Alla inlägg under september 2008

Av Kisse - 12 september 2008 10:55

Var hunden billig igår så är han ÄNNU billigare idag...tydligen kände väll gamlingen av konkurrans igår så han har märkt ut sitt revir.... sin matplats har han nog pinkat in.... Filip är tydligen han äga del för både leksakerna (en hel korg) och dörrkarmarna in till Filips rum ä markerade med pissgul vätska.... hund j***l.... Lite gullig är det väll att det är maten och FILIP som är det mest värdefulla han vill "försvara" men ALDRIG, ALDRIG skulle jag tro detta om han.... känner inte igen min hund längre...


Förmiddagen har ängnats åt tvättning av leksaker, backar och golv skurning då så klart.


Filip har feber och har varit vaken större delen av natten, frågade Petter om han tyckte det var skönt att vara hemma.... Nu sover han dock, Filip alltså, Petter är och styckar och kommer inte hem förrän i eftermiddag.

Av Kisse - 11 september 2008 22:18

Nu har Petter kommit hem men imorgon ska han iväg och stycka så vi blir bara hemma eftersom vi blir utan bil annars hade vi nog dragit oss mot huddik och lekt i lekparken men det får bli en annan dag.


Kanske kommer A-K hit och hjälper mig börja med att vika servetter...


Näpp nu ska jag ta och gå ut i hallen och skälla på två vild djur, Molle sover nämligen över och det är ett helt år sedan han och Macken träffades så dom tyckte visst dom hade en massa bus och lek att ta igen :(


Macken för den delen... hund j**l... stack ner på byn idag :( Känner att pulsen forfarande är lite för hög... hade satt Filip i vagnen för att gå och hämta posten så vi försökte hinna ikapp honom till fots.. *ha ha* bara att vända och gå och hämta bilen, tack vare by bor hittade jag honom till slut och då tjurade hund j***l och tänkte inte komma... fick i alla fall på honom koppel och in i bilen till slut.


Petter tog en välbehövd dusch så väntar på honom sedan blir det sängen kommer nog sova som en stock inatt.


Av Kisse - 11 september 2008 09:09

Filip har varit ledsen inatt, han var nämligen dålig i magen igår och fick röd rumpa, och det är inte min son van... stackars liten vad ont han hade så inatt han har legat hos mamma hela natten pga. röd rumpa, låter ju lite kul :) Men kan ju säga att det inte var vidare roligt för någon av oss. Natten har i alla fall varit hyffsad så relativt pigg idag som tur är eftersom går kvällen spenderade jag i telefon och gjorde absolut ingenting!


Petter kommer hem ikväll så ikväll är idag är det städning i vanlig ordning. Ser hemskt ut här efetrsom jag i flera dagar har missunnat hemmet städning, tiden har helt enkelt inte räckt till det.


Prästen ringde till morgonen och så nu är det bokat vilken dag vi ska till kyrkan och gå igenom allt med prästen..*aah* det börjar närma sig!!! Han blev glad när han hörde att han döpt Filip så han redan har en relation till oss. En lättsam präst, lite virrig men t.om Sylvester (våran sura katt) gillade honom när han var hit inför dopet så jag tror det är en bra människa...*haha* prästen berömde dessutom min orgel som jag har i hallen men han blev lite besviken över att den inte fungerade :)

Av Kisse - 10 september 2008 08:53

Förmiddagen ängnades åt bröllopsplanering, Cajsa kom vid lunch och hjälpte mig göra lite pyssel, Linn kom upp på eftermiddagen och nu är det helt klart med servering personal till festen :)


Lämnade in Filip till svärmor på eftermiddagen och åkte och handlade själv, hämtade även ut ett paket från ellos. En tunika och två polo tröjor till mig, en skjorta, strumpbyxor och kofta till Filip. Åkte till svärmor och drack kaffe, Filip fick gunga och sedan var det bara hem och stoppa honom i sängen.


Stefan var upp på dagen åxå och gjorde sina gudfar sysslor, roade Filip och bytte om på honom... han om nämligen upp strax efter mellis och fick ta en kladdig Filip till tvättning, slutade med att han var helt ombytt :)


Petter sköt En till älg, nu är han upp i 5 stycken!


Dagens avslutades med ett lååångt samtal med gudmor :)

Av Kisse - 9 september 2008 23:07

Nu är jag betydligt gladare än i förmiddags. Fick klart med alla ärendena och kom dessutom upp i bra tid, fick vänta drygt en timme på Petter men det var ingen fara. Filip lekte med kottar och en av jaktgubbarna :)


Filip har nu flörtat in sig med alla gubbarna :) Men gladast blev han nog av att hälsa på hundarna tur att dom har snälla hundar i jaktlaget som verkligen gillar barn. Men självklart blev han ju glad över att träffa pappa åxå och farfar och känna på skägget :)


Fått massor av friskluft och det om något tar verkligen på krafterna!


Natti natti

Av Kisse - 9 september 2008 11:55

Natten blev som förväntat, inte rolig alls. Var sugen på att ringa Petter ett tag och säga åt honom att nu fick det vara nog men till slut somnade Filip efter en flaska välling mitt i natten.


På morgonen har jag gjort mousaka som jag ska ta med upp till gubbarna, dom är säkert sugen på hemlagad mat :)


Filip  är snorig som attan idag men pigg som vanligt och hann med en massa bus ute i hallen under tiden jag höll på med maten, bland annat fick han fram en stor kartongbit som han släpade på. Vi tog in den till köket och målade en bilbana på den så där satt han länge medans jag höll på med maten :)


Filip sover middag nu och jag ska äta lunch och packa in allt i bilen. Blir en sväng förbi Birsta på vägen upp, jag ska hämta ut Petters ring och springa en massa ärenden åt Petter. Hatar verkligen att jag måste konka och släpa på miljoner saker åt dom... vet ju dessutom att om det varit jag som varit där hade Petter INTE sprungit en massa ärenden åt mig, jag hade fått välja EN sak och inte som han som ska ha:


  • öl från bolaget- lätt att bära en platta öl med en Filip på armen, NEJ!
  • en stor dunk diesel - jag hatar att tanka, bland det värsta jag vet
  • hundmat -måste alltså in på mataffären åxå
  •  en matkasse som han glömde hemma - inget större problem bara en extra sväng ut i bilen 
  • mobilladdaren.... jag hade nog fått vara glad om han tagit med laddaren åt mig ... den skulle han med lite tur ha kommit ihåg att stoppa ner i bakfickan...

MEN som vanligt är jag snäll....förbannat snäll... undrar vad jag får för det...


Näpp slut på surandet , vill ju trots allt hälsa på honom så får väll skylla mig själv.


Lägger upp bild på Filips outfit idag... de bruna sobea byxorna, och mina

ROSA kom igår (dom ska ju dock sparas till stor mage) så självklart blev det sobea byxor på Filip idag. Till det en PoP body jag hittat på tradera (gillar den verkligen, härliga färger men aldrig sett i butik inte helelr någon mr gång på tradera...), Riddartofflorna vi vunnit på en bloggtävling.


Själv sitter jag ännu imorgonrock :) Så dags att gör ett ryck så vi blir klar någon gång.

Av Kisse - 8 september 2008 22:16

Inte blivit så mycket idag känns det som.. hälsade på mamma en stund efter babysimmet (som gick jätte bra, som vanligt), syster och pojkarna var åxå där. Tror Filip försökte säga Gustav idag, precis när jag talade om för honom - "Nä men titta moster är här och Axel och Gustav"så svarar han "GU-Gu", gulligt :) Betyde säker något helt annat med det kom så precis så man kan ju undra :)


Handlade lite mat på vägen hem...dock har jag ännu inte lagat morgon dagen mat :(  Filip somnade i bilen och har varit gnällig hela kvällen.. jag har slö tittat på McLeod´s sedan Filip somnat men han har blivit snorig och har redan vaknat två gånger.


Natten som var sov han faktiskt men det är väll kört med sovningen nu när han är snorig igen..jobbigt att vara tuttsugare och snorig!


Petter har för den delen redan skjutit 4 älgar!!!! Länge sedan han hade sådan flyt :) Meningen är att vi ska åka dit imorgon men vi får väll se hur det går med snoreriet... tänker inte åka om han blir sjuk.


Sängen!

Av Kisse - 8 september 2008 12:06

Filip sover middag och jag ska äta upp lunchen innan det är dags att packa in en sovande Filip och badkläder i bilen för att åka på babysim, svänger in till mamma på en kopp kaffe sedan, (hoppas det finns mjölk, annars får du ringa)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards