Alla inlägg under november 2008

Av Kisse - 13 november 2008 10:38

Vill ha, hoppas på att vinna tävlingen hos Nikita!

Av Kisse - 12 november 2008 20:40

Filip och jag spenderade förmiddagen ute i kylan, härligt frisk luft idag men lite små kallt att bara sitta still så vi förflyttade oss till lekstugan där Filip lekte i evighet, pillade och grejade, djupt koncentrerad. Så underbart att se på honom när han leker, han har varit otroligt duktig på att leka själv enda sedan han var lill liten och jag tycker det är härligt att se eftersom jag själv var ett sådant barn.


Fick främmande av Cajsa när vi kom in, gjorde lunch åt oss tre och sedan fick Filip sova vagnen som vanligt. Efter att Cajsa åkt, jag surrat en massa med gudmor i telefon och Filip vaknat blev det en promenad till brevlådan och två koppar kaffe hos Annelie, bestämde oss för en promenad imorgon då jag ändå är utan bil och blir hemma hela dagen. Petter ska på kurs i Söderhamn.


På kvällssidan kom mamma, pappa och lillebror på besök. Filip har härjat gärnet och somnade fort ikväll, annars har dte varit lite tungt med läggningen nu ett tag. Men bara han har somnat har han ju sovit bra men tydligen hade han inte sovit hela natten, Petter hade varit upp till honom men jag sov :) Ikväll blir det sängen TIDIGT!


NU närmare bestämt jag är dödstrött!!!!

Av Kisse - 12 november 2008 08:15

Filip har sovit ännu en natt *wiihii* men vaknade redan klockan sex... trött mamma då eftersom jag aldrig somnar på kvällen eller somnar gör jag relativt fort men kommer ju aldrig i säng :( Måste bli ändring på det, mycket bättre att ta sig upp på morgonen och vara pigg eftersom dagen blir så mycket längre då.


Minus grader ute men tror vi pälsar på oss och går ut en stund före lunch. Blir hemma idag skulle jag tro i alla fall tills Filip har sovit middag klart, han brukar vakna kring två så har ju nån timme mellan mellis och middag att fylla åxå. Nu blir det frukost.


Blev en herrans massa tävlingar igår men det var ju ett tag sedan vi vann något nu ;) Så måste ju testa om vi kan lyckas få ihop lite julklappar bara genom bloggandet :)

Av Kisse - 11 november 2008 21:06

Tidigare veckors jobb har gjort mig rastlös... försöker frenetiskt hitta på något att göra kommande dagar. Blir så långa dagar för mig och Filip då Petter jobbar 7-19 varje dag och sen är det ju restid åxå. Petter hinner lagomt hem att pussa sin son god natt.

Så någon som erbjuder sig att vara sällskap så hittar vi mer än gärna på något...buspalatset är vi hemskt sugen på... och en sväng till Sundsvall skulle behövas. Jag är ju numera fru och har bytt efternamn vilket gör att jag har ett felende körkort :( Måste knäppa nytt kort innan jag kan skicka in papprena så är väll hög tid att ta tag i det innan man blir stoppad av polisen.

Lägger upp en till bild från dagen, jag orkar inte ta tag i det där kollaget om någon vill kan jag lägga upp någon bild större eller om Charlotte eller A-K vill ha någon kan jag maila över dom. Vet faktiskt inte riktigt vad jag gjorde för fel idag men tyckte ingen bild blev så där super som jag önskat, konstigt ljus som ställde till det och så barn med fart i bidrog ju åxå :)

Av Kisse - 11 november 2008 15:15

Filip har träffat en tjej som han tyckte väldigt mycket om, blev en massa pussar i gungan :9 Store bror Wilhelm var bra go han åxå. Tim var med han åxå så barnen har busat och härjat, bråkat och tjafsat så där som barn kan göra men allra mest tror jag dom alla hade väldigt, väldigt roligt!


Så roligt att se vad Maja var duktig, hon och Filip är lika gamla men ändå ser man klart och tydligt att hon har storebror och hänger gärna med på det han gör... åkte rutchkana själv etc.... själv är man väll lite fjantig med att låta Filip göra själv och hjälper nog till lite för mycket... i alla fall har Filip lärt sig åka rutchkana sittande idag vilket Filip så klart gillade :)


Stora gungan var ändå det som lockade mest, Filip verkligen ÄLSKAR ju att gunga. Lägger upp ett kollage (såg att dte blev litet, orkar kanske göra om det lite ikväll) så ni kanske ser lite bättre varför jag verkligen älskar den lekparken, finns otroligt mycket att göra, stora lekställningen är ju bara en av massor av lekställningar och aktiviteter som finns där. Finns något för ALLA åldrar där speciellt om man tar med lite hinkar och spadar själva för dte finns ju så klart inte där. Idag hade vi med både hink, spade och en lastbil så vi hade verkligen inga problem med att aktivera barnen.


Så synd att det inte finns någt liknande i närheten för bli ju ändå rätt långt tur och retur men vi har bestämt att snart åka dit igen. Var alldeles lagomt att åka dit så här på förmiddagen och åka hem så Filip fick sova klart i vagnen, själv städade jag bilen så vi fått våran dos av friskluft idag.

Av Kisse - 11 november 2008 07:33

Filip har sovit HELA natten!!! *wiihi* Vaknade sju så det är ju helt okej tycker jag, inte alls värst trött trots att jag låg och kollade på McLeod´s till halv ett, jag kunde inte somna.


Nu ska vi få på oss lite kläder och lite frokost sedan beger vi oss till favvo lekparken för att möta upp A-K och en vän till henne, massor av barn med andra ord. Blir nog kul!

Av Kisse - 10 november 2008 21:23

Vi blev bara hemma idag, en dag att ta igen oss lite, städa och plocka lite här hemma. Filip är lite dålig i magen igen vilket resulterat i röd rumpa igen...  en till hörntand är ju på G men frågan är ju om det är den som spökar eller vad det är med hans lilla mage. Rumpan blir i alla fall tok röd på direkten så idag har det mest luftats hela dagen.


Måste visa en bild på den fina kannan jag fick av mamma igår, hennes gamla men den är lite besvärlig att hälla ur så pappa bestämde att den skulle bort och då stod jag på kö eftersom det verkligen är min stil på den, jag bara älskar den, allt blir gott i den :) Även vatten jag som inte direkt gillar vatten.


Nu ska vi försöka se klart Varg filmen.. fjärde försöket, vi stänger ju av så fort vi blir trötta :) 

Av Kisse - 10 november 2008 08:53

Måndag morgon och Filip har precis vaknat efter både mamma och pappa däremot har jag varit upp med honom inatt vid halv två och halv sex fick han flytta över till våran säng så skit pigg kan jag ändå inte påstå att jag är.


Petter ska snart åka och jobba, dom börjar lite senare idag. vad jag och Filip ska hitta på idag vet jag faktiskt inte ännu... kanske blir vi bara hemma och städar och plockar lite.


Nu blir det kaffe!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards