Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

Första och sista waynes besöket?

Av Kisse - 18 oktober 2008 14:29

Måste ju berätta lite om min och Ankis shopping eftermiddag vi hade i fredags... blev mycket äta och titta på bebis kläder  ;) Och MYCKET prat, länge sedan vi hade så gott om tid att surra helt ostört på :) Började med att äta en sen lunch när vi kom in, tacotallrik för min del utan lök, ost och creme fraiche = mest sallad och tacochips och en liten dricka för grymma 93:-...åt läänge och rensade precis allt på tallriken!


Kollade sedan runt lite på butikerna i birsta city, köpte nya svarta leggings innan vi var Waynes coffees jobbigaste gäster den dagen... började ju med att "jobbiga" jag måste veta VAD kan jag äta? Konstigt nog ber jag fortfarande om ursäkt för att jag är sådan "jobbig" kund som måste veta vad jag stoppar i mig... bestämde mig ändå fort för en STOR choklad boll och sedan blev det kaffe med laktosfri mjölk STOR GULD STJÄRNA för att dom hade det!! Sedan var det Ankis tur att bestämma sig efter mycket velande tog hon en blåbärspaj som sedan visade sig vara mandel i (som hon inte tål) men killen var snäll och erbjöd henne byta vilket hon så klart gjorde... efter lååång fika gick vi vidare... för att sedan få vända då Ankis glömt sin handväska där...snacka om att vi blev dagens jobbiga kunder :)


Sedan avverkade vi barnenshus, ikea, MAX, och slutligen ica maxi. Kom hem sent den dagen kan jag lova. Men ack så trevlig eftermiddag och kväll jag hade med bästaste bästa Ankis!


Shoppingen... ja inte så mycket faktiskt.... en present till en bebis, svarta leggings, en liten rund lampa till byrån i sovrummet , lite ljus, en till sagopåse, lite mat, påfyllning till medicin skåpet, Filip har ju rensat det rätt rejält under veckan.

 
 
Ingen bild

Ankis

20 oktober 2008 18:34

Tack själv för trevlig eftermiddag o kväll... Sent blev det. mycket mat med. ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se