Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Fredagsmys

Av Kisse - 14 november 2008 19:13

Blir ett inlägg lite snabbt tänkte överaska min man med att INTE sitta vid datorn hela kvällen!!! Det ni, tom den bärbara har jag stoppat ner i sin väska och ställt undan.... det går ju inte att göra med den här stora men tanken är att stänga av den innan han kommer in genom dörren vilket sker inom tio minuter....*aah* absinensen kommer som på beställning :)


I förmiddags åkte jag och Filip till mitt jobb (där jag tim. vik. i mellanåt) och hälsade på, Filip tyckte det var spännande med alla barnen. Stor handlade då det började bli tomt i frys, kyl OCH skafferi, då är det illa. Nu är det väl fyllt överallt i alla fall. Hälsade på hos mamma en stund, Filip fick dra i sig lite friskare luft än vi kanske har här hemma eftersom dom bor ännu mer på landet :)


På kvällssidan har jag och Filip spenderat uppe med att skura hela övervåningen eftersom jag och Petter ska se på film och ha mysfredag!


Nu hör jag bilen så hej svejs tills imorgon!


 
 
jennica

jennica

15 november 2008 14:46

Hej!Isak har fåttinfluensan igen, så vi kan inte följa med till buspalatset till veckan. skulle vi inte kunna skjuta upp det en vecka! kram

http://jennica.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se