Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Lite höst bilder

Av Kisse - 24 september 2008 20:56

Trött när jag kom hem från staden med mamma men har i alla fall lyckats hitta lite saker idag som jag skulle ha: nytt skärp till mig, letat i evigheter så jag blev glad, kalsonger till Petter, två födelsedags presenter men insåg precis just nu att jag fortfarande har en kvar att köpa innan helgen.


Filip fick två välbehövliga pyjamaser av mormor.


Skulle avsluta med att handla mat men både jag och mamma var för trötta då och jag handlade ingenting... kom sedan på vad det var... allt jag behöver till tårtorna på lördag... tur att jag kom ihåg kattmaten i alla fall för annars har man blivit tokig på att vara här hemma.


Gick ut efter middagen, fotade en hel massa men två (?!) blev bra, vet inte vad jag gjorde... skyller på tröttheten! Går jätte bra att lägga Filip nu på kvällarna dock fortsätter vi att traggla oss igenom nätterna.... håller ju på att jobba stenhårt nu med att få Filip att sova i sin säng så en timme fick jag sitta imorse vid fem och vyssa hans säng innan han slutligen gick med på att lägga sig och sova igen.


Näpp jag är tröttare än tröttast och har massor av smink att tvätta bort dessutom måste jag ta och lägga en ansiktsmask, har en hel drös finnar (vart nu dom kom från) att få bort innan bröllopet.... mitt annars finn fria ansikte... stressad.. jag.. inte då....*aaaaah*

 
 
nikita

nikita

24 september 2008 21:54

åh söta bilder =)

http://www.nikital.blogg.se

 
Ulrika

Ulrika

25 september 2008 00:14

Underbara höstbilder!!

O du..du har tidigare varit med o tävlat hos mig..Vill bara tipsa om att jag nu har två st "likasinnade" ena där du har chansen att vinna igen :D

http://uj76.blogspot.com

 
anki

anki

25 september 2008 14:16

Om jag ser rätt så har han på sig koftan som Benitta stickade till dig kram mamma

http://anki.bloggagratis,se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se