Alla inlägg under oktober 2008

Av Kisse - 31 oktober 2008 22:07

Nu äntligen äger vi en riktig system kamera :)


Av Kisse - 30 oktober 2008 21:25

Min sovmorgon med stora bokstäver blev inte av, dom ringde från jobbet och ville att jag skulle komma tidigare men bor man i skogen tar det ju sin lilla tid men började en halv timme tidigare ändå. Kom hem vid sex, stoppade i mig middag lite fort och sedan åkte jag och Filip och hämtade posten och hälsade på faster Camilla och kusin Moa, lill tjejen har ju brutit armen så måsta dit och kolla på gipset, rosa så klart!


Shoppat upp presentkortet hos pirajja som vi vann på Nikitas blogg blev ett knopp pussel med cars på, perfekt julklapp till Filip :)


Jobbar stängning imorgon åxå, Petter ska till skogen och börja hugga lite ved och faster Cajsa kommer och är med Filip så imorgon kväll är vi nog trötta familjen. Veckan har gott äckligt fort... blir dock inte lika mycket jobb för mig kommande vecka, var ju planerat en heltid men blir mindre, hur mycket visar sig under veckan.


Nu ska jag få klart det sista på bröllopsboken så den kan skickas till tryck, spännande!

Av Kisse - 29 oktober 2008 20:39

Har faktiskt inget att skriva om känns det som... jobbat till fyra, hem och åt middag packade in oss i bilen och åkte till svärfar och Aina. Kom hem lagomt att lägga sonen i sängen och nu sitter jag här och ska leta fram lite adresser så tack korten hamnar på lådan innan helgen. Sedan blir det sängen, fattar inte varför jag inte kan lägga mig i tid, jag är ju tok trött på morgonen.


Imorgon (och fredag) jobbar jag stängning vilket betyder SOVMORGON med stora bokstäver, börjar inte förrän halv tio men tänkte jag skulle hinna umgås lite med sonen åxå, han är ju så go , speciellt på morgonen!

Av Kisse - 29 oktober 2008 16:51

Länge sedan jag hade en omröstning nu så drar till med att fråga, vad är det som lockar er hit?
 Filip    26 %
 Kristina 4 %
 Intressant blogg 20%
 Rolig blogg 12%
 Älskar att hata denna blogg 22%
 Beroende 16%


Lite förvånad över den höga procenten som älskar att hata min blogg men slår man ut det på det hela så är det ju ändå 78 % som gillar min blogg på ett eller annat sätt... eller dom som hatar min blogg älskar ju att hata den så på något sätt gillar dom  ju den åxå :) I alla fall tänker inte jag haka upp mig på dom ynka 12 personer som inte gillar det jag skriver!

Av Kisse - 28 oktober 2008 21:07

Börjar man tidigt så slutar man tidigt och största fördelen då är att man har nästan hela dagen kvar till annat... åkte hem efter jobbet, packade och tog med sonen till Matfors för att bada med mormor och morbror med familj. Ur mysig och hemskt rolig eftermiddag har vi haft.


Svängde in på barnklädesaffären pysen på vägen hem och köpte reima mini tec vantar till Filip, hoppas de passar bättre på hans kalla händer, lätta att ta på är dom i alla fall tackvare dragkedjan som går hela vägen ut till tummen så man lätt kan lägga tummen på plats och sedan dra igen dragkedjan.


Nu är det house som gäller och sedan kommer jag somna utan problem,  imorgon har jag lite sovmorgon då jag inte börjar förrän 8.30

Av Kisse - 28 oktober 2008 05:41

Måste bara skriva några rader för att visa att jag är uppe redan klockan 05:41... och då är jag redan klar... klätt på mig, tvättat bort sömnkusarna och kammat mitt struliga hår, skulle tro jag sovit oroligt inatt... försökt sminka mig så jag ser vaken ut...typ ögon på ögonlocken :) Nä då skämt å sido men jag är trött så jag mår illa, frukost den här tiden på morgonen funkar inte... Nu ska jag ut till en förhoppningsvis varm bil och åka till jobbet.

Av Kisse - 27 oktober 2008 17:40

Måste ju börja med att visa bild på den lilla sötisen som kom på gangstar partyt, den enda killen i sällskapet. Ursöt, längtar så tills jag kan snooza på honom, lät bli det eftersom jag är å förkyld och ändå inte har något luktsinne så kändes det väldigt onödigt att ge honom några bacilusker... annars är jag ju av den sorten som anser att man ska "utsätta" sina små barn för lite baciller då och då och speciellt då under den tiden man ammar, det är ju då dom bygger upp imunförsvaret och har ett enormt skydd och hjälp av bröstmjölken.


Enda vi höll oss undan när Filip var liten var magsjuka (eftersom små barn så lätt blir uttorkade) och ögoninflamation (gudfar fick värsta sorten) men ska så fort jag blivit frisk och det lugnat ner sig med jobb ta och packa in oss i bilen och åka och snooza bebis!


Min förkylning känns faktiskt lite bättre, fortfarande grymt snorig men annars börjar orken komma tillbaka trots lite sömn under natten!

Av Kisse - 27 oktober 2008 07:23

Känner mig faktiskt lite bättre i förkylningen däremot är jag TRÖTT, TRÖTT, TRÖTT...sonen vaknade vid fyra och sedan tänkte han inte sova mer... men inte vara vaken heller...för trött för att vara vaken för pigg för att sova... slutade med att jag försökte somna om på soffan men eftersom vi fortfarande inte har någon dörr till sovrummet hjälpte det inte mycket... Nu sover han dock och jag ska åka till jobbet...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards