Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Om vagnar...

Av Kisse - 6 december 2008 07:58

I våras köpte jag min (då) tredje vagn då vi ville ha en mindre vagn att ha på stan etc. som inte skulle ta upp hela skuffen på bilen... sagt och gjort hitta jag till slut en som jag verkligen ville och ha och till slut beställde i England. Betalade ca: 2000:- för denna super tuffa vagn MEN efter en vecka gick först bromsen sönder...*grr* efter mail kontakt bestämdes att vi skulle få en ny bromsdel skickad men ingen kom... fler mail... ingen broms...


Sen hade vi med vagnen på våran semester... och då gick självaste sittdelen sönder åxå... sittdelen gick nämligen att ställa i tre lägen, sittande/vilande/liggande, denna funktion slutande fungera och vi har endast kunna använda vagnen på det sätt bilden visar tills vi kom på den smarta iden med spännband...i alla fall blev jag sur och mailade igen och vid det laget hade jag bestämt mig för att reklamera hela vagnen eftersom jag ännu inte fått någon bromsdel 2 månader senare.... NU är det äntligen klart och jag har fått tillbaka mina pengar kan ju säga att dte tagit tid och en herrans massa mail för att få det fast dom har hela tiden varit hemskt ursäktande och sagt att jag skulle få mina pengar tillbaka men jag har ju lixom inte vågat tro på dom eftersom dom hela tiden lovat och sedan har det inte hänt något mer.


Vagnen den fick vi behålla eftersom dom inte var intresserad av att få en trasig vagn tillbaka. Dock har jag varit mycket besviken på den eftersom det inte bara gått sönder på diverse ställen även är bredare än en vanlig vagn så den tar nästan lika stor plats i bilen (på bredden) men snygg och tuff är den ju, så nu ska vi försöka laga bromsen för liggkorgen är ju hel (och den går inte att ändra lägen på så känns stanbilare) så sen har vi trixat och gjort en egen lösning på sittdelen. Synd att det skulle bli så här men som sagt vi har ju fått pengarna tillbaka och är nöjda med det.


Frågan är ju om vagnen är skit eller om det är våran vanliga otur som ställer till det? 
 
Ingen bild

Ankis

6 december 2008 11:19

Bara er vanliga klantighet....åh förlåt..otur menar jag... som ställer till det. ;) Tur att det har fixat sig till slut efter alla turer.

 
Ida

Ida

8 december 2008 13:43

Hej.. Köpte också den vagnen innan våran bebis hade kommt och tyckte den verkade jättebra men när vi väl började köra med den så insåg vi snabbt att den var alldeles för bred och ranglig. Kom ju inte in någonstans och att köra i barnvagnsramper kunde jag ju glömma! så jag sålde min och köpte en ny.. den nya känns 1000gr bättre! // Ida

http://fixit.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se