Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Mer älgar...

Av Kisse - 6 december 2008 23:58

Minipeople har verkligen träffat rätt med sin julkalender.. fick precis morgon dagens lucka.. *aah* kliar i figrarna men NEJ inget köp men visst är suiten underbar med ÄLGAR, finns i stl 62-80 nu pangpriset 259:- (ord. pris 399:-) och det tycker jag är helt okej för en suit, det är ju både byxa och tröja fast ja det sitter ju ihop. Dessutom 10 % rabatt för medlemmar, uppge kod vinter08.


Jag gillar suitar, det är lättsamt och kan användas som pyjamas om de inte är allt för tjocka typ Gangstar dressen som är i stockaste laget dock perfekt den natten vi sov i husvagnen då det var kallt.


Kli, kli... NÄPP nu är det färdig shoppat för Filips del, mamma och pappa däremot behvöer uppdatera sina garderober! Någon som kan tipsa om vart det kan finnas jeans i baggy stuk till mig???? Finns ju bara för pytte små människor... *hmm*... jag vet ju precis hur jag vill att mina ska se ut.. kanske måste jag be Ingegerd att sy ett par åt mig... *hmm* tåls att tänka på... om du läser detta Ingegerd...är du sugen på att testa sy ett par? Skulle vilja ha sånna som Filips gangstar...går det att använda dom som prototyp och förstora dom X antal gånger?????

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se