäll den hunden och vi har en himlans tur att ha honom nu när Filip är liten,gruvar mig hemskt mycket för den dagen det inte längre går men just nu mår han bra.

Av Kisse - 23 augusti 2008 21:40

Har varit och hälsat på mamma, pappa, Gustav och Victor som är på fisksemster med husvagnen. Fick foliestekt regnbåge *mmm* så gott :) Fått massor av friskluft så nu är jag helt slut, ska lägga mig i soffan och slappa, hade tänkt öppna en flaska aurora och dricka en sommardrink men orkat faktiskt inte.


Blir nog tidigt i säng som det känns.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards