Alla inlägg under oktober 2008

Av Kisse - 9 oktober 2008 10:15

Filip har varit duktig på att leka själv ända sedan han var lill liten, han poar på, nu är det visserligen en hel del bus med i det hela... igår var stora bära saker dagen.. han bar och bar och bar... traktorn han fick i födelsedagspresent av farmor är ju helt klart favorit leksaken, han bara älskar den... satt först i köket och lekte och lekte med den, flyttar djuren och trycker på knapparna, sitter på den och försöker åka med... sedan tog han hela traktorn med släp och konkade ut den i hallen, ut till Mackens bädd där han satte sig och fortsatte leka i evighet!


Idag är det Mackens koppel som är den roliga bära, släpa på...och jaga hunden, tydligen tycker Filip det är dags att sätta ut hunden. Men det regnar idag och hunden vill absolut inte gå ut!

Av Kisse - 9 oktober 2008 09:28

Igår var vi på banken och fixade lite bankärenden, öppnade bland annat konto till Filip som jag haft dåligt samvete över sedan han föddes. Men nu är det gjort, fick lite ordning på en hel del annat åxå. 


Stor handlade och lämnade tillbaka lite saker sen bröllopet. Surrade en massa i telefon med Ankis igår :)


På kvällen intog jag och Petter soffan och såg en helt värdelös film, "Rika vänner" hette den, se den inte! Filip har sovit hela natten, vaknade inte förrän sju imorse så jag känner mig helt knäckt, jag är inte van att sova en hel natt!


Filip har för den delen lärt sig säga PAPPA, helt klart och tydligt annars har det varit mest papapa och mamama men nu på morgonen när han vaknar ställer han sig i sängen och ropar klart och tydligt PAPPA, lilla pappagrisen :)


Av Kisse - 8 oktober 2008 20:37

Ikväll överger jag bloggen för att mysa i soffan med min man!

Av Kisse - 8 oktober 2008 09:40

Idag tänker vi lite extra på  Poyan (Johanna) och Mathias som inatt begav sig till förlossningen :) Hoppas allt går bra och det kommer ut en frisk liten filur :) Då blir det en tur till H-sand så fort dom piggnat på sig!


Ha ha någon som trodde vi var på G???



Nu har jag sett underverket på bild :) En söt liten pojke, åh vad vi längtar efter att få träffa dig!

Av Kisse - 7 oktober 2008 22:26

Saab bilar på lollopards nya kollektion!

Av Kisse - 7 oktober 2008 21:12

Idag har vi bara varit hemma hela dagen, städat en massa, röjt i pannrummet så nu äntligen är allt utburet som inte hör hemma där. Åt mellis ute, kaffe och bulla till mig och Petter, mellanmålsbägare och bulla till Filip kanske inte den bästa mellisen mn ibland måste vi alla få fuska lite :) Lite friskluft fick vi i alla fall.


Annars har det inte hänt mycket här hemma, jag har planerat för klädparty :)



Av Kisse - 6 oktober 2008 22:49

Fick passande toapapper av Krille och Malin... och faktiskt så står det nu på toaletten, vårat toalett papper tog slut igår :) Kanske ingen vidare höjdar kvalité men man ler lite extra varje gång!

Av Kisse - 6 oktober 2008 21:37

Leif (svärfar) och Aina (hans fru) hade fixat två serier som dom tyckte passade in på oss :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards