Alla inlägg under oktober 2008

Bus

Av Kisse - 6 oktober 2008 20:19

Ni ska inte tro att vi slapp undan bus helt och hållet på våran bröllopsnatt...som tur var slapp vi i alla fall hårdbrö smulor i sängen... skulle känts lite ondödigt annars att leja A-K att fixa och kosta på nya fina sängkläder... däremot möttes vi av tre konstiga plastmuggar fyllda med ärtor... dom klev vi över... på bordet stod en höstblöd i en vit kruka... jag knackade på den och förstod att A-K inte var inblandad i den, då den var av plast!


Dagen efter smög vi in en plastpåse under krukan, DUMMA är vi inte!!!! Fanns nämligen ingen botten i krukan och krukar var fylld av ärtor... även plastkopparna var det hål i botten, dock för små hål *ha ha* så man kunde lyfta upp dom och ändå klara golvet från miljoner ärtor!!!


Det första jag såg när vi kom hem på natten var dock audin... INPLASTAD! dagen efter såg vi även att Petter (enormt fula) traktor var inplastad :)


Även våra två smörbyttor (jag har becel, Petter bregott) var indrängta med salt.


Har våra anningar...nä VI VET vilka det är så passa er säger jag bara..men de fegisarna säger att dom inte ska gifta sig...

Av Kisse - 6 oktober 2008 19:32

Är jätte nöjd med min fina brudbukett, så roligt att ha en sån här fint bild på den dessutom!


För fler bilder kolla in Jennys hemsida, gå in på bloggen och kolla söndagens inlägg så finns en länk där några bilder finns :)

Av Kisse - 6 oktober 2008 17:57

Som ni ser har jag hittat en gäng tävlingar igen och hoppas så klart på vinster :)


Nu ska vi klä på oss och ge oss ut i blåsen, varit inne hela dagen eftersom måndagar är babysim dagen. Filip har visserligen sovit ute en stund på fömiddagen men han vil ut och leka nu. Har en hel del i husvagnen att bära in så hej svejs på en stund...åter kommer nog ikväll med lite bloggande....

Av Kisse - 5 oktober 2008 20:54

Bröllopet är nu avklarat och vi är nu man och fru :) Vi hade en helt underbar dag. Tänker inte gå in så mycket på det nu utan inväntar bilder då vi hade med oss Jenny hela dagen som våran egen fotograf. Har fått lite smakprov på bilderna från hennes blogg, kolla in den ni åxå. HÄR! Jätte fina bilder, hon är tok duktig med sin kamera :)


Annars så tänker jag nu bara tacka alla som kom och gjorde denna dag så minnesfull, för alla presenter och uppvakning både före (svensexa/möhippa) och på självaste bröllopsdagen, extra mycket tack riktar vi till mamma, som lagat all mat åt 70 personer, mamma och pappa som betalde den super roliga festen, Cajsa som bakade bröllopstårtan,Jenny som ställde upp och var med oss hela dagen och fotade, Barbro som sjöng vackert i kyrkan, A-K som fixade "bröllopssviten", Annelie och Patrik som sytt min fina klänning. Maria för hjälpen med festprogram, chaffören/hjälpreda åt fotografen Johan och Ankis som var den enda som faktiskt höll ett tal! Och sist men inte allra minst... TOASTMASTERN STEFAN som gjorde festen till något vi aldrig glömmer ;)


Av Kisse - 3 oktober 2008 22:16

Fullt upp med bröllop, åter kommer på söndag, om vi orkar!

Av Kisse - 2 oktober 2008 23:35

ARG som ett bi just nu, på mig själv... hittat fel i festprogrammet, den lilla del jag skulle fixa... f*n... pinsamt dessutom... ja ja får se hur vi kan rädda det här...


 Är ju inte programmet som gör festen men hatar när små saker ska strula och inte bli som jag vill...



Av Kisse - 2 oktober 2008 21:52

Idag har jag mest sytt och strykt, vilket jag hatar! Slutade med att svärmor fick rycka in och hjälpa till med Petters byxor som både behöver läggas upp och strykas... hon skulle komma och försöka få någon fason på skjortan åxå. Filip kläder fick jag i alla fall till, lill pluttens kläder var ju på tok förstora men nu sitter dom perfa! Han blev så fin så :)


Imorgon ska lokalen fixas men allt annat är nu klart!


Tagit det lungt, kollat på tv och ätit chips ikväll... *hehe*.. behövde verkligen få lite lyx och koppla av...


Petter grejar och donar i vårat sovrum, äntligen har den sista takskivan kommit på plats (två år senare) så hoppas vi kommer i säng i hyffsad tid ikväll i alla fall men just nu ser sovrummet ut som ett bombnedslag!

Av Kisse - 1 oktober 2008 23:22

Våran hund förvånade oss idag... dålig dag för honom eftersom han är väldigt orolig av sig och otroligt rädd för åska så han var vaken typ hela natten och irrade omkring (otroligt nog inget anfall) men i alla fall så morrade han åt filip på förmiddagen. Tänkte att det kanske var för att han var kissnödig och inte orkade med att ha Filip klätrandes på sig då. petetr gick ut med honom men senare så gjorde han det igen.. morrade och "bet" mot honom... Filip blev rädd och jag tok förbannad.... chockad som f*n, trodde verkligen inte det om honom men som sagt dålig natt för han så blev nog bara för mycket..hoppas jag. Blir till att hålla under uppsikt...


Är ju verkligen INTE likt våran hund.. men å andra sidan har jag länge sagt att det inte längre känns som våran hund... han är så orolig och har så svårt att varva ner nu för tiden... fast anfallen har det varit väldigt glest mellan. *usch* låt det bara vara bra nu ett tag, så vi får ha bröllop ocb bara vara glada!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards