Alla inlägg under december 2008

Av Kisse - 12 december 2008 21:56

Äntligen fått lite badbilder sen vi var till Ö-vik med gudmor och Jim.


Ni ser tockisen där ;) Den gravida, det är Filips gudmor med stor mysig mage :) Där bor en kompis till Filip!



Av Kisse - 11 december 2008 22:55

För ett tag sedna vann vi ett present kort på 500:- hos kidsbutik men vi hade lite svårt att välja och till slut blev det ett regn skydd från axel&ida och en hundring kvar att spara tills kollektionen med småfolk skulle komma... hittar inget i kollektionen att beställa nu heller så slutade med att jag tog ett unisex paket i stl 50/56 eftersom vi har massvis med folk i våran omgivning som väntar eller nyss fått smått och jag kan säga att jag blev glatt överaskad av paketet!


En lila body med rosa kantband från Pippi, en kortärmad och kortbenad dress från lollopard med tillhörande mössa alltsom allt till ett värde av 430:- och jag betalade 100:- Men unisex...skulle nog hellre kalla det tjejpaket... men kanon fina kläder!



Av Kisse - 11 december 2008 21:08

Skrev nyss ett inlägg som försvann.... *suck* vad trött man kan bli.


Jobbat 9.30-15.30, åkte hem till syster för middag och sedan skynda oss in till stan för att shoppa en del födelsedagspresenter eftersom vi ska på kalas för inte mindre än tre bus ungar på söndag!


Kunde inte låta bli att köpa ytterligare en julklapp till Filip eftersom Petter gnylat lite om att det är mest "tjejleksaker" våran son får i julklapp i år så då fick det bli en Nikko little F-1, en kanon bra första radiostyrda bil vet vi eftersom Axel har en, 199:- för riktig kvalitét leksak. 


Jag hittad även en snygg turkos farfars tröja till mig på H&M, som ser på pricken ut som Filips gangstar tröja :) Skit snygg!


Sedan skynda hem till den fortfarande febriga sonen och få honom i säng så pappan i huset skulle ta sig ut och skotta innan vi är helt insnöade... imorgon blir det jobba, 7.30-12.30 korta dagar men bättre än inget och Petter får lite egen tid med sonen, det är det viktigaste.


Hoppas på lite mer sömn inatt för själv klart började sonen med att ta sig en vaken natt, tur att han är snäll när han sover med andra så våra barnvakter inte blir iväg skrämda ;) Skulle ju tro att det var febern inatt som ställde till det han sover ju inte då... men som sagt hoppas på mer sömn.


Nu ska jag slå in presenter och då blir det inget julpapper för uch och fy till alla som slår in födelsedagspresenter till alla stackare som fyller år kring jul och strax runt omkring... julklappar och presenter det är skillnad det!!!

Av Kisse - 11 december 2008 21:06

Måste ju lägga ut en bild på Pierre och Sussies bebis!


3450 gr och 52 cm lång.


Längtar så efter att få träffa dig!!!!

Av Kisse - 10 december 2008 20:33

Jag brukar ha lite tur när det gäller tävlingar ;) För ett tag sedan fick jag ju hem 5 trisslotter varav jag vann på 3 så på resan ner till stockholm bytte jag in och fick 5 st nya varav jag vann 25:- X 10 på en, idag bytte jag in dom på OK/Q8 för då fick man en tia lott för varje 50:- man köpte trissför och åter igen lyckades jag vinna lite...130 :- att byta in till nya lotter :) Nån gång kommer ju kanske stor vinsten, har dessutom kvar från den tidigare vinsten att plocka ut 2 trisslotter till men jag har som regel att inte byta alla lotter på samma ställe :)


Hade roliga planer för morgon dagen men de får vi skjuta upp :( Filip har fått feber, över 39 grader så istället är jag inbokat på jobb och Petter blir hemma med Filip.

Av Kisse - 10 december 2008 13:15

Så roligt att komma hem och se att vi har vunnit en blogg tävling hos Bambi, ett valfritt plastisock plagg från Tuffa Tilda.


Vi har valt den tuffa tröjan med cirkus mönster stl. 92/98 så Filip har något snyggt att växa i :) Plastisock är stora i stl så blir spännande att se när han kan ha den.

Av Kisse - 10 december 2008 12:54

Underbart roligt, underbart skönt, underbart avkopplande resa vi varit på. Eftersom jag försöker hålla bloggen lite (väldigt lite) privat så har jag inte klart och tydligt sagt vart och när vi skulle åka eftersom våra nära och kära vetat det ändå men nu kan jag meddela att vi varit på en dygns kryssning med cinderella till Mariehamn.


Som vanligt är ju bussresan lite jobbig men eftersom vi hade trevligt sällskap har även den gått relativt fort. Julbordet var väll ingen super höjdare tycker jag då jag blev tok dåligt, trots att jag endast åt laktosfritt fick jag besöka det lilla rummet lite för många gånger... riktigt dålig blev jag :( Vilket gör att jag under resten av resan blev otroligt försiktig med vad jag stoppade i mig... lite shots och nån enstaka drink under kvällen slank ju förståss ner, sedan avslutade jag och Petter kvällen på dansgolvet och dansade läänge.


Jag konstaterade att jag är gift med en gubbe ;) Dom spelade nämligen riktigt riktigt gamla låtar och Petter kunde dom alla... jag har inte ens hört dom, antar att alla de gubbarna som skrev de numera är död och begraven :)


Sov gott under natten, la oss före många av pensionerna... var ju en sån där pensionärs resa eftersom vi åkte en måndag ;) Men är man gift med en gubbe så spelar det ju ingen roll *hehe* roligt har vi haft ändå men allra bäst var SPA besöket vi gjorde på hemresan. Jag och Petter har ju varit där förr men A-K och Peter blev helt frelst dom åxå :) Kostade även på oss kvinnor en varsin ansiktsrengöring med ansiktsmassage, underbart skönt! 150 kr tycker inte jag är farligt trots att den endast tog 10 minuter, total avslappning och huden känsn fortfarande äckligt ren och mjuk!!!


Hemresan inbar en massa skratt vilket en del pensionärer så klart måsta gnälla på.... ibland undrar man ju om dom inte har något bättre för sig än leta fel på andra människor, busschaffören tyckte dom var otroligt överkänsliga, dessutom fanns det massor av lediga platser i bussen så dom hade inte behövt sitta kvar längst bak med oss... men dom var nog lite nyfikna åxå ;)


Skönt att komma hem, själv klart hade det gått kanon bra för Cajsa att vara själv med Filip och vi hade inte trott annat heller *tack snälla för all hjälp*. Cajsa var dessutom så gullig att hon sov kvar en natt till (vi kom hem rätt sent) och lät oss sova ytterligare en natt :)


Stort GRATTIS säger vi till Pierre och Sussie som igår kväll fick en pojke!!!!

Av Kisse - 7 december 2008 22:02

Blev massvis med shopping idag, aldrig mer de där spenderar byxorna på Birsta ;)


Jag är i alla fall tok nöjd över att ha hittat baggy jeans till mig på ONLY, log hela tiden fast jag betalade 500:- för dom!


Kofta på kappahl super mysig grå med snörning i ryggen, hur gullig som helst.


Vit fin tröja från H&M, plus en randig stickad från herravdelningen där det var halva priset, duger perfekt som hemma tröja :) Blev även två super snygga stickade till Petter.


Mysbyxor från Cubus, svart velour med muddar *älskar*


Trösor från ica maxi, tycker dom var super söta :) 3 för 99:- gör saken ännu bättre.


Leggings som ser ut som jeans från gina tricot (heter det så?) och en t-shirt.


Täckbyxor till mig för 299:- på handelshuset och långkalsonger till Petter med älgar på, han sliter ut dom eftersom han använder sina jämt!


Sen har jag handlat fika tills morgondagen då vi komemr åka buss i X timmar fyllt på blöjförråd och annat smått och gott för imrgon bär det av.


Jag har varit och hämtat hem mannen min åxå så faster Cajsa var snäll och la Filip ikväll igen. Hon har verkligen vana på det här nu och jag tror det kommer gå super för henne att vara själv med Filip. Men mormor har första passet med barnpassning imorgon, dessutom ska hon skjussa oss till bussen.


Imorgon åker vi iväg för att äta god mat och bara njuta!!!


Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards