Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Vi drog till skogen

Av Kisse - 12 oktober 2008 21:06

Vid middagbordet i fredags la jag fram förslaget att vi kunde alla tre åka till skogen med husvagnen och en paus från allt vad vardagssysslor är... Petter var inte sen att haka på den idén. Blev dock lite små jobbigt innan vi kom iväg, gasolen var slut i husvagnen och vi hade miljoner saker att packa... tre timmar senare kom vi i alla fall iväg. Nattsvart när vi kom fram, Filip sov sedan nån timme tillbaka och när vi skulle flytta in honom i husvagnen vaknade han så klart... TRE timmar senare när Petter vred på radion, somnade han... Filip gillar inte när det är för tyst, vi har ju aldrig tassat på tå när han sover och han har alltid sovit bäst i oväsen :)


Petter har jagat på dagarna och jag och Filip har varit ute större delen av dessa dagar, passat på att träffat Petter och gubbarna när vi haft tillfälle, Petter sköt en fjoling på lördagen och idag sköt dom en kalv så har ju blivit lite tid på slaktplatsen. Lördagsnatten fick vi sova *tack och lov* friskluften gör ju en trött på riktigt och man sover hårt samma sekund huvudet hamnar på kudden.


Otroligt skönt att åka bort... även om livet blir rätt så omständigt utan vatten och el men ändå på ett skönt sätt. Har ju gasolkök i husvagnen så maten går ju fort och lätt men har använt eldstaden flitigt åxå, det bor nog en pyroman i oss alla....


Men när man väl bestämt att nu åker vi hem, slår hemlängtan till och man vill bara hem... mötte dock en bil som gjorde att vi blev tvungen att lägga ut husvagnen så långt att den blev kvar på sidan om vägen... trodde ett tag att NU välter den, tjejen vi mötte var dock snäll och stannade och såg till att vi fick upp den igen efter mycket om och men, två gånger fick hon hjälp dra med sin bil men till slut så ordnade sig allt. Smala vägar, mjuka kanter, stora hål... och två bilar som möts = Petter har åter igen konstaterat att man SKA ha 4 hjulsdrift :)


Resten av vägen hem fick vi en SUR Filip, finns det något som får Filip på dåligt humör så är det att INTE få middag prick 5... var en tickande bomb hela vägen hem som skrek om vi ens tittade på honom... surar det gör han bäst själv och när vi kom hem halv sex åt han en stor burk med mat, badade och sedan en hel flaska välling innan han somnade gott klockan åtta.


Nu blir det duschen för min del åxå sedan sova, finns ju inget bättre än att få krypa ner i sin egen säng!


 
 
nikita

nikita

12 oktober 2008 21:48

ja eller jag tycker det är skitsvårt med skor till albin överhuvudtaget eftersom han inte kan tala om ifall det känns bra eller inte, och skor är ju oftast rätt hårda vilket gör det svårt att känna vart tån är och så.. men jag tog ju strl22 på vinterskorna. albin har egentligen strl21 tror jag (somsagt så svårt) men jag ville vara säker på att kunna få plats med en tjocksocka i.. har försökt känna meen dem är så hårda så ja känner inte tån, men han har ej protesterat eller så och han går bra i skorna ute.. så jag tror att dem passar..
Lär ju kanske bli lättare nästa vinter då dem är lite äldre och kan säga till själv va som känns bra eller inte..

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se