Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Tusen nålar

Av Kisse - 14 september 2008 21:02

Vaknade inte direkt pigg imorse...Filip vaknade vid ett men somnade om när jag tog med honom till min säng, fick flytta i sängen mitt inatten för det hade jag ju inte tänkt på tidigare. Sen vaknade han vid fem och bestämde sig för att det var morgon..vid halv sju tror jag han somnade om och sov en halv timme timme, jag vet inte riktigt.


Jag varit seg och less hela dagen satte mig och pysslade till bröllopet när Filip sov. Åkte och handlade när han vaknade eftersom min mjölk var slut och jag inte fått något kaffe (måste ha mjölk i kaffe) på hela dagen. gjorde tidigt middag eftersom jag bestämt mig för att träna och den börjar ju redan klockan sex men jag gillar inte att var nyäten och det blir så sent efteråt... blev lite dumt för Filip som fick nån sorts kombinerad mellis med middag... han åt inte vidare mycket för att vara Filip.


Svärmor/farmor ställde upp som barnvakt, tack snälla det betyder jätte mycket för mig att jag kan åka och träna! Jag passade även på att prova stå solarium idag men tror jag kanske solade lite för kort tid, syns ingenting alls men jag är hemskt feg för jag hatar att få solarium bränna då går jag hellre många gånger. Filip åt middag med farmor och Ludde men ack så trött han var när jag kom och hämtade honom. Det blir för sent att lämna bort honom, måste prata med farmor om det kanske kan dom vara här nästa gång hon behövs?!


Somnade fort och lätt gjorde han i alla fall, skönt för mig så jag är alldels skakis... jag och syster tävlade järnet idag :) Tog i så hårt att det kändes som någon gjorde tusen nålar på mina armar... skönt som attan... brinner för att komma igång nu... ska ringa och boka in mig på ett pass på tisdag, vattenspinning. Just nu längtar jag bara efter att Petter ska komma hem.

 
 
anki

anki

15 september 2008 01:12

Tokfia nu kommer du att få träningsvärk kram mamma

http://anki.bloggagratis,se

 
En Mölnbobos Liv

En Mölnbobos Liv

15 september 2008 19:23

Hej! Du vann en mössa i min tävling, jag har mailat dig så skicka din adress omgående.

Grattis
/Anna

http://www.annakarlsson.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se