Alla inlägg under oktober 2008

Av Kisse - 20 oktober 2008 09:32

Något jag verkligen VILL ha är en system kamera, jag älskar att fota och fotar ju jämt jämt jämt... frågan har bara varit NÄR jag ska köpa en... och nu kan jag meddela att dte är nära, nu gäller det bara att bestäma sig... en Nikon blir det MEN... D40X eller D60? Skiljer inte vidare mycket i pris så borde kanske gå upp direkt till D60? Pratade med personlen på foto avdelningen på media markt dom rekomenderade D60 men å andra sidan vill dom ju sälja den dyrste varan så klart :)


Någon som kan, som vet, som har åsikt?

Av Kisse - 19 oktober 2008 21:11

Vilken tycker du är finast?

Av Kisse - 19 oktober 2008 10:20

Mellan nio och ett på lördagen den 4 oktober var jag på salong Horizont/Carpe diem, Jenny var med och fotade hela tiden och Petter kom dit dom sista två timmarna och blev snygg han åxå :)


Jag sminkar mig inte vidare mycket i vanliga fall och inte särskilt ofta heller så jag var hemskt nöjd med make upen den blev så där lagom som jag ville ha den. Håret var jag åxå kanon nöjd med, är sällan jag blir nöjd när jag klipper mig men inför bröllopet blev klippningen och färgningen jätte bra. Jag kände mig verkligen vacker den dagen!


Tjejerna som gjorde iordning mig, Ulrica och Ylva är två kanon gulliga tjejer som är lyhörda och oerhört proffsiga och som Petter säger dom är ju inte fy skam att titta på heller :) Han som aldrig tidigare varit och klippt sig på salong sa att han skulle kunna tänka sig att gå dit lite då och då... själv klart med Ulrica som frisör då ;)

Av Kisse - 19 oktober 2008 08:28

Hela eftermiddagen, kvällen och halva natten satt jag och gick igenom bilder från bröllopet, sjukt svårt att granska och slänga... har lyckats plocka ner till 170 bilder nu men tycker fortfarande det känns sjukt mycket så ska göra en rensning till idag och sedan ska dom riktiga favoriterna plockas ut, några ska skickar till Jenny för lite redigeringsjobb..,


Ringde upp Stefan på eftermiddagen så Filip fick lite trevligare sällskap än en mamma vid datorn. Petter kom hem lagomt till sov tid för Filip och senare på kvällen kom även Cajsa och Fredrik på besök. Cajsa hade med sig goda konjaktsbeskvier (?) och sedan blev det ett par öl och en massa skratt under kvällen :)


Hålll utkik på bloggen under dagen...idag kommer jag lägga upp en herrans massa bilder från bröllopsdagen!


Efterlyser fortfarande bilder från bröllopet och påminner om att kanske har just DU fångat något på bild som ingen annan lyckats göra. Vi har väldigt lite bilder på gästerna så kom igen nu :)

Av Kisse - 18 oktober 2008 14:45

Igår jobbade ju jag på eftermiddagen och på kvällningen hälsade vi på Camilla och hennes familj. Filip var pigg och kry igen och vi var uttråkade så vandrade ner efter middagen. Gick hem när det var dags för nattning av sonen, jag drack lite vin, Stefan kom på besök, Petter packade inför dagens jakt och lagomt tills vi la oss vaknade så klart Filip och hade bajsat. Somnade dock om relativt fort och sov till halv åtta imorse *wiii* Så utvilad!!!


Fick däremot inte tag i någon bil men har fixat så skivorna med bröllops bilder kommer senare idag :)


Filip sover just nu middag (sovit i tre timmar!) och jag har hunnit städa hela nedervåningen, konstaterat att vi inte har någon disktrasa..*aah* den använder man ju typ hela tiden...dock inte till att torka barnmunnar, tänk att det finns sånna elaka människor som torkar sina barn kring munnen med disktrasan!!!

Av Kisse - 18 oktober 2008 14:29

Måste ju berätta lite om min och Ankis shopping eftermiddag vi hade i fredags... blev mycket äta och titta på bebis kläder  ;) Och MYCKET prat, länge sedan vi hade så gott om tid att surra helt ostört på :) Började med att äta en sen lunch när vi kom in, tacotallrik för min del utan lök, ost och creme fraiche = mest sallad och tacochips och en liten dricka för grymma 93:-...åt läänge och rensade precis allt på tallriken!


Kollade sedan runt lite på butikerna i birsta city, köpte nya svarta leggings innan vi var Waynes coffees jobbigaste gäster den dagen... började ju med att "jobbiga" jag måste veta VAD kan jag äta? Konstigt nog ber jag fortfarande om ursäkt för att jag är sådan "jobbig" kund som måste veta vad jag stoppar i mig... bestämde mig ändå fort för en STOR choklad boll och sedan blev det kaffe med laktosfri mjölk STOR GULD STJÄRNA för att dom hade det!! Sedan var det Ankis tur att bestämma sig efter mycket velande tog hon en blåbärspaj som sedan visade sig vara mandel i (som hon inte tål) men killen var snäll och erbjöd henne byta vilket hon så klart gjorde... efter lååång fika gick vi vidare... för att sedan få vända då Ankis glömt sin handväska där...snacka om att vi blev dagens jobbiga kunder :)


Sedan avverkade vi barnenshus, ikea, MAX, och slutligen ica maxi. Kom hem sent den dagen kan jag lova. Men ack så trevlig eftermiddag och kväll jag hade med bästaste bästa Ankis!


Shoppingen... ja inte så mycket faktiskt.... en present till en bebis, svarta leggings, en liten rund lampa till byrån i sovrummet , lite ljus, en till sagopåse, lite mat, påfyllning till medicin skåpet, Filip har ju rensat det rätt rejält under veckan.

Av Kisse - 18 oktober 2008 09:55

Petter har tagit min bil och åkt och jagat så idag är vi strandsatta hemma. Ibland skulle man önska att man bodde så man kunde ta bussen lite lättare men för det första går det inte många sen är det en rejäl promenad till busshållsplatsen så vi blir bara hemma. Annars hade jag varit sugen på att åka på syaffärn och köpa tryckknappar Filip har nu två suitar där nedersta knappen lossnat och en body som skulle behöva en till knapp.


Attans måste nog fixa en bil en snabbis... fick veta att skivorna med alla bröllopsbilder bara befinner sig en bit härifrån... strax intill syaffärn... måste ringa...

Av Kisse - 17 oktober 2008 10:17

Idag ska jag jobba så dags att få på sig lite kläder och äta lunch sedan blir det jobba 11.30 - 16.30


Gårdagens shopping får jag blogga om ikväll eller imorgon. Troligen blir jag och Filip själva hela helgen då Petter åker och jagar.



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards