Alla inlägg under november 2008

Av Kisse - 17 november 2008 21:25

Laddad för ytterligare en natt på ett kallt och hårt golv, men vem vet, han kanske sover inatt??? Hoppas kan man alltid, annars ligger jag där nedanför och fryser.. ingen fara att Filip fryser i sin säng men på golvet är det banne mig kallt :( Blir i alla fall pyjamas inatt!


Imorgon kommer mormor (min mamma) så troligen blir det inget bloggande förrän på eftermiddagen vad vi ska hitta på får ni se imrogon!!!!


Spännande va????

Av Kisse - 17 november 2008 17:41

Andra julklappen till Filip är beställd... Fjällräven kånken mini 289:- på Outnet , gratis frakt :)


Killen måste ju ha en fin praktiskt rygga tills han börjar på fsk :)


Den första blev cars pusslet som vi köpte för presentkortet vi vann för ett tag sedan.

Av Kisse - 17 november 2008 08:57

Åh vilken natt, större delen har jag spenderat på Filips golv på en madrass, tunn som attan med inga glipor i alla fall som det brukar bli när jag lägger ut stor kuddarna och försöker sova på dom.


Filip vaknade som på beställning halv tolv men eftersom jag la mig där på en gång, gav honom lite vatten så somnade han om direkt. Jag vakande efter en stund (eftersom det inte är vidare bekvämt) och tassade tillbaka till en varm mjuk säng.

Upp igen efter ett par timmar, kollade inte på klockan (då var jag för trött) gjorde samma procedur, vatten och sen somnade han om, jag tassade iväg lite senare till den varma mjuka sängen och sen var jag upp en tredje gång vid halv sex eller nått skulle jag tro... blev kvar på madrassen så länge att jag hörde Petter smyga ner och åka på jobbet så när jag kom tillbaka till stora mjuka sängen var den kall :( Sen kom det bästa...


Filip sov till halv nio!!!!! Alltså har han sovit från 20.00 - 08.30 och endast vaknat några gånger, underbart skönt och trots att jag ändå varit upp inatt så känner jag mig pigg, har ju inte behövt vara vaken några längre stunder! Frågade om jag skulle göra välling och äta i mamma säng....neee, fick jag till svar så han åt vällingen på pläden idag åxå :)


Inga planer för dagen så vi blir hemma och grejar på lite, försöka fixa en tid på vårdcentralen till mig och sen finns ju det vanliga dammsuga, tvätta lite... mysa, mysa och mysa!

Av Kisse - 16 november 2008 18:27

Den här bilden tycker vi är underbart fin och har bestämt oss för att göra en canvas tavla av den så nu behöver vi lite hjälp!!!!


Söker lite tips om VART man kan göra canvas tavlor av egna foton... har hittat några med det skiljer en hel del i pris (och frakt) på olika ställen så nu undrar jag:


Är det någon som framkallat till canvas och blivit nöjda med resultatet?


Någon annan som har tips på bra ställe?


Hjälp gärna till att hitta fler ställen så jag har lite att kolla runt på, hittils har jag hittat (fyller på eftersom) Formatet vi tänk oss är 40 X 60 cm.


www.onskefoto.se 495:- + från 56:- beroende på vikt  (50x70 cm)

www.extrafilm.se 549:- + 39,95:-

www.fujidirekt.se 495:- + 49:-

http://www.proformat.se 650:- + 120:-

www.postfoto.se 495:- + 95:-

www.fritzell.com 449:- + 39:-


Av Kisse - 16 november 2008 12:07

Vaken natt inatt igen :( Idag är vi sega...Filip är trött och gnällig... inte så konstigt heller efter två nätter med minimal sömn :( Men mest synd är det i alla fall om pappa som var så trött att han försov sig imorse. Inatt ska vi prova en ny taktik och hoppas att det funkar istället annars måste Filip åka till mormor och sova en natt så vi inte går in i väggen, känner att hela livet blir som i en dimma när man inte får sova så idag ska vi faktiskt sova middag på sängen, inte i vagnen som Filip brukar, så mamma får sig en vila åxå.


Var ut på förmiddagen så redan fått i oss lite frisk luft, härligt ute idag med sol och gnistrande SNÖ :)

Av Kisse - 15 november 2008 23:24

Petter och jag hade ju mysfredag igår kväll... jätte mysigt med mycket gott, inte ofta vi lyxar med både godis och nachos :) Vi är pizza frelst och avstår då hellre allt annat gott som godis och chips. Men som sagt vi var sugen på något riktigt gott och till det såg vi filmen Horton, ja vi är ju löjligt förtjusta i barnfilm :) Skit rolig på vissa ställen, skrattade så jag höll på att kissa på mig :)


Filip spenderade natten på ett mycket otrevligt sätt för mamma och pappa, nämligen VAKEN! *gaah* Man kan ju bli tokig, precis när en annan är på väg att somna, ja då vaknar han och vägrar somnat om... blev det sammanlagt fem timmar sömn ja det vete tusan... fattar inte varför det ska måsta vara så här???


Hoppas på en bättre inatt för idag har det varit en små jobbig dag eftersom en annan varit trött som en gnu men ändå haft fulla huset med folk, trevligt men tröttsamt. Försökt knäppa en mängd bilder till julkort så hoppas jag har något nu som jag blir nöjd med för imrogon ska jag nog försöka plocka ihop bilder till framkallning, kommer bli massvis med bilder :)


Nu blir det sängen, Petter jobbar ju imorgon åxå och själv har man ju en hel del sömn att försöka sova ikapp men det vet man ju vid det här laget att man ändå inte kan... ja ja några timmar sömn skadar ju inte i alla fall.

Av Kisse - 14 november 2008 19:13

Blir ett inlägg lite snabbt tänkte överaska min man med att INTE sitta vid datorn hela kvällen!!! Det ni, tom den bärbara har jag stoppat ner i sin väska och ställt undan.... det går ju inte att göra med den här stora men tanken är att stänga av den innan han kommer in genom dörren vilket sker inom tio minuter....*aah* absinensen kommer som på beställning :)


I förmiddags åkte jag och Filip till mitt jobb (där jag tim. vik. i mellanåt) och hälsade på, Filip tyckte det var spännande med alla barnen. Stor handlade då det började bli tomt i frys, kyl OCH skafferi, då är det illa. Nu är det väl fyllt överallt i alla fall. Hälsade på hos mamma en stund, Filip fick dra i sig lite friskare luft än vi kanske har här hemma eftersom dom bor ännu mer på landet :)


På kvällssidan har jag och Filip spenderat uppe med att skura hela övervåningen eftersom jag och Petter ska se på film och ha mysfredag!


Nu hör jag bilen så hej svejs tills imorgon!


Av Kisse - 13 november 2008 21:03

Hmm känns inte som jag har mycket att delge er bloggläsare...dagen har varit små tråkig förrom lång promenad och kaffestunden med Annelie. På förmiddagen rev vi ut alla lådor i skrubben i jakt efter lådan med mamma kläder (nej jag är INTE gravid, letade en sak som jag dessutom inte hittade) passade på att kolla igenom lådorna med kläder i jakt efter stl. 80 kläder åt Filip. Blev ett helt gäng pyjamaser rikare... det är där dom gömt sig alltås... alla 74 pyjamaser åxå märkte jag när en skulle på... ja ja sånt som blir när man får en massa beg. kläder som en kär syster yster klippt bort alla stl. lappar :)


Hittade en massa passande kläder i alla fall så imorgon blir det stor städning i Filip klädlådor en del 74 kläder ska plockas ut för nu är han på väg in i stl. 80.


Skyndade att få i oss lunch och stoppa Filip i vagen för att gå till Annelie. Tog lång promenad, välbehövligt jag har ju blivit värsta latisen :( Filip sov i två timmar så vi fick gott om tid att surra. Fotoboken/bröllopsboken kom idag med posten, jätte fin dock mindre än jag trott men fin!


Gick hem och påbörjade middagen, knäppte under tiden ett gäng kort på Filip för att göra julkort men det får vi göra om imorgon... nästan hundra bilder och typ INGET bra... fler gulliga och flera fina men inget perfekt.... har i alla fall en idé jag ska testa imorgon :)


Petter ringde och berätttade att han blev sen... hade nämligen en rejäl fyllekörning framför sig och hade ringt polisen som bad honom följa efter tills det att polisen hann i kapp... 2 ½ mil längre fick Petter köra för att polisen skulle behaga komma... skrämmande... dessutom berättade dom att första anmälan hade kommit in en timme före.... man kan ju undra vilken prioritet polisen har...flera gånger var bilen på väg att fronta med mötande trafik.... usch tänk vad många fyllekörningar man säkert möter i trafiken :(


Filip somnade fort ikväll och hoppas han sover bättre än natten som var... *ahh* Blir enormt frustrerad över sovningen men det blir ju bättre med tiden... har i alla fall röjt undan alla lådorna igen och plockat undan i köket, har lite tvätt att ta reda på sen blir det sängen.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards