Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Tur att Filip har en massa kusiner

Av Kisse - 20 november 2008 22:23

Ungen har ju energi till tusen nu, helt vild är han... senaste dagarna har han nu lärt sig snurra runt, springer en bit tvärnitar och snurrat allt mellan 1-3 varv...tänkte försöka fånga det med kameran någon dag (den lilla som man kan filma en snutt med) så ni får se, helt otroligt hur ungen kan det... han måste vara hemskt tidig med sånna saker :)


Haft besök av A-K hela dagen så efter middagen hade han fortfarande en massa energi kvar men eftersom det blir mörkt så jäkla tidigt åkte vi till kusinerna Irma och Maja för att leka lite istället. Farmor var åxå där med Ludde så har träffat dom idag åxå :)


Imorgon ska Petter jobba igen och vi andra verkar ju ha klarat oss *peppar, peppar* undan magsjukan. Jag och Filip ska spendera dagen i stora staden tillsammans med A-K. På kvällen blir det dejt med Nisse och Kicki, det nalkas tacos *mmm*

 
 
nikita

nikita

21 november 2008 08:51

jättefina bilder =) lilla filip är så söt.
å du skitsnygga sängkläder du beställt också :D
tror ja ska ta mej en kik på ellos hemsida ja me ;)

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se