Alla inlägg under augusti 2008

Av Kisse - 4 augusti 2008 09:36

Igår kväll packade vi hop och åkte till en camping, kom fram när som stängt men det fanns mycket plats här så vi for in och tog oss en plats..ingen vidare standard... *hehe*..lekparken består av två gungor och en repstege...ingen bebisgunga... minigolfbanan har nästan vuxit igen... kiosken har vi inte varit in på in men har inga större förhoppningar. Billigt att stå här i alla fall så vi nöjer oss med det imorgon åker vi nämligen till Borås och går på djurparken om det vädret blir bättre vill säga...just nu vräker regnet ner :( Tanken är att ta inlandet på väg hem efter Borås men vi får se hur vädret blir för är det bara skit så blir det inge roligt det heller.


Hoppas på uppehåll lite senare, finns nämligen ädelfiske här i närheten och en hällkista jag vill besöka... puckona har ju inga regnkläder... mina ligger hemma för jag tyckte dom var för tunga att släpa på tåget, Petter äger inga regnkläder....


Fiip är trött och gnällig idag, hade ont i magen hela kvällen igår, vet inte varför men uppsvälld och pruppig var han så fick använda oss lite av bebismassagen och vid tio fick jag honom att somna, vakande som vanligt vid hakv sju så han har inte sovit vidare många timmar och i nuläget ser det inte ut so det blir utesovning heller. Näpp nu ska jag väcka Petter och se till att få kaffe...inte fått kaffe på 5 dagar!

Av Kisse - 3 augusti 2008 18:05

Kläder tycker jag är det eviga bekymmret, jag vill ha praktiska kläder på Filip och som förskollärare har man ju sett  en hel del och därför fått en klar bild över vad jag gillar och här har jag hittat en sak som jag tycker verkar super smart för dom riktgit små barnen, sånna som Filip som ännu inte har skor på sig. Jag tycker nämligen det är hemskt svårt att hitta bra skor till Filips små fötter dessutom men på detta sätt slipper man ju faktiskt skor. filip har ett par sandaler som bara ramlar av, vilket gör att vi inte använder dom.. köpt på H&M för 60:- så inget att gråta över. Joggingskorna vi köpte på ica maxi däremot använder vi rätt så ofta.


Tillbaka till byxorna :)

Överdragsbyxor med fot

Praktiska överdragsbyxor med fot till de allra minsta för utomhuslek. Byxorna är vind- och vattenavvisande och perfekta som överdragsbyxa i alla slags väder året om - både en tidig sommarmorgon då det ännu är fuktigt i gräset och på vintern utanpå overallen. Mer information och kan beställas här.

Av Kisse - 3 augusti 2008 12:46

*Hmm* Det ska börjas i tid... brukar man väll säga...eller ska han sabotera för mamma och pappa och fixa sig ett litet syskon???


Filip river i allt i husvagnen, totalt uttråkad av sina leksaker...

Av Kisse - 3 augusti 2008 12:32

Regnet verkligen vräker ner just nu så Filip fick sova inne i husvagnen och det var inte bara att få honom att somna, han är ju van att alltid sova middag i vagnen, ute eller inne, för det allra allra mesta ute. Tog så lång tid att även jag somnade, säkert strax före Filip som vanligt...


Har packat ihop det allra mesta för när Petter slutar så är tanken att vi ska dra vidare. Tänkte bjuda på ett litet kollage på husvagnen så ni ser hur vi bor :)



Rätt så stora utrymmen för att vara i just en husvagn... 160 cm bred bädd längst fram (går att bädda upp och få ytterligare en matplats) bak i matdelen får man i alla fall plats en sådär 5-6 pers. Jätte mycket skåp och två garderober har vi. Toan är däremot i det allra minsta laget.. man får typ backa in.. när jag var höggravid med Filip fick jag hålla i mig iväggarna för att komma ner på den där lilla saken där man gör sina behov och sedan försöka åma mig rakt upp... vilket inte är det lättaste med en stor tung mage går väll lite bättre nu men liten är den verkligen. Handfatet sitter fast på väggen så det fäller man ner när man ska tvätta händerna fast vi har inte rinnande vatten utan använder oss av vatten i flaska/dunk och våtservetter det funkar lika bra.

Av Kisse - 2 augusti 2008 20:41

Det här stället är mer dött på än hemma...vi tog en promenad på eftermiddagen, gick till tågstationen... ha ha ja sicken tåg station..en perong (storlek liten) ett litet väntbås... en tidtabell jag inte förstod mig på... ja det var tågstationen det :) Började regna så trippade tillbaka till husvagnen med kom bara några droppar så vi stannade ute och lekte..hittade badmington racket och lite bollar i en låda i husvagnen som Filip kunde leka med, lekersakern jag hade med till honom har han redan ledsnat på, även alla barnvänliga köksredskap.


Racketet och bollarna var i alla fall roliga! Plocka sten gillar han ju åxå.. blä säger han och kastar iväg dom.


Blev handling och pizza förrut och nu ska vi gå till husvagnen brevid och vara lite sällskapliga imorgon åker resten av gubbarna hem, blir bara Petter kvar och på måndag kommer det ner nya gubbar. Filip sover gott i vagnen. Efter tio ska vi smyga iväg till sågen så jag får duscha...behövs verkligen:)

Av Kisse - 2 augusti 2008 13:39

Har lagt till en till sak på Filips önskelista till ett års dagen, nämligen den sten tuffa grod t-shirten från H&M i stl 80.

Av Kisse - 2 augusti 2008 12:53

Tradera är bra tycker jag, åter igen har jag lyckats fynda en overall till Filip. Overallen efter Axel, vi ärver ju kläderna från syster pojkar, är tyvärr på tok för stor. Hemskt synd då det är en jätte fin PoP men har vi tur kan han ha den senare i vinter, frammåt våren. Nu har jag i alla fall vunnit ett bud på en reima tec. overall i stl 80, dom är rätt stora i stl så jag hoppas den inte blir för stor den åxå.


Reima tec. är ju ett super bra märke och dom går lös på dryga tusen lappen men med frakt får jag nu betala drygt 450:- och med tanke på stl. så är barnen inte så vidare rörliga, kanske t.om bra använd i vagn så jag hoppas den är i super skick som annonsen sa :)

Av Kisse - 2 augusti 2008 10:06

Regnar som attan idag så idag blir vi bara inne och myser. Ska lägga oss i sängen nu och se på lite film fram till lunch sedan blir det sova för Filip och jag ska diska, en av de mindre roliga sakerna i en husvagn :(


Längtar tills Petter slutar ska tjata oss till affären då, lördag och inte en endaste go sak i husvagnen. En dag kvar sedan bär det iväg på semester, riktig semster, hela familjen få se om det blir något bloggat då. Beror ju helt och hållet på vart vi hamnar, än har vi inte bestämt resmål och vad vi ska göra men det är många mil hem så något ska vi nog hitta på.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards