Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Farsdag

Av Kisse - 9 november 2008 20:49

Fick faktiskt lite sovmorgon idag..om man kan räkna det som sovmorgon när man redan varit upp vid fyra och vid halv sex? I alla fall klev vi inte upp ur sängen förrän närmare nio. Efter lite surr med syster bestämde vi för lunch träff hos mor och far eftersom det är farsdag. Mamma hade ju dessutom gjort tårta så vi packade ihop och for dit till lunch tid. Mamma och jag tog promenad med pojkarna som skulle sova så behöver inte ha mega ångest över att åter igen ha skippat vattengympan :( Blev nämligen kvar på middag åxå så vi kom hem lagomt till sängdags för Filip.


Lägger upp en bild på Filip där han visar sina tre tandsingar som han har :) Tänkt att han kan gnissla med de stackarna han har och är det något jag verkligen avskyr så är det "tandljud" har hemskt svårt för folk som borstar tänderna åxå.... *ryser* tycker det låter fruktansvärt! Men går faktiskt bra att borsta Filips små gryn blir väll värre när han får fler eller så vänjer man sig????

Måste ju även visa vad go Filip och Axel är... idag invaderade dom Sickans bädden... hon är rätt snabb på att flytta sig när de blir lite väl påträngande... lite mys blir hon däremot bara glad över :)


Idag är det två år sedan (inte på pricken men farsdag var det) när jag voltade med bilen. Tänk vad fort tiden går, passerar ju ofta det stället och kan säga att det än idag gör ont i magen just där och jag tackar gudarna över att leva och må bra!!!!


Är ju ändå tack vare den olyckan som Filip finns det var nämligen då jag bestämde mig för att det är inte så här mitt liv ska vara, jag visste vad jag ville med livet men ändå såg det inte ut som jag ville och velat under många år sen gick det ju ruskigt fort för oss att bli gravid och det var vi inte riktigt beredd på MEN se så bra allt gått nu är vi ju tom. gifta och har en underbar liten ett åring :)

 
 
anki

anki

9 november 2008 22:35

tack och lov att det gick så bra har nog aldrig blivit så rädd som när du ringde då för två sedan kram mamma

http://anki.bloggagratis,se

 
Madeleine

Madeleine

11 november 2008 21:40

Hihi, vilken tur att du hittade alla i tid ;-) Lycka till på alla tävlingarna!!

Vilka mysiga bilder ;-)

http://www.muppsan.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se