Alla inlägg under september 2008

Av Kisse - 16 september 2008 22:10

För trött för att redogöra för våran trevliga dag.... uppdatering kommer imorgon istället...

Av Kisse - 15 september 2008 22:11

Idag har vi skippat babysimmet och åkte till birsta istället. Filip är fortfarande förkyld och rosslar så vi tyckte det var bättre att hoppa över simmet och hoppas på att han snart blir frisk istället.


På Birsta blev det:

  • Ikea - shopping av sängkläder tills vårat sovrum ska göras om till bröllops svit :)

  • Skopunkten - skor till hela familjen.
  • babyproffsen - säkerhetsrem till matstolen och prata om fotplattan till tripp trappen som börjar tappa färg :(


Hemskt skönt att ha Petter hemma igen, dessutom för lång tid framöver. Känns skönt, äntligen lite avslastning och äntligen ska vi jobba undan en massa saker som borde ha gjorts för länge sedan.

Av Kisse - 15 september 2008 21:00

Clothilde
Olivgrön mössa av 100 % ekologisk bomull med handtryckt vitt mönster av fågelspår


Vi tackar En Mölnbobos liv för denna fina vinst, kolla in Edvina.nu ni åxå för mer ekologiska kläder.

Av Kisse - 14 september 2008 21:02

Vaknade inte direkt pigg imorse...Filip vaknade vid ett men somnade om när jag tog med honom till min säng, fick flytta i sängen mitt inatten för det hade jag ju inte tänkt på tidigare. Sen vaknade han vid fem och bestämde sig för att det var morgon..vid halv sju tror jag han somnade om och sov en halv timme timme, jag vet inte riktigt.


Jag varit seg och less hela dagen satte mig och pysslade till bröllopet när Filip sov. Åkte och handlade när han vaknade eftersom min mjölk var slut och jag inte fått något kaffe (måste ha mjölk i kaffe) på hela dagen. gjorde tidigt middag eftersom jag bestämt mig för att träna och den börjar ju redan klockan sex men jag gillar inte att var nyäten och det blir så sent efteråt... blev lite dumt för Filip som fick nån sorts kombinerad mellis med middag... han åt inte vidare mycket för att vara Filip.


Svärmor/farmor ställde upp som barnvakt, tack snälla det betyder jätte mycket för mig att jag kan åka och träna! Jag passade även på att prova stå solarium idag men tror jag kanske solade lite för kort tid, syns ingenting alls men jag är hemskt feg för jag hatar att få solarium bränna då går jag hellre många gånger. Filip åt middag med farmor och Ludde men ack så trött han var när jag kom och hämtade honom. Det blir för sent att lämna bort honom, måste prata med farmor om det kanske kan dom vara här nästa gång hon behövs?!


Somnade fort och lätt gjorde han i alla fall, skönt för mig så jag är alldels skakis... jag och syster tävlade järnet idag :) Tog i så hårt att det kändes som någon gjorde tusen nålar på mina armar... skönt som attan... brinner för att komma igång nu... ska ringa och boka in mig på ett pass på tisdag, vattenspinning. Just nu längtar jag bara efter att Petter ska komma hem.

Av Kisse - 13 september 2008 21:41

Vi har ju varit på kalas idag och haft jätte skoj.


Axel fick massor av presenter, en urban elk tröja fick han av oss :)


Var fiskedamm för barnen, vi konstaterade att Nikals är nog för stoOor för fiskedamm nu :) Filip fick russin i sin påse, *mmm* tyckte han men sedan bestämde han sig för att mata morfar istället :)


Axel fick en gunga (den röda) av sin farmor och innan kvällen var över hade Filip lärt sig att själv ta sig upp på den... han klättar verkligen överallt nu... han har även gått tre steg idag!


En dag full av bus och mys!!!


Fick dessutom super god mat innan jag åkte hem till mitt ensamma hus... tog in hunden och la sonen som somnade till slut aningen övertrött efter dagen. Nu blir det McLeod´s, två avsnitt kvar sedan är denna säsong slut...


Inga planer för morgon dagen, all must gick ur mig idag och livet känns nog mest jobbigt, fick erbjudande om att besöka stora lekparken i huddik men känner mig inte alls i form... men men kanske vaknar man pigg och lite gladare imorgon vem vet förhoppningsvis får jag ju hem min blivande make innan den dagen är slut...

Av Kisse - 13 september 2008 20:46

Känner mig grymt besviken över att höra att min blivande make inte ens befinner sig i samma land som oss andra... en svensexa som för mig helt helt och hållet känns som ett rent helvete.


Visst jag hade avsagt mig att få veta planerna rörande hans svensexa men då trodde jag väll inte för allt i världen att dom skulle släpa iväg honom på en dygns kryssning...imorgon kväll kommer han hem igen... och vet dessutom i vilket skick så känns ju jävligt kul att dom visat oss den hänsynen att vi har ett barn åxå!


Men som pappa har man nog inget ansvar.... kan inte tänka tanken att dom skulle släpa iväg en mamma på det sättet....


Vet ju dessutom att min sambo inte var vidare glad när han ringde mig och frågade om jag visste om det... när det sista han sa innan han åkte var... " jag tar med bankomat kortet så jag kan ta taxi hem när jag vill hem"


Besviken!


Av Kisse - 13 september 2008 08:43

Jaha då har dom hämtat Petter, i endast t-shirt och långkalsonger :) Kom ett gäng karlar och Linn och fick upp oss ur sängen redan vid halv nio...min sovmorgon :( Sonen vaknade redan vid sju men var nöjd att ligga kvar och mysa med pappa och välling.


Nu återstår bara att se när det är min tur...senare idag eller näsa helg... eller... hade sagt till om att jag inte ville veta om Petters men det var oundvikligt till slut och jag fick mina aningar..men jag har ingen anning vad dom kommer hitta på...små jobbigt att inte veta när min möhippa är... eller SKIT JOBBIGT ska jag erkänna.... jag är en planerare.... kontrollmänniska.... vet att de i min närhet NJUTER massor nu när jag vondas :)


Folk vill helt plötsligt veta så mycket vad man tänker göra och när :) Kanske ska jag bli lite hemlig och göra livet lite svårare för er :)


Börjar nog direkt med att ta mig en tripp.... vink vink...


Kalas dags senare idag moster goknöl Axel har fyllt två, tiden går så ruskigt fort. Han är så otroligt duktig, go och snäll. Blev bjuden på middag hos syster idag så känns hemskt lockande att tacka ja till det!

Av Kisse - 12 september 2008 15:38

En otrolig huvudvärk har intagit mitt huvud, känner mig som i en dimma...


Drömmer om att ha råd att kosta på mig ett par nya stövlar i år...kastade nämligen mina gamla så är helt utan om jag inte räknar mina felande halv höga skor jag har... klacken sitte fel så jag kan knappt gå i dom, har slitit ut halva sulan pga, det men kan ändå inte kasta dom förrän jag har nya... borde kasta dom direkt, då måste jag ju ha nya :) har kollat in skopunkten och hittat 4! par skor.. varför blir det alltid så... ta 3 betala för 2 och jag hittar 4! Ska höra med Petter vad han tycker, alternativet är att jag helt enkelt måste välja ett par så resten av familjen kan få varsinna höst skor åxå.... Petter är helt utan skor och Filip har bara ett par ofodrade kavat kängort,par stövlar så ett par rejäre fodrade måste ju införskaffas.


Petter är på väg hem med kött... som om jag inte hade huvudvärk så det räckte redan... nädå inte så farligt mycket, han kan reda på det själv.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards