Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Beställt sängkläder

Av Kisse - 20 november 2008 20:51

Till bröllopsnatten kostade vi på vårat sovrum lite med att köpa nya kuddar och ett stort stort täcke. Köpte då ett bäddset till bröllopsnatten eftersom jag ansåg att det var bättre att lägga pengarna på något vi har kvar än på en hotellnatt då vi ville vara med på festen så länge vi orkade. Någon vidare bröllopsnatt blev det ju inte heller ;) men sov gott det gjorde vi NU är det ju bara så att vi sedan dess klarat oss med nöd och näppe med ett endaste bäddset, vi har tvättat och snabbtorkat det genom att vrida upp värmen och hänga det i hallen men det känns ju rätt omständigt och nu passade jag på att beställa 2 st. från ellos för vettigt pris.


Det bruna är ju verkligen super snyggt tycker jag och det vita med mönster är ju så där lagomt vardagsfint så nu hoppas jag de ska passa på täcket åxå men måtten skulle stämma :)


Jag älskar nya sängkläder, speciellt när man känner att de är riktigt nya, lite hårda så där medans Petter gillar urtvättade super mjuka säng kläder... så det brukar bli en hel del gnäll i början men det är det värt :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se