Direktlänk till inlägg 16 november 2008

Vällingmys

Av Kisse - 16 november 2008 12:07

Vaken natt inatt igen :( Idag är vi sega...Filip är trött och gnällig... inte så konstigt heller efter två nätter med minimal sömn :( Men mest synd är det i alla fall om pappa som var så trött att han försov sig imorse. Inatt ska vi prova en ny taktik och hoppas att det funkar istället annars måste Filip åka till mormor och sova en natt så vi inte går in i väggen, känner att hela livet blir som i en dimma när man inte får sova så idag ska vi faktiskt sova middag på sängen, inte i vagnen som Filip brukar, så mamma får sig en vila åxå.


Var ut på förmiddagen så redan fått i oss lite frisk luft, härligt ute idag med sol och gnistrande SNÖ :)

 
 
Ingen bild

Elin

16 november 2008 13:51

Kommer upp en liten undran appropå att Filip är vaken på nätterna. Hur klarar han av dagarna? Blir han inte lika trött som er? Man tycker ju att om han är vaken en halv natt så borde han sova som en stock natten efter.. Men han kanske har litet sömnbehov?Bara undrar.. :)

 
Kisse

Kisse

16 november 2008 16:01

Svar till Elin: Första dagen brukar det gå bra, han sover middag ungefär 1 ½- 2 timmar på dagen... oftast brukar han inte ha 2 vaken nätter på en rad men eftersom han nu haft det så är han sur och gnällig för minsta lilla :( Filip sömn har alltid varit si och så...

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elin

17 november 2008 07:39

Ja, jag har förstått att han inte tycker om att sova:) förstår även att det kan vara urjobbigt för er att det är så. Men det kan ju vara en tröst att veta att nångång kommer det ju gå över iaf :) O så sägs det ju att har man haft ett krävande barn så brukar nästa vara motsatsen:) Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se